#14 Wilfried Zaha

Şu an için beklentilerin altında ama bu hali bile geçen seneki zaniolodan daha çok gol asist katkısı yapmıştır ayrıca kendisi Kerem veya icardinin kötü oyunlarının sebebi değildir Keremin geçen sene ilk yarı performansı çabuk unutuluyor icardi ise sakatlık sonrası herkesin malumu sırf maaşı fazla diye her şeyi adamın üstüne yıkmaya çalışıyor taraftar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aşağı yukarı her maç 2 asisti yenen ama kıymet bilinmeyen garip birsekilde eleştirilen oyuncumuz
Dün 2 oyuncuyu sırtına alıp giderken indirdiler hakem sarı bile vermedi

Performansı artacak dün belli etti.

Takımı daha çok sahiplenmeye başladı.

Bu sene şampiyon olacaksak hucümda onun bundan sonra ki performansı belirleyici olacaktır.

Büyük futbolcu, büyük karakter. Takım da onu daha fazla sahiplenmeli artık, ondan bir adım geldi çünkü.

Önümüzde ki 2 maçı bize aldırmalı.

Sivas ve Kayseri maçlarında gol-asistler bekliyorum. Yanıltma beni Zaha.

38 maç falan değil bir sürü milli maç oynadı. 50 küsür maç oynadı geçen sezon. Zaten burada defalarca da konuşulup tartışıldı bu mevzu. Kerem girdiği pozisyon sayısına göre çok az skor bulan bir oyuncu.
Adamın mili takım performansından bize ne? Çok kaçırdığı, bitiricilikte sorun olduğu aşikar da niye yerine oynayanlar bu kadar pozisyona giremiyor işin o kısmına bakmak lazım daha çok. Niye Icardi’yi oynatamıyor diğerleri? Anlaşamıyorlar vs? Takımdaki akışkanlık neden bu sene bozuldu?

Dünde demiştim ilk defa 90 dakika sahada kaldı hatta 80'nci dakikada 6'ya 2 kontra yerken müthiş savundu benim için önemli olan buydu fiziksel olarak giderek üstüne koyduğunu gösteriyor.

Afrika kupasına gitmemesiyse bizim için büyük şans o süreçte antrenmanlara katılıp dahada güçlendi artık üst üstte 90 dakikalar gelmeli.

qu1iw07.png

Adamın mili takım performansından bize ne? Çok kaçırdığı, bitiricilikte sorun olduğu aşikar da niye yerine oynayanlar bu kadar pozisyona giremiyor işin o kısmına bakmak lazım daha çok. Niye Icardi’yi oynatamıyor diğerleri? Anlaşamıyorlar vs? Takımdaki akışkanlık neden bu sene bozuldu?
Kerem'in benim de savunduğum özelliği çevikliği ve savunma arkası koşuları zaten. Bu konuda çok değerli ama asla golcülüğü asla üst düzey değil. Bu kadar pozisyona giren oyuncu bu kadar az gol atamaz. Zaniolo ve Zaha çok daha az dakikalarda çok daha yüksek yüzdelerle gol buldu.

Dünde demiştim ilk defa 90 dakika sahada kaldı hatta 80'nci dakikada 6'ya 2 kontra yerken müthiş savundu benim için önemli olan buydu fiziksel olarak giderek üstüne koyduğunu gösteriyor.

Afrika kupasına gitmemesiyse bizim için büyük şans o süreçte antrenmanlara katılıp dahada güçleniyor artık üst üstte 90 dakikalar gelmeli.

qu1iw07.png
Sağ kanat, sol kanat yani belki forvet mevkisinde, bu noktadan sonra ilk 11'de göreceğiz bir şekilde. Zaten hücum anlamında sorun yaşamamızın bir sebebi hücum oyuncularının maç maç değişmesi, bir şekilde roller oturtulmalı ve istikrar sağlanmalı; misal hem Kerem hem Zaha oynayacak ise artık belli rollerde sürekli oynamalı kim sağ kanat kim sol kanat kesinleşmeli. Bu istikrarı sağladığımız zaman daha rahat skor elde edebiliriz ve bunu takiben oyunumuz daha net hale gelir.

