- 20 Ağustos 2017
- 24.061
- 16.376
- 1.838
Nasil yani? Ligde 19 tskim var daha 10 hafta olmus.2-3 maç sonra ligin yarısı bitiyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil yani? Ligde 19 tskim var daha 10 hafta olmus.2-3 maç sonra ligin yarısı bitiyor...
Benim kedi çok usludur.senin kedin mi döver yoksa benim rakun mu ?
Premier ligdeki oyunundan bahsediyorsan bir şey diyemem renktaşÇok çevik hızlı bir oyuncu olmasına rağmen büyük bir denge sorunu var sahada
2. forvet olarak göbekte oynatılmaya daha uygun bir oyuncu gibi
Kapalı savunmalara karşı oynuyoruz bu yüzden zorlanıyor açık alan buldu mu zaten affetmez
Benim kedi çok usludur.![]()
adminlik yeterince kazandırmıyor muyarı maasını ödeyip devre arası fbye kiralasak kabul etmezler
Saygıdeğer admirim, it haysiyetli hayvandır. Sadıklığıyla bilinir. Bilmamkaç milyon euro para cukkalayıp bok gibi top oynadıktan sonra instagramdan özlü sözler paylaşmaktan yeğdir.İte köpeğe maskara edecek değiliz, sonuna kadar arkasındayız.
Saygıdeğer admirim, it haysiyetli hayvandır. Sadıklığıyla bilinir. Bilmamkaç milyon euro para cukkalayıp bok gibi top oynadıktan sonra instagramdan özlü sözler paylaşmaktan yeğdir.
Top oynasın da övelim bize niye kızıyorsunuz?![]()