#14 Wilfried Zaha

Bakambuya ve halile ihtiyaç kalmadığını görmüş olduk

Zaha icardi ve pivot st yeterli olur bence

Benim anlamadığım bu tadic iyi Zaha nasıl kotu oluyor
Vizyon farkı. Fener seviyesi için topa vurabilen adam müthiştir. Galatasaray ise vasatlık kabul etmez. Daima mükemmel olmak zorundasın yoksa eleştirilirsin.

Galatasaray'da her yıl çift haneli gol ve asist üreten Kerem Aktürkoğlu da yerin dibine sokuluyor, üç maç gol atmazsa Icardi de, 13 yıldır kaleyi koruyan, yaşayan efsane Muslera da.

Not : Zaha'nın kötü olduğunu düşünmüyorum. Sadece istikrarsız. Bir maç çok iyi, bir maç ortada yok.

Vizyon farkı. Fener seviyesi için topa vurabilen adam müthiştir. Galatasaray ise vasatlık kabul etmez. Daima mükemmel olmak zorundasın yoksa eleştirilirsin.

Galatasaray'da her yıl çift haneli gol ve asist üreten Kerem Aktürkoğlu da yerin dibine sokuluyor, üç maç gol atmazsa Icardi de, 13 yıldır kaleyi koruyan, yaşayan efsane Muslera da.

Not : Zaha'nın kötü olduğunu düşünmüyorum. Sadece istikrarsız. Bir maç çok iyi, bir maç ortada yok.
Zahanin koordinasyon sorunu var. Dengeyi saglayamiyor.

Bence Zaha hiçbir zaman öyle hızıyla iş yapan kanat oyuncusu olmadı. Tabii ki ağır bir adam değil ama son üç dört sezonki hızından ve çevikliğinden çok şeyler eksilmiş dedirtecek bir görüntüsü yok

Bence Zaha hiçbir zaman öyle hızıyla iş yapan kanat oyuncusu olmadı. Tabii ki ağır bir adam değil ama son üç dört sezonki hızından ve çevikliğinden çok şeyler eksilmiş dedirtecek bir görüntüsü yok

Nasıl olmadı yahu Premier Lig beklerini ipe diziyodu adam hız olarak bir Salah değildi ama bizde izlediğimiz Zaha ile alakası yok Palacedaki Zahanın

çalım yan aplara ...çalım sol alt köşeye sert şut gibi şeyler hadi artık

Yap şovunu ateş bassın kuşları hadi aslanım bir daha da kanat oynamaz inşallah.

Arsenal ya da Roma alsa yine böyle olurdu muhtemelen ihale bize kaldi. Zaten açık alan topcusuydu fizik de geriye gidince o meziyeti de kalmamış yakalanıyor hemen

Tam da beni yollamasinlar diye transfer döneminin sonuna dogru iyi bir mac yapti.

Geri
Üst Alt