Hasan Öztürk
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.129
- 93
- 1.488
Yallah git bu takımdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olup olmayacağını sahada görme fırsatımız olur umarım. Etiketçilik yapmamak için herkese hakkı olanı vermeye çalışmanı anlıyorum ama bu yolda Kazımcan Angelino'dan iyi gibi yerlere varıyorsun, bir yönde önyargılı olmamak adına öteki yönde önyargılı olmuş oluyorsunO 3lu olmaz alicim mlsf
Bence önyargılı ve isimci olmamak adına öbür yönde fazla düzeltme yapıyorsunuztamamen isimle alakalı
gerçek hayatla bağdaşmayan bir tercih
Angelino o kadar kotu ki Kazimi da sene basinda hic gormedigimiz icin gecen seneki oyununu baz aldi ben ve cogu kisi ama hoca oynatmamakta hakliymis, daha sonra oynasin diye ustelemedik zati.Olup olmayacağını sahada görme fırsatımız olur umarım. Etiketçilik yapmamak için herkese hakkı olanı vermeye çalışmanı anlıyorum ama bu yolda Kazımcan Angelino'dan iyi gibi yerlere varıyorsun, bir yönde önyargılı olmamak adına öteki yönde önyargılı olmuş oluyorsun
Bence önyargılı ve isimci olmamak adına öbür yönde fazla düzeltme yapıyorsunuz
Birincisi şu üçlüyü önde rahat ettirecek bir şekilde düzenlenmiş bir kurgu izlemedik sezon başından beri. CL'de 2 defa ligde 2 defa beraber 11 başlamışlar. Hocanın 4-2-3-1'den veya Kerem'den yakın zamanda vazgeçeceğini sanmıyorum ancak en azından Alanya maçında gördüğümüz oyunun benzerini görebilmek adına şöyle bir şeyi bir defa izlemeyi hak ediyorduk bence geçtiğimiz maçlarda:
Icardi
Zaha Ziyech Kerem/Barış
Alakasız oldugu konusunda anlaşalım
2 oyuncu arasında fark var reis.Zaha'ya bu kadar maaş boş yere verilmiyo.Yıllardır İngiltere Ligi'nde düzenli oynayan 1 adam.Daha geleli 6 ay oldu.Sakatlıklar falan filan derken form tutamadı biraz daha bekleyelim..27 milyon tl (1 milyon euro bile etmiyor) maaş alan kerem'i yerden yere vuruyoruz. bu adam 4.35 milyon euro para alıyor. takımın en fazla para kazanan 2. futbolcusu. aldığı paranın hakkını verdiğini düşünen varsa gelsin buyursun konuşsun.
2024 e girecegiz diye paylaşmış bir son durumu yok rtaşGaliba fener macı son? Instagram da postu öyle bi hava veriyor
Sen ne zaman ceza yiyeceksin yönetimden.fena linç yiyor sosyal medyada suan
taraftar uyanmıs görünüyor
mıllı pıyangodan ızın almadan cekilis yapamaz malesefAdam çekiliş yapmış, ne anlatıyorsunuz yine yav
Kendi topçunuz yerine az rakibe odaklanın
Buna yıllık 6 milyon euro verdiğimiz zaha karar veriyor malesef biz değil.sol knatta oynamasında bence kendisinden yana bir sıkıntı yok
ama sol kanatta oynayınca zahadan daha verimli olan biri var şu an bizde
neden zaten işleyen yeri bozalım ki
bence çift santrafor veya icardi yokken en önde o da olmadı sağ deneyelim
şikayet et belki ekmek çıkar da gönderirsin.mıllı pıyangodan ızın almadan cekilis yapamaz malesef
şikayet et belki ekmek çıkar da gönderirsin.