#14 Wilfried Zaha

Dostum seni izlerken ben diken üstünde oluyorum ya. El kol gerginlik asabiyet. Yoruyorsun. Adaptasyon süreci olur, kötü oynarsın, formsuzsundur hepsine ok ama negatiflik saçmayı bırak artık maç içinde.

Tete Ziyech Zaha hepsini toplasan bir Zaniolo etmiyor çok ilginç. Oynamayacaksanız gelmeyin kardeşim bu takıma. S. Gidin başka takımlarda oynayın.

220333QPG cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu üçünün performansından ben de memnun değilim ama Zaniolo ne yapmış ki üçünü toplasan Zaniolo etmiyor diyorsun? Hadi PL zorlu bir lig onu geçiyorum. Zaniolo Aston'da Konferans Ligi'nde bir şey yapabildi mi ki? Tete ve Zaha Kopenhag ve Manu maçlarında iş yaptı en azından.

Yunus Akgün, Tete, Zaha, Rashica, Barış hepsinin skora katkısı var. Zaniolo'nun zırnık yok.

Bu üçünün performansından ben de memnun değilim ama Zaniolo ne yapmış ki üçünü toplasan Zaniolo etmiyor diyorsun? Hadi PL zorlu bir lig onu geçiyorum. Zaniolo Aston'da Konferans Ligi'nde bir şey yapabildi mi ki? Tete ve Zaha Kopenhag ve Manu maçlarında iş yaptı en azından.

Yunus Akgün, Tete, Zaha, Rashica, Barış hepsinin skora katkısı var. Zaniolo'nun zırnık yok.

Hiçbiri sol kanatın gerçek kralının çeyreği etmez. Ah Abdel Kader Keita ah ne topçuydu be.

Kazımcan ile oynadığı için eleştirmiyorum bugün. Yorgundu zaten.

Ağır vasıta. Kanatlarda Rashica - Kerem'den Zaha - Ziyech (Tete)'e dönüş, hücum hareketliliğimizi iyice hantal hale getirdi. İlginçtir stoper seçimimizi hızlı çevik bir adamdan yana kullanıp, kanat oyuncularını daha hareketsiz olanlarla değiştirdik.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kral dediğin Keita mı Zaniolo mu
Keita yav ne zanyolosu
20230705_230818-jpg.225188

Bjk nin yanlis onanayi aldığı gibi bizim zahada karışmış olabilir.

Hayir madem hucum yapmiyorsun bari defansa yardima gel bos bos bekliyorsun

Bu adama bu kadar yüklü maaş verilmez umuyorum Araplara satabiliriz sene sonu. Sezonun yarısına geldik beyimiz hala hazır değil

Kendisi yüzünden Kerem 10 numarada curuyor. Hayir Zaha bi iş yapsa icim yanmayacak 😬😅

İngiliz aksanı ile konuşan bir siyahi topçumuz var daha ne istiyorsunuz doyumsuzlar?

Geri
Üst Alt