- 25 Kasım 2008
- 13.559
- 12.270
- 2.168
Dostum seni izlerken ben diken üstünde oluyorum ya. El kol gerginlik asabiyet. Yoruyorsun. Adaptasyon süreci olur, kötü oynarsın, formsuzsundur hepsine ok ama negatiflik saçmayı bırak artık maç içinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu üçünün performansından ben de memnun değilim ama Zaniolo ne yapmış ki üçünü toplasan Zaniolo etmiyor diyorsun? Hadi PL zorlu bir lig onu geçiyorum. Zaniolo Aston'da Konferans Ligi'nde bir şey yapabildi mi ki? Tete ve Zaha Kopenhag ve Manu maçlarında iş yaptı en azından.Tete Ziyech Zaha hepsini toplasan bir Zaniolo etmiyor çok ilginç. Oynamayacaksanız gelmeyin kardeşim bu takıma. S. Gidin başka takımlarda oynayın.
220333QPG cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu üçünün performansından ben de memnun değilim ama Zaniolo ne yapmış ki üçünü toplasan Zaniolo etmiyor diyorsun? Hadi PL zorlu bir lig onu geçiyorum. Zaniolo Aston'da Konferans Ligi'nde bir şey yapabildi mi ki? Tete ve Zaha Kopenhag ve Manu maçlarında iş yaptı en azından.
Yunus Akgün, Tete, Zaha, Rashica, Barış hepsinin skora katkısı var. Zaniolo'nun zırnık yok.
Kral dediğin Keita mı Zaniolo muHiçbiri sol kanatın kralının çeyreği etmez. Ah Abdel Kader Keita ah ne topçuydu be.
ikisi de sol kanat değil kiKral dediğin Keita mı Zaniolo mu
İşte ondan dedim. Gerçi Zaniolo'yu solda oynatıyor şu an Emeryikisi de sol kanat değil ki
Orasini dikkat etmedim ama net bir sekilde elini vermedi cikinca bir iki kisiye.hakeme kızdı orada
senı zehra ıle tanıstırayımKendisi yüzünden Kerem 10 numarada curuyor. Hayir Zaha bi iş yapsa icim yanmayacak![]()
senı zehra ıle tanıstırayım
Seni degil dostumÇöz bu işi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim sıram ne zaman gelecek yeter yetheeeeerrrSeni degil dostum
Onu uzaktan sevmek sevmelerin en guzelisenı zehra ıle tanıstırayım