#14 Wilfried Zaha

Adama hak verdim. Halil oyunda kalırken beni de çıkarsaydı bende isyan ederdim.
Halil ve Ndombele değil 90 dakika sahada kalmayı oyuna sonradan girmeyi bile hak etmiyor bu konuya sonuna kadar katılıyorum ama bunu eleştirmek el kol yapmak da Zaha ya kalmaz herhalde

Sahaya çıksın topunu oynasın ama o hırsına yenik düşmesin işte

Çıkmasına gerek yoktu bencede ama tepki gereksiz

Vasatlığı geçemedi halen isminin altında kalıyor

90 dk leş attığı maçlardan sonra da hocanin elini öpüp, soyunma odasına sırtında götürsün o zaman.

Tepkide abartacak bir şey yok. Kalan sürede bir gol yesek muhtemelen elenirdik. Hoca çok çorba etti takımı. Halil'in sahada kalması da ayrıca sinir bozucuydu.

Kazımcana kızmış bıktım bundan sürekli geri dönüyor demiş gibi bir rivayet mevcut

Resim

Zaha 90+'da takım öndeyken bile oyundan çıkınca sinirlenen biri. Rakipler üzerine oynayınca didişip kart görmekten de sakınmaz.

Tete hemşerisiyle buluşunca rahatladı bayağı, acaba Aurier gelince Zaha yı da sağ kanatta Aurier ile birlikte mi kullansak

Taraftar asla akillanmaz

Gecen sezon hatay macindan sonra icardi sinirlendi takim la birlikte galibiyeti kutlamadi hemen soyunma odasina gitmisti

Yine ayni insanlar kriz var icardi takimi önemsemiyor gibi senaryolar yaziyordular

Simdi de zaha

Salin beyler

Futbol böyle bir oyun degil,entrika arayanlar netflix izlesin

Taraftar asla akillanmaz

Gecen sezon hatay macindan sonra icardi sinirlendi takim la birlikte galibiyeti kutlamadi hemen soyunma odasina gitmisti

Yine ayni insanlar kriz var icardi takimi önemsemiyor gibi senaryolar yaziyordular

Simdi de zaha

Salin beyler

Futbol böyle bir oyun degil,entrika arayanlar netflix izlesin
Güzel yorum usta. Futbol oynayan herkes insan. Neye tepki gösterdi bilmiyoruz, teknik ekibe ne anlatmaya çalışıyor bilmiyoruz. Velev ki oyundan alındığına kızdı, ne güzel işte oynamak istiyor ve bunun için hırslı. Bunda yanlış bir şey mi var?

zaha sakatlanması diye hoca onu korudu. hatta zaha okan hocanın yanına gelince; " senin için endişelendim" gibi birşey söyledi.

zaha da hocam lütfen senin için savaşmak istiyordum diye trip attı.

Geri
Üst Alt