#14 Wilfried Zaha

Zaha'yı bir araba olarak ele alırsak.
EPL döneminde dizel güçlü bir motordu ama şimdi tüp takılmış benzinli bir arabaya dönüşmüş.

benzinde iyi gidiyor ama tüpe alınca poooop poohh pohh diye diye duman atıp yaavaş ve düşük performans gösteriyor.

Net olarak açık oynayacak bir takım lazım birde iyi bir pasör 8 numara ile önüne yolladığımız her top pozisyon olur biraz boş koşu attırmamız lazım. Topla koşan oyuncu evet de geniş alanda daha çok oynamalı. Biz gidiyoruz 20 metreye sıkıştırıp oynatıyoruz Bu da haliyle karşısında 5 kişi olması ile sonuçlanıyor. Hangi birini geçeceksin ki 3 tanesini zaten geçiyor sonra sonra bir 3 daha.

Dikine önüne pas atıp gerçek zahayı çıkartmamız lazım.
kupa maçlarında biraz kendine gelebilir

Bir daha kesinlikle sag kanat oynamamali. Solda iyi kötu calim atiyor da sag da ne yapacagini sasirdi

pas alışverişinde çok az bulundu.
Bence takım Zaha'ya daha alışamadı. Keza kendisi de bir türlü güçlü duruma geçemedi.

dün gayet iyiydi icardi yokken fw oynayabilir

ben kendisinin hiçbir zaman isteksiz olduğunu düşünmüyorum ama palace döneminde sürekli topun onda olmasına alışmış

burada daha az top geliyor ve bundan rahatsız oluyor mimiklerine de yansıyor

buna alışması bu yaştan sonra kolay değil

ben kendisinin hiçbir zaman isteksiz olduğunu düşünmüyorum ama palace döneminde sürekli topun onda olmasına alışmış

burada daha az top geliyor ve bundan rahatsız oluyor mimiklerine de yansıyor

buna alışması bu yaştan sonra kolay değil
Bir zahmet yansısın diyorum açıkçası, Barış topla gidiyor, maç boyu ilk kez bekle bire bir kalacak, 30 metreden şut atıyor Barış.

karakter olarak iyi biri

Bir daha kesinlikle sag kanat oynamamali. Solda iyi kötu calim atiyor da sag da ne yapacagini sasirdi
Niyeki

Bak 3 pozisyon yazayım.

1. Çalım attı kendine şut açısı yarattı ceza sahasında ama solla kötü vurdu ki galiba penaltıymış bu.

2. Sağdan kesti Kerem’e %100lük pozisyon.

3. İki kişi arasına girdi tehlikeli yerden faul aldırdı.

Ortalama bir kanat için şu aksiyon sayısı bile yeterli olabilir, burada en büyük eksik beki geçme odaklı hareketler ama bire bir nadiren kalıyor genelde iki kişi kapatıyorlar. Dün biri demişti çok para alıyor diye 5 kişiyi geçip gol atamaz.

Beklentinin altında bu kesin ama umursamaz, sahiplenmedi falan saçmalık adam kontrayı durdurmak için 70 m geri koştu yav ve alanı daralttı net olabilecek pozisyonda.

Hatta genele yayayım takımda umursamaz ya da takımı sahiplenmeyen topçu bence yok.

Golden sonra diğer maçlara nazaran daha fazla oyuncumuz tebrik etti kutladı farkettiniz mi

İcardi varken kimse yanına gitmiyodu sosyal medyada gol paylaşımında zahayı taglememiş bile

Bu arjantinli fazla olmaya başladı

Zahanin yaptığını rashica yapsaydı düşünemiyorum twitter falan yıkılırdi, buralarda falan tapinmalar başlardı müthiş bek kovalıyor diye filan.

Niyeki

Bak 3 pozisyon yazayım.

1. Çalım attı kendine şut açısı yarattı ceza sahasında ama solla kötü vurdu ki galiba penaltıymış bu.

2. Sağdan kesti Kerem’e %100lük pozisyon.

3. İki kişi arasına girdi tehlikeli yerden faul aldırdı.

Ortalama bir kanat için şu aksiyon sayısı bile yeterli olabilir, burada en büyük eksik beki geçme odaklı hareketler ama bire bir nadiren kalıyor genelde iki kişi kapatıyorlar. Dün biri demişti çok para alıyor diye 5 kişiyi geçip gol atamaz.

Beklentinin altında bu kesin ama umursamaz, sahiplenmedi falan saçmalık adam kontrayı durdurmak için 70 m geri koştu yav ve alanı daralttı net olabilecek pozisyonda.

Hatta genele yayayım takımda umursamaz ya da takımı sahiplenmeyen topçu bence yok.
Ilk yarida bir pozisyonda calimla ceza sahasina girdi sola cekip kötu vurdu. Sol ayagi iyi gelmedi bana. Soldan girince saga cekip daha iyi vuruslar yapiyor

Bir zahmet yansısın diyorum açıkçası, Barış topla gidiyor, maç boyu ilk kez bekle bire bir kalacak, 30 metreden şut atıyor Barış.
o iş tam saçmalık ya
dönen topları 35 metreden şutla geri rakibe veriyoruz bide
apo da az boşluk bulsa tribünler vur vur diye bağrıyo saçma bi şekilde ;D

Geri
Üst Alt