- 26 Ocak 2021
- 41.275
- 40.524
- 3.078
Hem ona sinirlendi hemde adama dalga gecer gibi paslar attilar kerem a. bunun önune kayip durdu ortaya gececigine vs.dellenmesi yediği tekme yüzündendi doğru gördü isem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem ona sinirlendi hemde adama dalga gecer gibi paslar attilar kerem a. bunun önune kayip durdu ortaya gececigine vs.dellenmesi yediği tekme yüzündendi doğru gördü isem
dellenmesi yediği tekme yüzündendi doğru gördü isem
Takımda sovmedigi tek adam muslera olabilir mesela berkanı iyi gordugu pozisyonda kosu atti hemen tekte onune oynamadi diye onada sövduOyleydi. Sonra arka arkaya pas alamadi ve el kol yapti ki bence sonuna kadar da hakliydi sacma sapan basit paslari atamadilar. Kullanamadik adam 2 kere dogru yerde bulustu onda da birseyler yapti.
Hametan öneriyoruz forum olarakPuhahhahah foruma zahayi övüyor, hiçbir sey yapmadı hiç hazır değildi. Siz nasil mac izlediniz?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takımda sovmedigi tek adam muslera olabilir mesela berkanı iyi gordugu pozisyonda kosu atti hemen tekte onune oynamadi diye onada sövdu![]()
Mac zamaninda bitti aslında biraz daha surse iki kerem den birine yada halile çakacakti bir taneBen yazdim mac sonu, Berkan ile sinandi herif. Misafirim vardi dedim hatta adam soyle dusunuyordur "bu ne lan!" paslar pas degil, top kontrolleri les, kim ne oynuyor belli degil, adam gelip faul yapiyor, hakem karar degistiriyor..Bunlari kisa sure icinde yaklasik 15dk icinde yasadi adam.
biri bu arkadasa yıllarca küme düsme mücadelesi veren takımda oynadıgını hatırlatmalı
kendısını real barcadan falan geldım sanıyor
biri ego yapacaksa o icardidir dostum sen icardinin ayakkabısını baglayamazsın kariyer olarak bunuda söyleyeyim
Hocam kereme denmeli bu yazdıkların. Adamın üstüne binerek oynadı.biri bu arkadasa yıllarca küme düsme mücadelesi veren takımda oynadıgını hatırlatmalı
kendısını real barcadan falan geldım sanıyor
biri ego yapacaksa o icardidir dostum sen icardinin ayakkabısını baglayamazsın kariyer olarak bunuda söyleyeyim
Zaha girene dek bu calimi yapacak baska bir oyuncu yoktu. Belki ilk maci oldu icin maca gergin ve sinirli basladi ama zahayi nezaman görsem adam hakli olarak isyan ediyordu. Bos kosu yapacak pas veren yok ,ikiye bir yapacak top veren yok. Kac tane önüne berbat top atildi, adam resmen ne oluyor demistir kendi kendine.
Oyundan daha fazlasını istedim, ancak kişisel bir not olarak, bu kadar uzun süre sonra bu gece birkaç dakika kazandığım için mutluyum, bir sonraki fikstürü dört gözle bekliyorum
topu tekte bırakacak gelen yöne doğru dümdüz şekilde o kadar futbol aklı yoksaniye 53: berkan tekte önüne biraksa gol
yalniz saha kenarinda hazirlanisi bile farkli
keremin ruh hali de recep'inki gibi korku havasındaKeremi dövebilir diye mi diyon bunları