Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.469
- 10.692
- 1.338
Babel gibi oynuyor şu ana kadar eksiği ya da fazlası yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete'yi Kopenhag maçının bir 15-20 dakikası dışında göremedik. Heh işte Zaha bu diyebileceğim bir geçen haftaki Kasımpaşa maçı var. Bir de Manu'ya kritik gol attı fena da oynamadı. Zaha'yı nispeten bunlardan ayırabiliriz ama Ziyech ve Tete felaket. Zaniolo da biz de çok bir şey yapamadı ama sezon öncesi kampı görmüş Zaniolo'yu bu takımda bir görmek isterdim. Hiçbir şeyi yoksa babalar gibi fb maçı var. Aston Villa performasını pek takip etmiyorum ona bir şey diyemem.Bu üçünün performansından ben de memnun değilim ama Zaniolo ne yapmış ki üçünü toplasan Zaniolo etmiyor diyorsun? Hadi PL zorlu bir lig onu geçiyorum. Zaniolo Aston'da Konferans Ligi'nde bir şey yapabildi mi ki? Tete ve Zaha Kopenhag ve Manu maçlarında iş yaptı en azından.
Yunus Akgün, Tete, Zaha, Rashica, Barış hepsinin skora katkısı var. Zaniolo'nun zırnık yok.
Ben de Zaniolo'nun Paşa ve Fb maçı dışında iş yaptığını görmedim. Bu takım Berkan'ı, Dübüa'yı, Yunus'u arıyor ama Zaniolo'yu hiç aramıyor. İlla Zaniolo etkisi yaratacak adam arıyorsak Barış'ı sahaya arabiliriz. Aşağı yukarı aynı etkiyi yaratıyor.Tete'yi Kopenhag maçının bir 15-20 dakikası dışında göremedik. Heh işte Zaha bu diyebileceğim bir geçen haftaki Kasımpaşa maçı var. Bir de Manu'ya kritik gol attı fena da oynamadı. Zaha'yı nispeten bunlardan ayırabiliriz ama Ziyech ve Tete felaket. Zaniolo da biz de çok bir şey yapamadı ama sezon öncesi kampı görmüş Zaniolo'yu bu takımda bir görmek isterdim. Hiçbir şeyi yoksa babalar gibi fb maçı var. Aston Villa performasını pek takip etmiyorum ona bir şey diyemem.
Zaha'dan hala daha ümidim var ama her geçen gün azalıyor. Ziyech, Tete ve Ndombele ile alakalı en ufak bir ümit taşımıyorum.
Sezon öncesi kamp yemiş zaniolo çok ciddi fark yaratirdi.en kötu zımba gibi şutlariyla bile fark yaratirdi.Ben de Zaniolo'nun Paşa ve Fb maçı dışında iş yaptığını görmedim. Bu takım Berkan'ı, Dübüa'yı, Yunus'u arıyor ama Zaniolo'yu hiç aramıyor. İlla Zaniolo etkisi yaratacak adam arıyorsak Barış'ı sahaya arabiliriz. Aşağı yukarı aynı etkiyi yaratıyor.
Sezon öncesi kamp yemiş zaniolo çok ciddi fark yaratirdi.en kötu zımba gibi şutlariyla bile fark yaratirdi.
Öyle olsa Konferans Ligi'nde görürdük bir şeyler. İtalya milli takımında da bir şeyini göremedik.Sezon öncesi kamp yemiş zaniolo çok ciddi fark yaratirdi.en kötu zımba gibi şutlariyla bile fark yaratirdi.
Evet oralarda az süre almasına rağmen gol ve asisit katkisi yok ama bu bizde basarısiz olacagı anlamına gelmez.bu takımda olsa bizim mevcut kanat oyuncularından daha fazla katkı vereceği kesin.Öyle olsa Konferans Ligi'nde görürdük bir şeyler. İtalya milli takımında da bir şeyini göremedik.
Epl takımları alsaymis hic memnun kalmazlarmış.
Tr ligi kendisine küçük geldigi icin düsen ritmi pek göze batmıyor ama eplde ilk 11 oynaması zormuş
Bu üçünün performansından ben de memnun değilim ama Zaniolo ne yapmış ki üçünü toplasan Zaniolo etmiyor diyorsun? Hadi PL zorlu bir lig onu geçiyorum. Zaniolo Aston'da Konferans Ligi'nde bir şey yapabildi mi ki? Tete ve Zaha Kopenhag ve Manu maçlarında iş yaptı en azından.
Yunus Akgün, Tete, Zaha, Rashica, Barış hepsinin skora katkısı var. Zaniolo'nun zırnık yok.
Allahini seversen biraz daha kredi ver bu kadar çabuk harcama adamıÇok can sıkıcı oynuyor kredim yavaş yavaş bitiyor