- 26 Ocak 2021
- 41.399
- 40.682
- 3.078
Ndombele dunya yıkılsa yemeden icmeden kesilmezNdombele yemeden icmeden kesilir diye ıslıklanmıyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombele dunya yıkılsa yemeden icmeden kesilmezNdombele yemeden icmeden kesilir diye ıslıklanmıyor

Halil ve Ndombele değil 90 dakika sahada kalmayı oyuna sonradan girmeyi bile hak etmiyor bu konuya sonuna kadar katılıyorum ama bunu eleştirmek el kol yapmak da Zaha ya kalmaz herhaldeAdama hak verdim. Halil oyunda kalırken beni de çıkarsaydı bende isyan ederdim.
Skor 3-2 yersek nolacak dedi herhaldehalil var ben nıye cıkıyom dıye mı kavga ettı cidden
Yav 5 dakika varken çıkmak istemedi tamamlamak istedi 90 dakikayı işte çokda muhim, büyütülecek bir şey değil reis.nolduğunu anlamadıysanız ne yazıonuz toplanıp
Daha çok şey göreceksin usta. Şimdiden şaşırma derim.bu sacmalıgıda savunan gördum ya pes
Güzel yorum usta. Futbol oynayan herkes insan. Neye tepki gösterdi bilmiyoruz, teknik ekibe ne anlatmaya çalışıyor bilmiyoruz. Velev ki oyundan alındığına kızdı, ne güzel işte oynamak istiyor ve bunun için hırslı. Bunda yanlış bir şey mi var?Taraftar asla akillanmaz
Gecen sezon hatay macindan sonra icardi sinirlendi takim la birlikte galibiyeti kutlamadi hemen soyunma odasina gitmisti
Yine ayni insanlar kriz var icardi takimi önemsemiyor gibi senaryolar yaziyordular
Simdi de zaha
Salin beyler
Futbol böyle bir oyun degil,entrika arayanlar netflix izlesin