Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.071
- 10.545
- 2.223
Çok dert ettiğini sanmıyorum.Icardi ne düsünüyor acaba su an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok dert ettiğini sanmıyorum.Icardi ne düsünüyor acaba su an
Aynı gece buzdolabına girdiğine göre ciddiye almış durumu usta.Icardi ne düsünüyor acaba su an
Vizyon farkı. Fener seviyesi için topa vurabilen adam müthiştir. Galatasaray ise vasatlık kabul etmez. Daima mükemmel olmak zorundasın yoksa eleştirilirsin.Benim anlamadığım bu tadic iyi Zaha nasıl kotu oluyor
Zahanin koordinasyon sorunu var. Dengeyi saglayamiyor.Vizyon farkı. Fener seviyesi için topa vurabilen adam müthiştir. Galatasaray ise vasatlık kabul etmez. Daima mükemmel olmak zorundasın yoksa eleştirilirsin.
Galatasaray'da her yıl çift haneli gol ve asist üreten Kerem Aktürkoğlu da yerin dibine sokuluyor, üç maç gol atmazsa Icardi de, 13 yıldır kaleyi koruyan, yaşayan efsane Muslera da.
Not : Zaha'nın kötü olduğunu düşünmüyorum. Sadece istikrarsız. Bir maç çok iyi, bir maç ortada yok.
Rüya görüp mü yazdın sabahın 5inde rengim naptın. Acilen sil şu postuBence Zaha hiçbir zaman öyle hızıyla iş yapan kanat oyuncusu olmadı. Tabii ki ağır bir adam değil ama son üç dört sezonki hızından ve çevikliğinden çok şeyler eksilmiş dedirtecek bir görüntüsü yok
Bence Zaha hiçbir zaman öyle hızıyla iş yapan kanat oyuncusu olmadı. Tabii ki ağır bir adam değil ama son üç dört sezonki hızından ve çevikliğinden çok şeyler eksilmiş dedirtecek bir görüntüsü yok
Rüya görüp mü yazdın sabahın 5inde rengim naptın. Acilen sil şu postu![]()
Ben de yavaştı demedim hızıyla iş yapan biri değildi dedimNasıl olmadı yahu Premier Lig beklerini ipe diziyodu adam hız olarak bir Salah değildi ama bizde izlediğimiz Zaha ile alakası yok Palacedaki Zahanın
Berkan'la kanka mı olmuşlar.Berkan la kanka olması çok dogru
Evet gülüşüyorlardı antrenmanda twitterda gördum. Birde twitterda yazmıslar spor salonuna gitmisler beraber.Berkan'la kanka mı olmuşlar.