#14 Wilfried Zaha

O 3lu olmaz alicim mlsf
Olup olmayacağını sahada görme fırsatımız olur umarım. Etiketçilik yapmamak için herkese hakkı olanı vermeye çalışmanı anlıyorum ama bu yolda Kazımcan Angelino'dan iyi gibi yerlere varıyorsun, bir yönde önyargılı olmamak adına öteki yönde önyargılı olmuş oluyorsun
tamamen isimle alakalı

gerçek hayatla bağdaşmayan bir tercih
Bence önyargılı ve isimci olmamak adına öbür yönde fazla düzeltme yapıyorsunuz

Birincisi şu üçlüyü önde rahat ettirecek bir şekilde düzenlenmiş bir kurgu izlemedik sezon başından beri. CL'de 2 defa ligde 2 defa beraber 11 başlamışlar. Hocanın 4-2-3-1'den veya Kerem'den yakın zamanda vazgeçeceğini sanmıyorum ancak en azından Alanya maçında gördüğümüz oyunun benzerini görebilmek adına şöyle bir şeyi bir defa izlemeyi hak ediyorduk bence geçtiğimiz maçlarda:

Icardi
Zaha Ziyech Kerem/Barış

Olup olmayacağını sahada görme fırsatımız olur umarım. Etiketçilik yapmamak için herkese hakkı olanı vermeye çalışmanı anlıyorum ama bu yolda Kazımcan Angelino'dan iyi gibi yerlere varıyorsun, bir yönde önyargılı olmamak adına öteki yönde önyargılı olmuş oluyorsun

Bence önyargılı ve isimci olmamak adına öbür yönde fazla düzeltme yapıyorsunuz

Birincisi şu üçlüyü önde rahat ettirecek bir şekilde düzenlenmiş bir kurgu izlemedik sezon başından beri. CL'de 2 defa ligde 2 defa beraber 11 başlamışlar. Hocanın 4-2-3-1'den veya Kerem'den yakın zamanda vazgeçeceğini sanmıyorum ancak en azından Alanya maçında gördüğümüz oyunun benzerini görebilmek adına şöyle bir şeyi bir defa izlemeyi hak ediyorduk bence geçtiğimiz maçlarda:

Icardi
Zaha Ziyech Kerem/Barış
Angelino o kadar kotu ki Kazimi da sene basinda hic gormedigimiz icin gecen seneki oyununu baz aldi ben ve cogu kisi ama hoca oynatmamakta hakliymis, daha sonra oynasin diye ustelemedik zati.

Evet geldik yine sistem çakışmasına. Zaha yıllarca Palace forması giydi hepimizin bildiği üzere. Palace maçlarını özetlerden izleyen arkadaşlar burada Zaha güzellemesi yaptı hep. Evet Zaha tehlikeli bir oyuncu ama orada sistem Zaha üzerine kuruluydu. Takım kapanırdı, Zaha kendini solda unuttururdu ve takım topu kaptığında hızlı bir şekilde Zaha'yı boşta topla buluştururdu. Zaha burada her topla buluştuğunda karşısında ilk önce sağ açıkla karşılaşıyor. Özetleri izleyen arkadaşlar da Zaha bu adamı geçer sonra bekin belini kırıp içeri girip ayak içi plase ile uzak köşeye bırakır hayalini kuruyorlar.Palace maçında topla buluşma sayısı ile bizde topla buluşma sayısında da çok fazla fark var. Bu da etken. Savunma takımında oynayıp orada boş alan bulmak ile hücum takımında oynayıp dar alanda oynamak çok farklı işler. Bunun sıkıntısını PVA'da yaşadı. Sisteme uygun oyuncuyu almak çok önemli. Zaha'yı verimli kullanabilir miyiz? Elbette kullanabiliriz, bunun için Kerem'den 10 numara yaratma hevesinden vazgeçmeliyiz.Zaha top kaybı yüksek bir oyuncu ekstra olarak 10 numarada oynayan oyuncun da top kaybını yüksek yüzdelerle yapıyorsan sürekli geri koşmak zorunda kalıp Zaha'nın etkisini azaltmış oluyorsun. Hücum devamlılığı az top kaybı ve topu hızlı bir şekilde kazanmaktan geçer. Biz hem çok top kaybı yapıyoruz hem de topu hızlı kaparken az oyuncudan faydalanıyoruz. Bu da hücumdaki oyuncuların verimini düşürüyor.

1703571578207.webp

27 milyon tl (1 milyon euro bile etmiyor) maaş alan kerem'i yerden yere vuruyoruz. bu adam 4.35 milyon euro para alıyor. takımın en fazla para kazanan 2. futbolcusu. aldığı paranın hakkını verdiğini düşünen varsa gelsin buyursun konuşsun.

27 milyon tl (1 milyon euro bile etmiyor) maaş alan kerem'i yerden yere vuruyoruz. bu adam 4.35 milyon euro para alıyor. takımın en fazla para kazanan 2. futbolcusu. aldığı paranın hakkını verdiğini düşünen varsa gelsin buyursun konuşsun.
2 oyuncu arasında fark var reis.Zaha'ya bu kadar maaş boş yere verilmiyo.Yıllardır İngiltere Ligi'nde düzenli oynayan 1 adam.Daha geleli 6 ay oldu.Sakatlıklar falan filan derken form tutamadı biraz daha bekleyelim..

fena linç yiyor sosyal medyada suan

taraftar uyanmıs görünüyor

2-3 maç eski Zahadan esintiler sundu sonra ne olduysa yine yoklari oynuyor..Aşırı üzülüyorum bu herife öyle böyle değil Palacein istikrar abidesi bizde ustuste 2-3 maç düzgün top oynamıyor .Umarım Afrika kupasına cagrilmaz rehabilite mi ediyoruz ekstra idman mi veriyoruz ne yapacaksak yapalım ligin belki en iyi oyuncusu öyle duruyor bir kenarda .

sol knatta oynamasında bence kendisinden yana bir sıkıntı yok

ama sol kanatta oynayınca zahadan daha verimli olan biri var şu an bizde

neden zaten işleyen yeri bozalım ki

bence çift santrafor veya icardi yokken en önde o da olmadı sağ deneyelim
Buna yıllık 6 milyon euro verdiğimiz zaha karar veriyor malesef biz değil.

Geri
Üst Alt