#14 Wilfried Zaha

Katkı dediğin şey hep Icardi, Torreira seviyesinde olmuyor Kaan Ayhan katkı vermedi denilebilir mi? Kendi çıtasına göre müthiş katkı verdi bu sene. Ama bu arkadaş 4-5 gol attı diye katkı verdi diyemeyiz. Bize maliyeti bu denli yüksek adamın maç çözmesi gerekir, asist/gol show yapması gerekir hadi bunu yapamadı mı hırsından formayı sırılsıklam yapması skora isyan etmesi gerekir. Fena halde hayal kırıklığımdır kendisi.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Malesef olmucak geldiğinde ümitliydim ama yok abi hetif hiç sallamıyo yatmaya gelmiş

hocanın yeni sezonda isteyeceğini sanmıyorum.

bu ve tete hayvan gibi maaş alıyorlar 3-5M allah ne verdiyse ama oynadıkları oyuna bak ikiside yedek başlıyor 11e bile giremiyor sonradan girince de istenileni veremiyorlar zaten

Yedek bırakıldıktan sonra saldı açıkçası, kimsede hata aramıyorum ama rezalet ötesi oynuyor. Kupa maçında dahi hırsla oynayan adam gitti umursamaz birisi geldi. İki taraf için de hatalı bir süreç yönetimi oldu.

Ne olursa olsun önde oynaması taraftarıydım, bu adam 90 dk sahada kalsa gol atamama ihtimali yok çünkü kolay kolay.

bu ve tete hayvan gibi maaş alıyorlar 3-5M allah ne verdiyse ama oynadıkları oyuna bak ikiside yedek başlıyor 11e bile giremiyor sonradan girince de istenileni veremiyorlar zaten

Tete, beceriksiz ve yeteneksiz diyebilirsin. Ortama ayak uyduramadı diyebilirsin. Ama ne suratını asıyor ne de bireysel oyunu tercih ediyor.

Ama Zaha'nın sürekli bireysel oynaması, kendisini takımdan üstün görmesi gibi şeyler can sıkıyor. Tamam abi, kalma git istediğin yere git, ama şu 3-4 ay boyunca takım için mücadele edin. Ruh hali ve vücut dili hiç iyi gözükmüyor.

Yedek bırakıldıktan sonra saldı açıkçası, kimsede hata aramıyorum ama rezalet ötesi oynuyor. Kupa maçında dahi hırsla oynayan adam gitti umursamaz birisi geldi. İki taraf için de hatalı bir süreç yönetimi oldu.

Ne olursa olsun önde oynaması taraftarıydım, bu adam 90 dk sahada kalsa gol atamama ihtimali yok çünkü kolay kolay.
katılıyorum, her ne kadar bireysel dışında çevresindekilerle uyum göstermiyor olsada istatistik veriyordu.

tamamen o kupa maçındaki olay yüzünden mi emin olamıyorumda fakat dediğin gibi kafada salmış duruyor.

birde bizim sanki 3 hücum ekibimiz var gibi durum var hoşuma gitmeyen
- Kerem İcardi
- Zaha
- Tete

4ü hiç uyumlu değil - yazdan beri kadro kurarken aslında herkesin zorlandığı kafada oturtamadığı olay. Ortasahada bunları toparlayacak ya da koordine edecek oyun olmayınca tamamen kendileri bir şey yaparsa sonuç alıyoruz.

işin iyi yanı hala piyasası var elden çıkarabilirsin. icardi bu kadar formsuzken 2-3 maç ilk 11 de en uçta denenebilir.

Yerinde oynayan çok rezil bir adam olmasına rağmen hala daha sadece kulübeden şans bulan bir oyuncu hakkında iyi kötü yorum yapamam

Aynen aynen yerine oynayan adam rezilken bu hep müthiş oynadı.

Lan bok gibi rakibe karşı çıkıp kendini gösterseydi de keremi kesip bunu oynatsaydık. Götünden soluyan defanslara karşı kardeş az karşıma geç de iki çalım atayın nasıl olduğunu göstereyim modunda herif.
Sahada padişah gibi dolanıyor, topu her aldığında dikine gidip rakibi eksilteceğine rakibin yerleşmesini sağlayıp sonra çalım atıyor.
Son sıçışı da dün gece yaptı. Sağa çekip çalım atacak beyimiz. 10 kişiyi çalımla geçeceksin aynen.
Altı üstü bir şut çekebiliyorsun onu da yapmamak için babellik yapıp topu çizgiye çekip kaptırmak dışında oynayabildiği bir oyun yok.

