#14 Wilfried Zaha

Kupa maçının 86. dakikasında oyundan alınıyorsun diye de hocaya el kol yapmazsın ya. Gelmişsin 31 yaşına artık olgunlaş be kardeşim.

Aurier transferine soguktum ama Vinicius geldikten sonraki Teteyi gordukten sonra Aurier, Zaha icin iyi olacak diye dusunuyorum.

Sonuna kadar hakli. Bu macta Halil gibi gercek isi futbolculuk olmadigina emin oldugum birey 96 dk oynayip bu adam cikiyorsa bal gibi trip yapar. Hoca da birsey diyemez cunku adam hakli.

Anlık şeyleri fazla büyütmeyin maç sonu keyfi yerindeydi. Reaksiyonlarını yüksek yaşayan bir kardeşimiz. Skor 3-0 olunca oynamayı bırakma huyunu da düzeltirse sevinirim ama.

Halil'in bir sonraki maçta oynama ihtimali sıfır, Zaha ise en kötü ihtimal yarım saat oynayacak hafta sonu. Hocaya tek kelime edemez.

Zaha'nın oyundan çıkarken gösterdiği reaksiyon

Okan Buruk: "Onun konuşma yapısı öyle, her maçı tamamlamaya çalışıyor. Hiçbir problem yok."

1707255333767.webp

Bu adam kötü biri değil bildiğin hırs küpü.

Saha içindeki reaksiyonları tepkisi de hep bir şeyleri başarmak istemesinden ve maç içinde hırs yapmasından. Bir oyuncunun daha fazla oynamak istemesi ve özellikle o maçta iyi oynuyorken oynamak istemesi kötü bir şey mi?

Ben burada Zaha'yı iyi niyetli görüyorum.

Evet bazı çıkışları fevri ve bunu herkese göstermese daha iyi olurdu ama bu onun karakterinin bir parçası.

Bu hareketi başka bir futbolcu yapsa sorun derdim ama adam ilk geldiği günden beri aynı karakteri ortaya koyuyor bu da yaptığı hareketlerde sorun çıkma potansiyelini düşürüyor.

Özetle: oynamak istemesi yatmak isteyip kulübede beklemek istemesinden daha iyidir.

C.Palace günlerinde ilah rolüne girdiği için herkese el kol yapıyordu kimse de ses edemiyordu orada oynarken şov üstüne şov yapıyor yeri geliyor tek başına maç kazandırıyor, takım kendisi sayesinde küme de kalıyordu şu anda öyle bir durumda değil vasat sağ beklere bile adam akıllı çalım atamadı kaç maçtır kupa maçında oynuyorsun ve oyundan 60. dakikada bile alabilir seni hoca bu kadar takıntılı hareketler yapmana gerek yok ...

Takımın en formda oyuncusu ve her maçta rakiplere dokundurmak istiyor.. İşte bütün mesele bu..

Forumda ilk banımı bu adama kufrettimde aldım yav. Adam o gunden sonra uçuşa geçti. Özür dilerim Zaha bey

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

C.Palace günlerinde ilah rolüne girdiği için herkese el kol yapıyordu kimse de ses edemiyordu orada oynarken şov üstüne şov yapıyor yeri geliyor tek başına maç kazandırıyor, takım kendisi sayesinde küme de kalıyordu şu anda öyle bir durumda değil vasat sağ beklere bile adam akıllı çalım atamadı kaç maçtır kupa maçında oynuyorsun ve oyundan 60. dakikada bile alabilir seni hoca bu kadar takıntılı hareketler yapmana gerek yok ...
Başka maç mı izledik. Bandırmalıları çamaşır gibi ipe dizdi adam skor 3-0 olana kadar. Sonra saldı maçı.

Geri
Üst Alt