#14 Wilfried Zaha

1 asisti daha yendi

önceki yenen asistlerini barındıran videoyu bulup bunu da ekleyip skor katkısını tekrar hesaplamak lazım
Ben ozet gectim rashicacilara bolca ama bu vasatliga ve balik hafizalara bisey yapamazsın.anca dalga geçebiliriz

Bence en ihtiyac duydugumuz isim. Dun gördük, takim topu 2 saniye tutamiyordu. Sorunu neyse halledilmeli. Bu da idmansiz gibi. Cok cok gucsuz. Africa kupasina gidisi onlenmeli ve Icardi ile 2 hafta filan oynamadan kamp yapmalilar.
Mactan once sakatti,okan buruk zaha da igneyle oynadi dedi

takımda kalmak istiyorsa, her maç kerem'in attığı kadar da demiyorum, yarısı kadar savunma arkasına koşu atması, yarısı kadar da kilit pas atması* gerektiğinin söylenmesi gereken futbolcudur.

yok ben milletin kucağında oynarım, ayağıma geleni sürer vururum kafasındaysa hiç bizi yormasın. yolları hızlıca ayıralım. burası diğer 10 oyuncunun emrine amade olduğu crystal palace değil

takımda kalmak istiyorsa, her maç kerem'in attığı kadar da demiyorum, yarısı kadar savunma arkasına koşu atması, yarısı kadar da kilit pas atması* gerektiğinin söylenmesi gereken futbolcudur.

yok ben milletin kucağında oynarım, ayağıma geleni sürer vururum kafasındaysa hiç bizi yormasın. yolları hızlıca ayıralım. burası diğer 10 oyuncunun emrine amade olduğu crystal palace değil
bravo

Yalnız enteresan bir olay var kerem soldayken o taraf defansif olarak çok aksıyor , zaha girince defansif olarak toparlanıyor o taraf. Hücum performansını gerçek bir 10 ve 8 numara aldıktan sonra da görmek lazım. Şu ana kadar biraz hayal kırıklığı malesef

Malum siteden istatistiklerine baktım; oynadığı 497 maçta 97 gol, 79 asist yapmış. C. Palace' da 459/90/76; bizde 19/6/2...Yani bizdeki istatistikleri total ortalamasının üzerinde aslında ve bizde kanat-forvet yerine, 4-2-3-1 formasyonunda direkt kanat gibi oynayarak elde etmiş durumda üstelik. Sanki direkt skor katkısı bakımından gerçekte olduğundan daha parlak bir futbolcu tahayyül etmişiz, öyle bir algı oluşmuş; en azından benim için öyle...

Hep diyorum; elimizdeki Kerem, Zaha ve Ziyech' den en verimli şekilde kanat-forvet olarak fayda sağlayabiliriz; 4-3-3 en çok bunlara yarayacak. Bu sayede çizgiyi kullanma zorunluluğunu ve defansif yüklerini azaltmak mümkün olabilecek, dolayısıyla da enerjilerini iyi oldukları hücum tarafına daha fazla yansıtabileceklerdir. Tete' yi hala anlayamadım, bir şey diyemiyorum...

Zaha' nın C. Palace' da hangi mevkiilerde oynamış olduğu da dikkatimi çekti; hemen hepimiz sol kanatta daha fazla oynadığını zannediyorduk;

[TH]Mevki[/TH]
[TH] Maç[/TH]
[TH] Gol[/TH]
[TH] Asist[/TH]
[TR]
[TD]Sağ Kanat[/TD]
[TD]154[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sol Kanat[/TD]
[TD]146[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Santrafor[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Forvet Arkası[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]On Numara[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]

Yalnız enteresan bir olay var kerem soldayken o taraf defansif olarak çok aksıyor , zaha girince defansif olarak toparlanıyor o taraf. Hücum performansını gerçek bir 10 ve 8 numara aldıktan sonra da görmek lazım. Şu ana kadar biraz hayal kırıklığı malesef
alakası yok

topcuyu kovalamayan adam mı defans yapıyor

keremin cigeri soluyor her mac solda bek kovalamaktan

zaha dün birini kovalamaya kalktı ortasahada bıraktı

alakası yok

topcuyu kovalamayan adam mı defans yapıyor

keremin cigeri soluyor her mac solda bek kovalamaktan

zaha dün birini kovalamaya kalktı ortasahada bıraktı
Sadece koşmakla olmuyor. Futbol zekası ve doğru yer alma da önemli. Keremin defans katkısı iyi değil bence.

Geri
Üst Alt