Hadi kerem yetenek fukarası kontra düşünüp bunu yaparken kaptırıyor, bu ısrarla rakibi geriye yerleştirip topu kaptırıyor.

Beyimiz oynamak istemiyormuş, ay minnoş kıyamam ya.

3-5 maç kendini gösterip yol almak için oynadı sonra misyonu bitti. ,
Bok attığınız kerem bunun kopyası olan Babel oynarken sabretti çıktı aslanlar gibi oynadı kendini gösterdi 3 senedir de senin skor yükülü çekiyor.

Geldiğinden beri ay bacağım ağrıyor, ay bana şu yan baktı sert çıkayım, biraz da çalım deneyeyim takılan herife dil darbesi atmaya çalışıp seni buraya getirenlere bok atmaya devam.

Bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor söylemi kendisi için herhalde uygundur. Muhtemeldir ki sezon sonu İngiltere yolunu tekrar tutacaktır. Çok kaliteli bir futbolu, kritik zamanlarda sahneye çıktığı oldu; emeği var bugünlerde. Keşke daha farklı olsa idi hikaye.

Dün maç konusunda da yazdım. Aman Kerem küsmesin diye hem Kerem'i hem Zaha'yı kaybettik.

Zaha iyi veya kötü bir yana

Kaldı ki bence performansı kötü zaten

Ama bizim sıkıntımız daha ciddi bir durum esasında

Mesela ben bu adamın yerinde olsam İcardi'yi görünce salarım yani

Ben sahada elimden geleni yapacağım

Ama olur ama olmaz sonuçta bir şeyler yapmaya çalışacağım

İcardi ise sahada mücadele etmeyecek yürüyecek ve nasıl oynarsa oynasın 90 dakika kalacak

Ve bir de bir sonraki maç banko 11'de olacak

Bu imtiyazı Hagi'ye bile vermedik yahu

İcardi kim yaa

Bence takımın önündeki en büyük sıkıntı bu

Hiçbir noktada istemediği belli

Çıkıp söylemesi gerekirdi

Kim gelirse gelsin okeydir modunda takılmasına gerek yok

Ben bu adamı istemiyorum alırsanız da oynatmam diyecek kadar kredisi var
öyle bi dünya mı var ya. dünyanın parasını vermişsin almışsın adamı ismi de zaha. orlarda rotasyon eksikliğinde varken sahada 11 çıkan oyuncularından da performans alamıyorken kadro dışı mı bırakılacak yani.

olmuyor ileri 4 lü bir türlü uyum sağlayamadı. geçen yıl kerem icardi ortaklığıyla kurtarmıştık bu sene oda yok. kerem en son icardiyi savunma arkasına orta sahadan kaçırmasasının üzerinden yıl geçti. en son bayern deplasmanı var işte. onun önceside eleme turları falan herhalde. kerem de formsuz icardi de formsuz. sağ açık desen sürekli farklı isimler oynuyor. baen barış, bazen tete, bazen kerem veya zaha. ziyech in oraya yerlestirilememesi büyük etkiledi oyunu bence. zaha ve ziyech form tutup kanatları almalıydı. ikiside yokmus gibi geçen seneki uyumlulukta gitti. stoper tandemi ve ileri 4lüyü hemen hemen her maçta oynatmak lazımdı. bir türlü dikiş tutmayınca değiştirip değiştirip bir şeyler deniyor okan. üzerine boey gibi kademelerde ciddi iş yapan bir oyuncuyu da kaybettik. oda böyle dağınık ne yaptığını bilmeyen bir oyun çıkarıyor karşımıza. 2 maçta 6 gol yiyecek takım değiliz bu prag'a karşı. 10 kişi de kalsak. kopenhag ileri-geri çok daha kusursuz takımdı mesela. bunlar öyle değildi.

Dünkü toplu çekilen fotoda tek dikkatimi çeken enstantane Zahanın façasıydı.Bir dikkatli bakarmısınız .Sanki inanılmaz zorla getirilmişte silah zoruyla o fotoyu çektirmiş gibi. İnanılmaz yaa.Demekki aidiyet sıfır.
Aidiyet diyince Köhn'ün paylaşımına bayıldım " hadi Takım olan". yaşı başı genç ama adam demek ki aile kültürü almış. Aurier ise hala Fildişi kupasının derdinde. Enteresan enteresan olaylar.

Geri
Üst Alt