Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.598
- 40.304
- 3.413
Şikeci kesin. Sindirememis bu transferiO ibne Kayserili aşile abandı bilerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şikeci kesin. Sindirememis bu transferiO ibne Kayserili aşile abandı bilerek.
Bı pozisyonda Berkan tekte önüne birakamadi mertens olsa gözü kapalı bırakmıştı. Çok net pozisyondu.Manyak kalite
Neredeyse her hareketi doğru
Çok rahat adam geçiyor hep doğru pas opsiyonlarını seçiyor
Mertens sahadayken sahada olsaydı bir şekilde bağlantı kurardı çevresiyle ve maçı koparırdı
Delirmesi çok normal yanında oynayan tipler neydi allah aşkına
Bu adam küstürülmemeli hücum setleri bu adam üzerinden çizilmeli
Bir an evvel Icardi - forvet arkası - Zaha üçgeni tahsis edilmeli. Kerem burada olmayacak gibi buraya adam alınsa fena olmaz
Zaha forvet arkası denenebilir ama etkinliğini çok azaltmış oluruz
Enstantaneler say say bitmezBı pozisyonda Berkan tekte önüne birakamadi mertens olsa gözü kapalı bırakmıştı. Çok net pozisyondu.
Mertens'in çıkması hakkında ne düşünüyorsun ? Ben olsam yorulsa da çıkarmazdim. Zaha ile beraber görmek isterdim. Müneccim değilim ama iddaa ediyorum o ara golü atardık. Kerem takımın lideri havasında takılıyor hücum hattı bu kadar zengin iken bu kadar topla oynayamaz.Enstantaneler say say bitmez
Hücumda solda Zaha ileri uçta Icardi olacak, nokta
Kalanı etrafına istediğin gibi dizersin ama bunlara dokunmayacaksın
Forvet arkasına Kerem'i koyacaksan da öyle kafasına göre oynamasına izin vermeyeceksin Zaha'yla Icardi'yle topu ve alanı paylaşarak oynayacak
Bence de Mertens Zaha aynı anda 15 dakika sahada olsalar golü bulurdukMertens'in çıkması hakkında ne düşünüyorsun ? Ben olsam yorulsa da çıkarmazdim. Zaha ile beraber görmek isterdim. Müneccim değilim ama iddaa ediyorum o ara golü atardık. Kerem takımın lideri havasında takılıyor hücum hattı bu kadar zengin iken bu kadar topla oynayamaz.