#14 Wilfried Zaha

Boey - Nelsson - Akerim - Kazimcan
Kerem D. - Torreira
Tete - Mertens - Zaha
Icardi

su ekip disinda oynadigi her macta içten cok kufur edebilir.
Berkan, Kerem, Baris, Halil.. bunlarla normalde hali sahada oynamaz bu adam.
Kazimcan & Abdulkerim icin her mac oncesi dua edip, su yukardaki orta saha ve forvet yapmaliyiz.

Wilfried Zaha:

"Maçta daha fazlasını istedim ama kendime bir not, bu kadar uzun süre sonra bu akşam birkaç dakika süre aldığım için mutluyum. Sonraki maçı sabırsızlıkla bekliyorum."

Vücut dili pek hoşuma gitmedi, biraz stres var gibi, rakibin sinirlendirmesine fazla takıldı, umarım hemen rahatlar ve güzel bir sezon geçirir

Manyak kalite

Neredeyse her hareketi doğru

Çok rahat adam geçiyor hep doğru pas opsiyonlarını seçiyor

Mertens sahadayken sahada olsaydı bir şekilde bağlantı kurardı çevresiyle ve maçı koparırdı

Delirmesi çok normal yanında oynayan tipler neydi allah aşkına

Bu adam küstürülmemeli hücum setleri bu adam üzerinden çizilmeli

Bir an evvel Icardi - forvet arkası - Zaha üçgeni tahsis edilmeli. Kerem burada olmayacak gibi buraya adam alınsa fena olmaz

Zaha forvet arkası denenebilir ama etkinliğini çok azaltmış oluruz

oyuna girdigi andan itibaren topla en cok bulusmasi gereken kendisiyken mal mal tercihler ile adama pas atilmamasini kendime aciklayamiyorum zaha sahadayken kerem gectigimiz sezon gibi bu kadar fazla top kullanmamali kullanamaz

Manyak kalite

Neredeyse her hareketi doğru

Çok rahat adam geçiyor hep doğru pas opsiyonlarını seçiyor

Mertens sahadayken sahada olsaydı bir şekilde bağlantı kurardı çevresiyle ve maçı koparırdı

Delirmesi çok normal yanında oynayan tipler neydi allah aşkına

Bu adam küstürülmemeli hücum setleri bu adam üzerinden çizilmeli

Bir an evvel Icardi - forvet arkası - Zaha üçgeni tahsis edilmeli. Kerem burada olmayacak gibi buraya adam alınsa fena olmaz

Zaha forvet arkası denenebilir ama etkinliğini çok azaltmış oluruz
Bı pozisyonda Berkan tekte önüne birakamadi mertens olsa gözü kapalı bırakmıştı. Çok net pozisyondu.

Bı pozisyonda Berkan tekte önüne birakamadi mertens olsa gözü kapalı bırakmıştı. Çok net pozisyondu.
Enstantaneler say say bitmez

Hücumda solda Zaha ileri uçta Icardi olacak, nokta

Kalanı etrafına istediğin gibi dizersin ama bunlara dokunmayacaksın

Forvet arkasına Kerem'i koyacaksan da öyle kafasına göre oynamasına izin vermeyeceksin Zaha'yla Icardi'yle topu ve alanı paylaşarak oynayacak

Enstantaneler say say bitmez

Hücumda solda Zaha ileri uçta Icardi olacak, nokta

Kalanı etrafına istediğin gibi dizersin ama bunlara dokunmayacaksın

Forvet arkasına Kerem'i koyacaksan da öyle kafasına göre oynamasına izin vermeyeceksin Zaha'yla Icardi'yle topu ve alanı paylaşarak oynayacak
Mertens'in çıkması hakkında ne düşünüyorsun ? Ben olsam yorulsa da çıkarmazdim. Zaha ile beraber görmek isterdim. Müneccim değilim ama iddaa ediyorum o ara golü atardık. Kerem takımın lideri havasında takılıyor hücum hattı bu kadar zengin iken bu kadar topla oynayamaz.

Mertens'in çıkması hakkında ne düşünüyorsun ? Ben olsam yorulsa da çıkarmazdim. Zaha ile beraber görmek isterdim. Müneccim değilim ama iddaa ediyorum o ara golü atardık. Kerem takımın lideri havasında takılıyor hücum hattı bu kadar zengin iken bu kadar topla oynayamaz.
Bence de Mertens Zaha aynı anda 15 dakika sahada olsalar golü bulurduk

Kerem'e gelince, bence önünde üç ihtimal var:
1) Hoca evlatçılık yapıp solda kafasına göre takılmasına izin verecek o da iki sezondur alıştığımız oyununu sürdürecek
2) Kariyerinde pek çok kez yaptığı gibi yine bu kadar eleştiri küfür kıyamet içinden oyununu geliştirerek çıkacak ve savruk olmamayı, takım oyuncusu olmayı, topu paylaşmayı, takım halinde oynamayı, doğru zamanda doğru işi yapmayı vs. vs. öğrenecek
3) Zaha Icardi Tetê/Zaniolo hücum üçlüsü kaçınılmaz olarak oturunca orta sahanın bunu destekleyen ve bağlantı sağlayan yapıya geçmesi öncelik olacak kendisi de bu düzende silinip gidecek

Sonradan girdi kaç çalım attı öyle. Tercihleri genelde doğruydu yeterince pas alamadı.

Berkana atıp oyundan geri kosu attigi pasta berkana topu hic ettigi icin süper sövdüm. Onun dısında dogru düzgun top atmadılar da pek zaten calimladigi pozisyonda sahaneydi. Fiziken hazir oldugu vakit cok can yakacak izlemesi cok keyifli biri.

Oyundan daha fazlasını istedim, ancak kişisel bir not olarak, bu kadar uzun süre sonra bu gece birkaç dakika kazandığım için mutluyum, bir sonraki fikstürü dört gözle bekliyorum

Kerem’i bir kereliğine döverse hem kendi rahatlar hem de Kerem fabrika ayarlarına döner. Çare belli

Adam oyuna girdi sol çizgiye geçti
Kerem D. oyun kurmak için topla geliyor

Bekimiz gelmiş dibine kadar
Kerem Aktürkoğlu da gelmiş adamın dibine kadar
Çünkü pozisyonun içinde, topun olduğu yerde olması lazım ya illa

İkisi de peşlerinde birer rakip getirmiş
Zaha’ya topu verip 7-8 kişi içinde bıraktılar adamı hep
Yahu arkadaş, Zaha girip sol çizgiye geçtiyse Kerem gitsene ortaya, Zaha çalımı basarsa pas alabileceğin yerlere yakın durmaya
bek de geçsene sol iç koridora

Adamı çizgide bir yalnız bırakmadılar kendi rakibiyle, çıldırttılar herifi 10 dakkada

Oyun bilmeyen adamlarla anca bu kadar ama hoca da hiç taktik oyun falan göstermediği belli
Özellikle kerem kafasına göre takılıyor sahada
Gerçi hoca oyun bilse Zaha’yı alırken Keremi çıkarırsı zaten ya

Forvet arkasına adam gelmesi şart oldu. Zahayi besleyecek top ayağına gelince 3 sn dusunmeyecek tiki taka yapacak bir 10 no hem icardiyi hem zahayi oynatır.

dellenmesi yediği tekme yüzündendi doğru gördü isem

Geri
Üst Alt