#14 Wilfried Zaha

Bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor. Bizim oyunumuza uygun değil, büyük liglerde orta alt sıra takımlara uygun bir oyuncu. Sezon sonu kesinlikle gönderilmeli

Seneye yok ama nasıl olacak bilemiyorum. Bir daha Kerem çıkmalı asla demeyecegim

Bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor. Bizim oyunumuza uygun değil, büyük liglerde orta alt sıra takımlara uygun bir oyuncu
okanın sisteme uymuyor okan kosan press yapan oyunu oynatıyor

icardının yerıne zaha oynar ama icardide kosmuyor

Icardi yerine Zaha oynamali diyen yorumlari okuyunca bir tuhaf oluyorum acaba ne yapacak Zaha tek basina? Ligde son macta Icardi'nin 3 golde yine imzasi var ama yok o oynamasin da Zaha oynasin, evet kesin sampiyon yapar bizi Zaha..

Ic sahada kapanan rakiplere karsi hic bir sey yapamaz kucaginda iki stoper ile.

Icardi yerine Zaha oynamali diyen yorumlari okuyunca bir tuhaf oluyorum acaba ne yapacak Zaha tek basina? Ligde son macta Icardi'nin 3 golde yine imzasi var ama yok o oynamasin da Zaha oynasin, evet kesin sampiyon yapar bizi Zaha..

ya murat saylagı affedin ya da icardiyi kadro dısı bırakın

okanın sisteme uymuyor okan kosan press yapan oyunu oynatıyor

icardının yerıne zaha oynar ama icardide kosmuyor
Zaha c.palace'da tek kişilik top oynamaya alışmış takım futboluna uygun değil. Adam ne pas alışverişi ne de topsuz oyunda var yeterince. Statik bir şekilde taç çizgisinde ayağına top istiyor sadece

Alper şöyle sorayım o zaman

İcardi çok kötü oynasa ki bu sene çoğu zaman öyle oynuyor zaten

Neden oyundan çıkmıyor

Neden İcardi'ye bu imtiyaz tanınıyor

Hatta çıkmasını da geçtim çıkarmamak için saçma sapan bir sisteme dahi geçiyoruz

Neden yani

Mesela ben İcardi'ye tanınan bu imtiyazdan büyük rahatsızlık duyuyorum

Sence doğru mu bu hareket

Neden oyundan çıkmıyor

Hatta çıkmasını da geçtim çıkarmamak için saçma sapan bir sisteme dahi geçiyoruz

Neden yani

okan buruk icardiden korkuyor

Neden oyundan çıkmıyor

Neden yani

Bu sorunun cevabi cok basit: "elimdeki en buyuk yildiz Icardi, hic belli olmadan bir gol atabilir" dusuncesi var. Ayni zamanda diger oyunculara pozisyon aciyor (iyi oynadiginda). Takim onunla ve onsuz cok farkli bu bir gercek. Bugunku performansi kotuydu o ayri.

Konusunu boşa işgal etmeye gerek yok.
İngiliz Babel, Babel bunun yaşındayken ş.ligini öttürüyodu bu topu çekecek 2 kas hareket yapıp yere düşüp hakeme şaşkın yüz ifadesiyle “what” diyecek, Herifin olayı bu.
Brezilyada transfer açıksa sıksınlar bi 5-7 arası da uzasın. Yazın da 20ye okuturlar bir yere zaten.

Bu arkadaş kapalı savunmalara karşı forvette iş yapamaz.

Asıl yapması gereken fazla değil yeteneği ve fiziği ile nwakaeme kadar top oynaması idi.

Yahu ne hız kalmış ne bilek...

Geldiği gün burada bayram ettik hatta %90 ımız keitayı tekrar izleyeceğiz diyorduk.

İçinden onyekuru bile çıkmadı.

Ziraat Türkiye kupasında bile beklere üstünlük kuramıyor. Siz söyleyin kaç maçta birebirde beklere üstünlük kurdu bizim dandik ligimizde?

Yaptıklarını yapması için 5-6 milyon euro alması fazla lüks kimse kusura bakmasın.

Burada insanlar yorum yaparken önceki beceriksizliklerinin de etkisi ile daha da acımasız oluyorlar, bir de üstüne maliyet katlanınca tam oluyor.

Ama biz yanlış maçı izledik de geldik aynen...

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sorunun cevabi cok basit: "elimdeki en buyuk yildiz Icardi, hic belli olmadan bir gol atabilir" dusuncesi var. Ayni zamanda diger oyunculara pozisyon aciyor (iyi oynadiginda). Takim onunla ve onsuz cok farkli bu bir gercek. Bugunku performansi kotuydu o ayri.
Kıyasladığımız Terim yeri geldiğinde Hagi'yi bile oyundan alırken

Okan İcardi için bu düşünceye sahip ise

O zaman sezon sonu Okan Buruk ile yolları ayırmak lazım derim

Çünkü bu düşünceye sahip bir hocanın iyi ve sistemli bir hoca olma ihtimali yoktur

Klasik Anadolu takım hocalığı mantalitesidir bu çünkü

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsterse 10 tane yazsın ama sezon sonu ayrılmalı. Asla dikiş tutmaz bizim kulüpte aşırı bencil öyle böyle değil. İcardiye pas verdiğini görmedim henüz bu arkadaşın. Hep aynı şeyi denediği için artık savunmacılar da yemiyor hareketlerini. Her an mevzu çıkarabilecek potansiyelde mimikleri var sürekli oyun oynadığı konuşuluyor ve 6 milyon eurodan fazla maaş alıyor. Safi zarar.

