Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.245
- 10.453
- 2.413
Bence gereksiz fazla riskli bir oyun kurgumuz var hele önde durmadan gereksiz top kayibi yasiyorsakÇünku oyun planimiz boyle savunmayı önde kuruyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence gereksiz fazla riskli bir oyun kurgumuz var hele önde durmadan gereksiz top kayibi yasiyorsakÇünku oyun planimiz boyle savunmayı önde kuruyoruz
Belki 5 sene önce riskli olurdu ama ligin kalitesi yerlerde bu pozisyonlarda gol bulamiyorlar.Bence gereksiz fazla riskli bir oyun kurgumuz var hele önde durmadan gereksiz top kayibi yasiyorsak
Bir zahmet yansısın diyorum açıkçası, Barış topla gidiyor, maç boyu ilk kez bekle bire bir kalacak, 30 metreden şut atıyor Barış.ben kendisinin hiçbir zaman isteksiz olduğunu düşünmüyorum ama palace döneminde sürekli topun onda olmasına alışmış
burada daha az top geliyor ve bundan rahatsız oluyor mimiklerine de yansıyor
buna alışması bu yaştan sonra kolay değil
Bir zahmet yansısın diyorum açıkçası, Barış topla gidiyor, maç boyu ilk kez bekle bire bir kalacak, 30 metreden şut atıyor Barış.
NiyekiBir daha kesinlikle sag kanat oynamamali. Solda iyi kötu calim atiyor da sag da ne yapacagini sasirdi
Tam kafayi yemelik. Kornerden hizli atak yememiz aliskanlik olduZaha iyi is cikarmis ama asil soru, biz neden bu sekilde her mac bir iki kez yakalaniyoruz?
Ilk yarida bir pozisyonda calimla ceza sahasina girdi sola cekip kötu vurdu. Sol ayagi iyi gelmedi bana. Soldan girince saga cekip daha iyi vuruslar yapiyorNiyeki
Bak 3 pozisyon yazayım.
1. Çalım attı kendine şut açısı yarattı ceza sahasında ama solla kötü vurdu ki galiba penaltıymış bu.
2. Sağdan kesti Kerem’e %100lük pozisyon.
3. İki kişi arasına girdi tehlikeli yerden faul aldırdı.
Ortalama bir kanat için şu aksiyon sayısı bile yeterli olabilir, burada en büyük eksik beki geçme odaklı hareketler ama bire bir nadiren kalıyor genelde iki kişi kapatıyorlar. Dün biri demişti çok para alıyor diye 5 kişiyi geçip gol atamaz.
Beklentinin altında bu kesin ama umursamaz, sahiplenmedi falan saçmalık adam kontrayı durdurmak için 70 m geri koştu yav ve alanı daralttı net olabilecek pozisyonda.
Hatta genele yayayım takımda umursamaz ya da takımı sahiplenmeyen topçu bence yok.
El pozisyonu
o iş tam saçmalık yaBir zahmet yansısın diyorum açıkçası, Barış topla gidiyor, maç boyu ilk kez bekle bire bir kalacak, 30 metreden şut atıyor Barış.