Hakim dönse dahi fazla oynamamak lazım artık kadro ile, rolünü yeterince yerine getirmeyen yedek beklemeli, herkes şans bulsun diye istikrarsız bir hücum hattı oldu.

Sağ kanat, sol kanat yani belki forvet mevkisinde, bu noktadan sonra ilk 11'de göreceğiz bir şekilde. Zaten hücum anlamında sorun yaşamamızın bir sebebi hücum oyuncularının maç maç değişmesi, bir şekilde roller oturtulmalı ve istikrar sağlanmalı; misal hem Kerem hem Zaha oynayacak ise artık belli rollerde sürekli oynamalı kim sağ kanat kim sol kanat kesinleşmeli. Bu istikrarı sağladığımız zaman daha rahat skor elde edebiliriz ve bunu takiben oyunumuz daha net hale gelir.

Hakim dönse dahi fazla oynamamak lazım artık kadro ile, rolünü yeterince yerine getirmeyen yedek beklemeli, herkes şans bulsun diye istikrarsız bir hücum hattı oldu.
Zaha'nın sağ kanadı yerine Kerem'in sağ kanadı daha iyi olabilir Kerem zaten çok fazla top kaybeden bir futbolcu arkasında Boey ile ters ayak kalsa bile çizgi oyuncusu olacak hızı var aynı zamanda topu çekip merkeze yönebilecek.

Zaha'da tam tersi topu daha kaybeden bir kanat oyuncusu sol bek arızası varken orada oynaması sol beki rahatlatır.

Kerem dün Kaan Ayhan'a çıkardığı topta o da Mertens'e çıkarmış %100 gol pozisyonu olmuştu ilk çıkış yaptığı dönemde sağ kanat oynuyordu bu kadar şut yüzdesi kötüyken biraz çizgide oynaması iyi gelebilir.

Aslanım Wilf

Afrika kupasına gitmemesiyse bizim için büyük şans o süreçte antrenmanlara katılıp dahada güçlendi artık üst üstte 90 dakikalar gelmeli.

qu1iw07.png
simdi form durumu daha iyiye gittikce gol sayisi artacaktir. sezon sonuna kadar 15i bulur umarim. uzun sürecte sezon genelinde icardi-kerem-zaha üclüsü banko oynayacaktir. 4.oyuncuyu takim icinden artik bulmak veya disaridan transfer etmek gerekiyor.

Zaha'nın sağ kanadı yerine Kerem'in sağ kanadı daha iyi olabilir Kerem zaten çok fazla top kaybeden bir futbolcu arkasında Boey ile ters ayak kalsa bile çizgi oyuncusu olacak hızı var aynı zamanda topu çekip merkeze yönebilecek.

Zaha'da tam tersi topu daha kaybeden bir kanat oyuncusu sol bek arızası varken orada oynaması sol beki rahatlatır.

Kerem dün Kaan Ayhan'a çıkardığı topta o da Mertens'e çıkarmış %100 gol pozisyonu olmuştu ilk çıkış yaptığı dönemde sağ kanat oynuyordu bu kadar şut yüzdesi kötüyken biraz çizgide oynaması iyi gelebilir.
Okan hoca'ya burada büyük iş düşüyor. 14-14 yaptığımız süreç kimin hangi rolde olduğu, kadro istikrarının sağlandığı böylelikle oyun ezberinin iyice oturmasıyla gelen bir süreçti. Bu sezonu belirleyecek olan yine istikrar ve oyun ezberinin iyice oturması, ne kadar erken olursa bizim için o kadar iyi. Bakalım ilerleyen haftalar bize neler gösterecek...:hat:

Son düzenleme:
Okan hoca'ya burada büyük iş düşüyor. 14-14 yaptığımız süreç kimin hangi rolde olduğu, kadro istikrarının sağlandığı böylelikle oyun ezberinin iyice oturmasıyla gelen bir süreçti. Bu sezonu belirleyecek olan yine istikrar ve oyun ezberinin iyice oturması, ne kadar erken olursa bizim için o kadar iyi. Bakalım ilerleyen haftalar bize neler görecek...:hat:
Ama ben yinede 1 tane 10 numara istiyorum hem Kerem hem Zaha için Icardi'yi de aynı şekilde besleyecek biri olsa oyun gücümüz 2x veya 3x artar.

