Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
Bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor. Bizim oyunumuza uygun değil, büyük liglerde orta alt sıra takımlara uygun bir oyuncu. Sezon sonu kesinlikle gönderilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okanın sisteme uymuyor okan kosan press yapan oyunu oynatıyorBazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor. Bizim oyunumuza uygun değil, büyük liglerde orta alt sıra takımlara uygun bir oyuncu
ya murat saylagı affedin ya da icardiyi kadro dısı bırakınIcardi yerine Zaha oynamali diyen yorumlari okuyunca bir tuhaf oluyorum acaba ne yapacak Zaha tek basina? Ligde son macta Icardi'nin 3 golde yine imzasi var ama yok o oynamasin da Zaha oynasin, evet kesin sampiyon yapar bizi Zaha..
Ic sahada kapanan rakiplere karsi hic bir sey yapamaz kucaginda iki stoper ile.
Isine bak.ya murat saylagı affedin ya da icardiyi kadro dısı bırakın
Zaha c.palace'da tek kişilik top oynamaya alışmış takım futboluna uygun değil. Adam ne pas alışverişi ne de topsuz oyunda var yeterince. Statik bir şekilde taç çizgisinde ayağına top istiyor sadeceokanın sisteme uymuyor okan kosan press yapan oyunu oynatıyor
icardının yerıne zaha oynar ama icardide kosmuyor
Alper şöyle sorayım o zamanIcardi yerine Zaha oynamali diyen yorumlari okuyunca bir tuhaf oluyorum acaba ne yapacak Zaha tek basina? Ligde son macta Icardi'nin 3 golde yine imzasi var ama yok o oynamasin da Zaha oynasin, evet kesin sampiyon yapar bizi Zaha..
Ic sahada kapanan rakiplere karsi hic bir sey yapamaz kucaginda iki stoper ile.
okan buruk icardiden korkuyorAlper şöyle sorayım o zaman
İcardi çok kötü oynasa ki bu sene çoğu zaman öyle oynuyor zaten
Neden oyundan çıkmıyor
Neden İcardi'ye bu imtiyaz tanınıyor
Hatta çıkmasını da geçtim çıkarmamak için saçma sapan bir sisteme dahi geçiyoruz
Neden yani
Mesela ben İcardi'ye tanınan bu imtiyazdan büyük rahatsızlık duyuyorum
Sence doğru mu bu hareket
Bu sorunun cevabi cok basit: "elimdeki en buyuk yildiz Icardi, hic belli olmadan bir gol atabilir" dusuncesi var. Ayni zamanda diger oyunculara pozisyon aciyor (iyi oynadiginda). Takim onunla ve onsuz cok farkli bu bir gercek. Bugunku performansi kotuydu o ayri.Alper şöyle sorayım o zaman
İcardi çok kötü oynasa ki bu sene çoğu zaman öyle oynuyor zaten
Neden oyundan çıkmıyor
Neden İcardi'ye bu imtiyaz tanınıyor
Hatta çıkmasını da geçtim çıkarmamak için saçma sapan bir sisteme dahi geçiyoruz
Neden yani
Mesela ben İcardi'ye tanınan bu imtiyazdan büyük rahatsızlık duyuyorum
Sence doğru mu bu hareket
Kıyasladığımız Terim yeri geldiğinde Hagi'yi bile oyundan alırkenBu sorunun cevabi cok basit: "elimdeki en buyuk yildiz Icardi, hic belli olmadan bir gol atabilir" dusuncesi var. Ayni zamanda diger oyunculara pozisyon aciyor (iyi oynadiginda). Takim onunla ve onsuz cok farkli bu bir gercek. Bugunku performansi kotuydu o ayri.
yat uyuZaha adamdir