Sonradan girince küsüyormuş üstünlük kuramama sebebi takımca oynayamıyormuşuz.
80 dakika koşmuş adamın karşısında önü 50 metre boşken dikine koşmak yerine topu durdurup yana dönüyor ardından çalıma kalkışıyor, rakip zaten bu süreçte yerleşiyor.
Sonrası malum ama bunlar hep yedek kalmaktan. Yedek adam nasıl önünde boş 50 metre alan varken oynayabilsin ki. Herif daha 2 hafta önce boş oyuncuya bilerek pas atmadı hırs falan diye sıvama yapıldı.

PL'de güç bela takımını kümede tutmuşsun

PL'nin ikonik oyuncularından birisin. Man Utd geçmişin var, Arsenal'lar falan isteyip alamamış

Fakat ruh ve beden olarak her şeyini verdiğin camiandan kapı gibi sözleşme teklif edilmesine rağmen ayrılmayı kafaya koymuşsun, CL'de top oynayabilmek ve kupalar kazanabilmek için

Bu yolda Arabistan furyası varken kim bilir kaç milyon euroluk kontratlar reddetmişsin

PL'den bir sürü talibin yanı sıra Lazio ve Roma gibi iki talibe hayır diyip hem şampiyonluklar yaşamak, hem Avrupa'da nam salmış taraftarıyla bütünleşmek, hem de CL'de boy gösterebilmek adına Cimbomlu olmayı seçmişsin

Sakatlık sebebiyle tutuk geçen sezon başı sonrası CL'de İngiliz deplasmanından ilk galibiyetin gelmesinde önemli rol oynayıp maç sonu röportajında duygusallaşarak taraftara teşekkür etmişsin. Ligde yerinde düzenli 11 oynamaya başladığın dönem üstüne koyarak ilerlemişsin, takımda tüm hücumcuların formsuz yahut arazi olduğu dönem skor yükünü çekmişsin

Bu süreç ilk devrenin en güzel topunun oynandığı Alanyaspor maçıyla taçlanmış (açın bakın o maç kim oynamış kim oynamamış, o zaman bu iyi futbol Alanya'nın boktan olmasına bağlanmıştı ama sonrasında gördük ki Alanya epey dirayetli takımmış)

Ardından ortada fol yok yumurta yokken tekrar yedeğe çekilip bir daha kendini kanıtlaman istenmiş. Takımda antrenmana çıkmadan maça çıkan, sahada ne kadar sıçarsa sıçsın banko oynayan adamlar varken senden kariyerinin bu noktasında kendini tekrar kanıtlaman istenmiş

Sonra sana iş düşünce pozisyonun dışında dahi oynatılsan iş yapıp skor üretmeye devam etmişsin. Bu süreçte goller atmış asistler yapmış üstüne koyarak devam etmişsin fakat yine ilk fırsatta yedek bırakıldığın maçta Gaziantep maçında devre arası girip şampiyonluğu kurtarmışsın. Bunun mükafatı yine yedek kalmak olmuş

Tüm bunların yaşandığı sezon arkanda bir kere düzgün bir sol bek performansı alamamışsın

Şimdi bu adam oynadığında ne yapsın? Bugün de basit ve faydalı oynadı. Böyle oynadığında ne işe yarıyor bu adam deniyor. Sürekli yedeğe atılıp kendini übersüper formda Torpillioğlu'na karşı kanıtlamak zorunda bırakıldığında gereksiz zorlayıp fayda sağlamaya çalışıp forumu düşüyor

Ne olurdu bir kere de bu adamı arkasında Köhn, yanında Mertens, öbür kanatta Barış ile oynatsak?

Ben Zaha olsam sokarım yapacağınız işine moduna girip salardım. Umarım o bizim gibi değildir, şampiyonluğu çok istiyordur da bir şekilde kendini motive tutmayı başarır

Zaha ancak oyunu yavaşlatmak için yarar. Topu alıp hızlı oynama, dikine oynama vs yok. O yüzden deplasmanda forvette, içerdede topu rakip kaleye yıktığımızda etkili olur. Bence bu adam ceza alanı çevresinde ve dar alanda inanılmaz yaratıcı bir oyuncu, takımda benzeri yok. Ama kaleden uzakta çok kötü çünkü yavaş oynuyor, bu topu alıp pas verene kadar rakip yerleşiyor. O yüzden kaleye ne kadar yakın o kadar iyi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zahahahaha filan diye çok güldük, zahahahalık olduk. Ama skor katkısı verdi şimdi Allah'ı var, âşıkları gelip sövmesin şimdi bana, ben hemen gideyim.

Bir daha yazmayacağım başlığa, umut ettim kah hoş şeyler söyledim ümitvar oldum, kah eleştirdim, lakin bir gerçek var, bir bok olmaz bundan bize.

Geri
Üst Alt