#14 Wilfried Zaha

Oyleydi. Sonra arka arkaya pas alamadi ve el kol yapti ki bence sonuna kadar da hakliydi sacma sapan basit paslari atamadilar. Kullanamadik adam 2 kere dogru yerde bulustu onda da birseyler yapti.
Takımda sovmedigi tek adam muslera olabilir mesela berkanı iyi gordugu pozisyonda kosu atti hemen tekte onune oynamadi diye onada sövdu :D

Takımda sovmedigi tek adam muslera olabilir mesela berkanı iyi gordugu pozisyonda kosu atti hemen tekte onune oynamadi diye onada sövdu :D

Ben yazdim mac sonu, Berkan ile sinandi herif. Misafirim vardi izlerken, dedim ki adam soyle dusunuyordur "bu ne lan!" paslar pas degil, top kontrolleri les, kim ne oynuyor belli degil, adam gelip faul yapiyor, hakem karar degistiriyor..Bunlari kisa sure icinde yaklasik 15dk icinde yasadi adam.

Yalnız herif çok başka yav yürüyerek 4 kişi geçti ilk pozisyonda . Çok rahat çalım atıyor plden sonra. İstediği topları almaya başlayınca soldan çok skor katkısı alırız . Takıma alışınca çok iyi şeyler seyrederiz

Ben yazdim mac sonu, Berkan ile sinandi herif. Misafirim vardi dedim hatta adam soyle dusunuyordur "bu ne lan!" paslar pas degil, top kontrolleri les, kim ne oynuyor belli degil, adam gelip faul yapiyor, hakem karar degistiriyor..Bunlari kisa sure icinde yaklasik 15dk icinde yasadi adam.
Mac zamaninda bitti aslında biraz daha surse iki kerem den birine yada halile çakacakti bir tane :D hem pas atmadilar hem kerem onune gecip durdu alanini daraltti vs iyi isler yapti ama 15 dk cıldırttılar da adamı

biri bu arkadasa yıllarca küme düsme mücadelesi veren takımda oynadıgını hatırlatmalı

kendısını real barcadan falan geldım sanıyor

biri ego yapacaksa o icardidir dostum sen icardinin ayakkabısını baglayamazsın kariyer olarak bunuda söyleyeyim

biri bu arkadasa yıllarca küme düsme mücadelesi veren takımda oynadıgını hatırlatmalı

biri ego yapacaksa o icardidir dostum sen icardinin ayakkabısını baglayamazsın kariyer olarak bunuda söyleyeyim

Keremi dövebilir diye mi diyon bunları

Hocam kereme denmeli bu yazdıkların. Adamın üstüne binerek oynadı.

Oyundan daha fazlasını istedim, ancak kişisel bir not olarak, bu kadar uzun süre sonra bu gece birkaç dakika kazandığım için mutluyum, bir sonraki fikstürü dört gözle bekliyorum
Zaha girene dek bu calimi yapacak baska bir oyuncu yoktu. Belki ilk maci oldu icin maca gergin ve sinirli basladi ama zahayi nezaman görsem adam hakli olarak isyan ediyordu. Bos kosu yapacak pas veren yok ,ikiye bir yapacak top veren yok. Kac tane önüne berbat top atildi, adam resmen ne oluyor demistir kendi kendine.

Ama zaha tete gibi bire birde cok rahat adam gececek oyuncular bu lig icin sart. Nekadar kötü oynasalar bile bir ceza sahasina dalis iki üc kisiyi gecip gol veya asisst yapacak yetenekler herzaman gereklidir. Cünkü bu tür oyuncular rakip icin kontrolu imkansiz bir patlayici güctür

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir verkaça girdi kerem aktürk ile
Pası verdi, koşuyu yaptı, topu alamadı ya sonra, delirdi orada
Yahu bana birisi anlatsın. Kerem orda topu neden atmadı tekrar

Şikeci kesin. Sindirememis bu transferi
1691904995322.webp
1691905013241.webp

Ne gerek vardı Zaha’ya.. Kerem ve barış Alper gibi kanatlarımız vardı nasılsa değil mi ?

Dün kendi adıma takımdaki tek güzel nokta Zaha 'nın oynamasıydı. Adam gerçekten durumdan rahatsız olan bişeyleri değiştirmeye çalışan tek oyuncumuzdu

Geri
Üst Alt