#14 Wilfried Zaha

Hala Kopenhag maçı üzerinden tek 1 herife dalmak ilginç bir hadise, o maça bakarsak boey, torreira, icardi gibi adamların da normal seviyelerinden düşük olduğunu söyleyebiliriz. Karşı takım da boru değil, Bayern ve man u ekiplerinde 2 maçta da skor yapamayan çok daha pahalı herifler var. Kaldı ki ilk maçta asistini yaptı, manuya da attı. Bayern maçlarında da iyi katkı verdi. 5 ay önce bişey dediniz diye her fırsatta uğur güzel gibi bakın ne kdr haklıyım deme yarışına girmeyiniz. Adam hem sakat hem de herkesin tırt olduğu maçta tırttı. Kaç maç üst üste skor üretip iyi oynarken arazi olan şimdi doluşmuş başlığına.
Hayri rdas skor katkisi konusunda sana katiliyorum lakin sorun skor üretip üretmemesi degil. Örnegin Ziyech de skor üretmediginde oyunu eline alabiliyor ve takim oyununun bir parcasi olmak icin cabaliyor. (örnegin Kopenhag maci)

Zaha'ya gelince konu biraz farkli. Oynadigi ilk mactan beri asabi ve gergin tavirlari, takim oyunu icin neredeyse hic bir katkisi olmamasi ve son olarak benim icin en kritik nokta Zaha gibi bir oyuncunun maclara agirligini koyamamasi hem üzüyor hem geriyor.

Yani bu kiyasi yapmak bana da koyuyor ama inan oyun icinde Ryan Babel bile daha hareketli bir görüntü ciziyordu.

Hic bir sekilde devamlilik yok adamda maalesef üzülerek söylüyorum, ki bende cok istedim ama bu adam bizde olmayacak.

Az bir bonserviz dahi kazansak yeterli, devre arasi teklif geldigi an göndersek yeridir. Kötü oyuncu degil ama beklenen cok altinda kaldi, aldi ücret 2 milyon olsa ok dersin ama bu sekilde aldigi maasa göre iyi performans veremiyor.

Aşil tendonunda agri varmis. Yarin dinlenir ama fener macinda %100 hazir olmali. Acikcasi super kupa maci onemli degil. Pazar gunu katki versin yeter.
Aksine süper kupa maçında oynayıp Arapların gönlünü fethetmeli yıllık 20-30 verirlerse aklı gider belki.
Asosyal herifin teki zaten buna ve ailesine bir lüks villa versinler, birde internet istanbulda mı mekkede mi 6 ay anlamaz bile. Arada dubaiye geçer tatil yapar mis.

20 milyon bonservise hayır demem

forma adaleti varsa fb macında oynamamalı. sakatlık yaşamayan kendine bakan oyuncular oynamalı

Ah be Wilfried'im. Adam gibi top oynasan da, attığın gollerde stadda şunu çalsak falan olmaz mı?

Takımla çalışmış

GBuZpnrXoAED0Rz

Reis futbolu bırakınca form tutacak sanırım. Fener maçlarında da sahada olmazsa Arabistan'a kadar sırtımda taşırım. Sol kanada yine Kerem'i koyarız iki tane de zımba gibi 8 ve 10 no aldık mı mis gibi takım oluruz.

Artık sôyleyecek söz yok.Her sene olduğu gibi taraftarı,yorumcusu gerçekleri görmekten bı haber polyana modunda takılıyorlar..
Bir tane 8 ile herşeyin çozulecegini sanıyorlar.Orta sahaya iki adam almadiktan sonra hiç transfer falan yapmasınlar.

Zaha sikecilerle oynayacağımiz maçlarda daha etkili olur diye düşünüyorum.Ama artık şu zaha uçsun kaçsin beklentilerine girmeyelim.çünkü böyle bir adam değil.

Vuruş kalitesini göstermiş. Net pozisyona girmeden 5 gol atabilmek kalitedir. Tete o kadarda xg'den 0 gol çıkarması rezalet.

Geri
Üst Alt