#14 Wilfried Zaha

Sürekli 11 oynamaya devam etmeli yaz dönemi sakatlık süreci sonrası kamp yapmadı belki %100 hazır olmadan tekrardan şiddetli koşulara başlamak istemiyordur.

Tek gerçek zaha futbolunu a.gücü maçında oynadı. Premier ligde rakip bekleri rahat çalımlayan adamın bizim ligde hepsini manyak etmesini bekliyor doğal olarak insan. Bence saçları da uzatmalı tekrar

Hantallaşma var adamda. 30 yaşından sonra form yakalamasını bekleyeceğiz. Sezon sonu değişen bir şey olmazsa çıkılmalı.

Çok çevik hızlı bir oyuncu olmasına rağmen büyük bir denge sorunu var sahada

2. forvet olarak göbekte oynatılmaya daha uygun bir oyuncu gibi

Kapalı savunmalara karşı oynuyoruz bu yüzden zorlanıyor açık alan buldu mu zaten affetmez
Premier ligdeki oyunundan bahsediyorsan bir şey diyemem renktaş

Ama bizde şu ana kadar oynadığı maçlarda hızını filan göremedim

Umarım yakın zamanda görürüz o hızı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim kedi çok usludur. :)
origin.jpg

yarı maasını ödeyip devre arası fbye kiralasak kabul etmezler

İte köpeğe maskara edecek değiliz, sonuna kadar arkasındayız.
Saygıdeğer admirim, it haysiyetli hayvandır. Sadıklığıyla bilinir. Bilmamkaç milyon euro para cukkalayıp bok gibi top oynadıktan sonra instagramdan özlü sözler paylaşmaktan yeğdir.
Top oynasın da övelim bize niye kızıyorsunuz? :(

Vallahi girgirina biraz da gicikligina atıp tutuyorum da bu adam biraz kipirdasa - yine bir Icardi olmasa da - takımdaki elit seviyeye en yakın topçu . Kipirdan be abicim çok değil 1 sene evvel Roma Arsenal peşinden koşuyordu ne bu hal kendine gel azicik

Fena halde Sergio' yu hatırlatmaya başladı. Yaş 31 (Doğruysa tabii? Afrika doğumlu). İlk sezonunda böyle olursa sonraki iki sezon hiç çekilmez olma ihtimali az değil ve sponsorla filan olmadık fahiş maaş alıyor...

Oyunda oynamaya başladı ama katkısı yeterli değil, en azından skor anlamında.

Adam futbolu kafada bitirmiş umarsamıyor olsa defansa bile yardıma gelmez ileride takılır şu an istediklerini daha tam anlamıyla yapamasada elinden geleni yaptığını gösteriyor.

Muhtemelen şiddetli koşu yapmamasının sebebi fiziksel olarak %100 hazır olduğunu hissetmemesi olabilir ne zaman onu hissederse o zaman daha iyi olacak.

Son 6 maçtır 11 çıkıyor daha çok maç olmadı ama yavaş yavaş ritim bulacağını düşünürsek artık kendisini görmeye yakınız diye tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt