#14 Wilfried Zaha

gereksiz yere linçleniyor. hem beşiktaş hem de bayern maçlarında oyundan çıktıktan sonra rakiplerin o kanattan yürüye yürüye gelerek gol atması tesadüf değil.

Yallah Kasımpaşa’ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Defansa yardimini cok begendim. Ofans olarak da iyi paslar atiyor. Tabi herkes palastaki zahayi görmek istiyor ben dahil. Topu alsin 2-3 kisi gecip çatala taksin gollerini. Ama sorun ne cözemedim. Acaba sadece fizikselmi? Yoksa mental olarak alişamadimi ulkeye?

Defansa yardimini cok begendim. Ofans olarak da iyi paslar atiyor. Tabi herkes palastaki zahayi görmek istiyor ben dahil. Topu alsin 2-3 kisi gecip çatala taksin gollerini. Ama sorun ne cözemedim. Acaba sadece fizikselmi? Yoksa mental olarak alişamadimi ulkeye?
O zahayi göremeyiz. Nedeni basit
Palace komple kapanip kontra oynayip, zaha acik buluyordu, arti olarak bu kadar geriye yardim etmiyordu

Bizde rolü farkli

Nwakame gözüyle bakmak lazım artık. Premier ligdeki gibi driplingler atması zor ama üstün teknik kapasitesi, bileklerine hakimiyeti ile yatırıp kaldırır anadolu takımlarını.

Hala fizik olarak kendine gelemedi palace'ta rakiplerin icinden geçiyordu bu adam bi kac ay önce. Sakatlık sonrası belliki kendine gelmesi daha uzun sürecek bi anda yeteneklerini kaybetmedi ya he birde saçlarını uzatsın bu şekilde çakma zaha izletiyor bizlere

defansif katkısı ofansif katkısından yiyor. beklediğiniz zahayı görememe sebebi tam olarak bu.

çoğu kişi farkında dğl

Birkaç maç Keremin yerinde denenmesi daha olumlu geri dönüşler almamızı sağlayacaktır

feghouli daha fazla performans veriyordu. son senesi bile bundan iyiydi
FfOJ3jbWYAMZfpz.webp

Son düzenleme:
Dayi kerem de zaha da bulundugu mevkide iyiler, kerem solds oynayınca kontra ile şans buluyordu simdi akan oyunda buluyor. Yaptığı press ile de os'yi rahatlatıyor.
Zaha vasat görünüyor da tam performans almamız için kontra oyununu benimsememiz lazım. Skoru alıp bu oyunu oynayacağımız zaman adam zaten yorulmuş ve çıkmış oluyor. Zahayı maç içinde çok yormadansağ taraftan gidiyoruz doğru ancak bu alışkanlık olduğundan kontraya çıkarken de sol tarafı görmüyoruz atmıyoruz. Atmadıkça da oyuncuyu takım arkadaşlarıyla oyununda göremiyoruz.
Deplasmandaki maçta zaha-kerem-barış şeklinde çıkarsak ve orta sahada direnç gösterirsek o gecenin en çok hitlenen sayfasi olacaktır

Pek beğenmedim umarım yakın zamanda düzelir.

Kendisine ihtiyacımız var kesinlikle.

Bu adamı Ocak sonrası görmek lazım ama bana biraz maç seçermiş gibi de geliyor. CL macerası bittikten sonra motivasyonunu koruması lazım

Geri
Üst Alt