- 3 Haziran 2015
- 57.200
- 66.408
- 4.143
Hayri rdas skor katkisi konusunda sana katiliyorum lakin sorun skor üretip üretmemesi degil. Örnegin Ziyech de skor üretmediginde oyunu eline alabiliyor ve takim oyununun bir parcasi olmak icin cabaliyor. (örnegin Kopenhag maci)Hala Kopenhag maçı üzerinden tek 1 herife dalmak ilginç bir hadise, o maça bakarsak boey, torreira, icardi gibi adamların da normal seviyelerinden düşük olduğunu söyleyebiliriz. Karşı takım da boru değil, Bayern ve man u ekiplerinde 2 maçta da skor yapamayan çok daha pahalı herifler var. Kaldı ki ilk maçta asistini yaptı, manuya da attı. Bayern maçlarında da iyi katkı verdi. 5 ay önce bişey dediniz diye her fırsatta uğur güzel gibi bakın ne kdr haklıyım deme yarışına girmeyiniz. Adam hem sakat hem de herkesin tırt olduğu maçta tırttı. Kaç maç üst üste skor üretip iyi oynarken arazi olan şimdi doluşmuş başlığına.
Zaha'ya gelince konu biraz farkli. Oynadigi ilk mactan beri asabi ve gergin tavirlari, takim oyunu icin neredeyse hic bir katkisi olmamasi ve son olarak benim icin en kritik nokta Zaha gibi bir oyuncunun maclara agirligini koyamamasi hem üzüyor hem geriyor.
Yani bu kiyasi yapmak bana da koyuyor ama inan oyun icinde Ryan Babel bile daha hareketli bir görüntü ciziyordu.
Hic bir sekilde devamlilik yok adamda maalesef üzülerek söylüyorum, ki bende cok istedim ama bu adam bizde olmayacak.