O ara pasları atabilen biri lazım delici pas olursa oyunumuz inanılmaz bir seviyeye evrilebilir.
bnwdh8k.jpg

Aslanım Wilf

simdi form durumu daha iyiye gittikce gol sayisi artacaktir. sezon sonuna kadar 15i bulur umarim. uzun sürecte sezon genelinde icardi-kerem-zaha üclüsü banko oynayacaktir. 4.oyuncuyu takim icinden artik bulmak veya disaridan transfer etmek gerekiyor.
Toparlarsa toplam gol katkısı 15'i rahat geçer biraz ritim yakalasa rahatlıkla yapabilir gibi geliyor birde besleyici bir 10 numara bulursak daha fazlasını yapar.

Ama ben yinede 1 tane 10 numara istiyorum hem Kerem hem Zaha için Icardi'yi de aynı şekilde besleyecek biri olsa oyun gücümüz 2x veya 3x artar.

O ara pasları atabilen biri lazım delici pas olursa oyunumuz inanılmaz bir seviyeye evrilebilir.
bnwdh8k.jpg
10 numara şart
Oyun orada tıkanıyor resmen
herkes seviye atlar, oyun da rahatlar

Hız sorunu var biraz ağır gidiyor.Golden önce alıp gittiği topta da biraz ağır kaldı, top hakimiyeti de eskisi gibi değil eskiden her adımda topa dokunurdu hatta direkt hızıyla çalım atmaya çalıştığı 2 pozisyonda da atamadı.Cok değil daha geçen sene yapıyordu bunları.Benim için hayal kırıklığı olma sebebi bu yoksa skor anlamında iyi bence gayet fakat Zahanin en az 2-3 oyuncuyu oyundan düşürmesi lazım ozellikle bizim ligde.Hadi kopenhag gibi takım 2 kişi kapatırsa zor ama trde 2 kişi bile kapatsa düşük seviye oyuncular onları sırtına alıp götürmesi lazim.Bu hız sorununu çözmesi lazim yoksa Babele evrilecek.En azından nwakaeme gibi durduğu yerde yatırıp kaldırması lazim

Babel olsaydı muhtemelen şurada golü yemiş puanı bırakmıştık. :asd:

Bunun benzeri bir hesap daha vardi fmanaliz mi ne. Dün kesin puan kaybi olur işte tete bu kadroda bile 11 oynamiyorsa yarin hemen kovun falan yazmış. Herife maç sonu burda ol yazdım engellemis 😂😂 Bir paket sigara marketten al sonra içmeden hadi şimdi çöpe at desen 55-60 tl için hüüü diye ağlamaya başlayacak veletler gelmis kac milyonluk yatırım yapılmış adami 1 gecede silin diyor. Ne güzel iş be

Bunun benzeri bir hesap daha vardi fmanaliz mi ne. Dün kesin puan kaybi olur işte tete bu kadroda bile 11 oynamiyorsa yarin hemen kovun falan yazmış. Herife maç sonu burda ol yazdım engellemis 😂😂 Bir paket sigara marketten al sonra içmeden hadi şimdi çöpe at desen 55-60 tl için hüüü diye ağlamaya başlayacak veletler gelmis kac milyonluk yatırım yapılmış adami 1 gecede silin diyor. Ne güzel iş be
Silmek kolaydı ama kazanmak zor olandır bizim taraftarın bunu öğrenmesi lazım.

Geri
Üst Alt