#14 Wilfried Zaha

İcardi ile problemi neyse çözmeli.

Zira en iyi ve hırslı performansını Icardi’nin yerine santrafor olduğu 2-3 maçta gösterip sonra yedek olunca küsmesi saçma.

Sol kanat diye alındı. Kerem kötü iken ondan daha kötü oynadı aylarca.

Sağ kanata bile geçmedi, etkili olmama diye onun için Kerem kendisi ile taban tabana zıt orta sahaya kaydırıldı o kadar top kaybederken ve iyice göze sokuldu bu durum. Çocuk yine ses etmedi oynadı ama daha göz önünde iyice taraftarın önüne atıldı.

Zaha Bey o zaman da iyi oynamadı Kayseri ve United maçları hariç.

İcardi sakattı sonra forvet denendi 1-2 açık oynayan ekibe karşı fena oynamayınca da bu kez iyiyken yedek kaldım tribine girip iyice saldı 1 aydır.

Arkadaşlar burası Galatasaray geyiğine de girmeden diyorum ki;

Zaha sen ve İcardi sen senede 5 Milyon Euro ve yukarısında kazanıyorsunuz. İstediğiniz kadar marka olun birbirinize trip atıp sahada savaşmamazlık edemezsininiz.

Nefret dahi etseniz birbirinizden o pasları da atacaksınız en çok hatta siz koşacaksınız.

Zaha için yazdım ama İcardi de aynı. Sakat sakat oynuyorum diye 3 aydır 0’a yakın performans ve berrbst bir atletik performans ile oynuyor. Biz sana Kadıköy’de 30 metre top sürüp yıkılmadan bitir diye 6 Milton Euro ödüyoruz. Bu halin için değil.

Geçmiş ile yaşayıp vefa beklemesin kimse. Terim 4 defa gelip 5 defa kovulmuş siz kim adedersin.

Son 3 aydır takimda en iyi forvet oynayan oyuncu zaha. Yeter artık, kim iyise o oynasin. Zaha kanatta olmuyor, icardi ve vinicius da forvette etkisiz. Lig maçında zaha forvet olsun artık, beşiktaş maci öncesi denemek lazım. Zahaya laf atiyoruz da icardi ve kerem çok mu iyi her maç 11 de? Zahayi çabuk sildi Okan hoca.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de yedek kalmasi sadece performansina bagli oldugunu düsünmüyorum

Kaldi ki herif iyi oynarken kesildi

Bu adam takim icinde sevilmiyor. Özellikle Icardi ve Kerem tarafindan. Net bir sekilde dislaniyor.

Aynen aynen yerine oynayan adam rezilken bu hep müthiş oynadı.

Lan bok gibi rakibe karşı çıkıp kendini gösterseydi de keremi kesip bunu oynatsaydık. Götünden soluyan defanslara karşı kardeş az karşıma geç de iki çalım atayın nasıl olduğunu göstereyim modunda herif.
Sahada padişah gibi dolanıyor, topu her aldığında dikine gidip rakibi eksilteceğine rakibin yerleşmesini sağlayıp sonra çalım atıyor.
Son sıçışı da dün gece yaptı. Sağa çekip çalım atacak beyimiz. 10 kişiyi çalımla geçeceksin aynen.
Altı üstü bir şut çekebiliyorsun onu da yapmamak için babellik yapıp topu çizgiye çekip kaptırmak dışında oynayabildiği bir oyun yok.

Hadi kerem yetenek fukarası kontra düşünüp bunu yaparken kaptırıyor, bu ısrarla rakibi geriye yerleştirip topu kaptırıyor.

Beyimiz oynamak istemiyormuş, ay minnoş kıyamam ya.

3-5 maç kendini gösterip yol almak için oynadı sonra misyonu bitti. ,
Bok attığınız kerem bunun kopyası olan Babel oynarken sabretti çıktı aslanlar gibi oynadı kendini gösterdi 3 senedir de senin skor yükülü çekiyor.

Geldiğinden beri ay bacağım ağrıyor, ay bana şu yan baktı sert çıkayım, biraz da çalım deneyeyim takılan herife dil darbesi atmaya çalışıp seni buraya getirenlere bok atmaya devam.
Sahada kendi yaptığı hareketleri X bir takım arkadaşı yapsa el kol bacak gibi bilimum organları ile tepkinin tillahını verip suratını asar bu arada beyimiz

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem paşa gitmeden kanat transferi yapılmasın. Vinicyus gelse yedek kalir.

Ya abi herif şu Kerem Aktürkoğlu'nun gerisinde

Herhangi bir PL seyircisini kenara çekin Kerem'in son beş maçındaki tüm aksiyonlarını gösterin

Sonra diyin ki Zaha bu adamın yedeği bu adamı kesemedi

Hayırdır kötürüm mü ayakları üzerinde duramıyor mu derler
Sonra zaha'nın son 5 maçını gösterirsek kerem için zaha'nın yanında Grealish kalıyor derler.

PL seyircisi mal olmasa dün akşamki hakemi her hafta izleyip isyan çıkarırlardı. Para dertleri olmadığından top kaybı yapan adam da umurlarında değil. Keza 100 milyonluk heriflerin maçlarda yaptığı kayıpların da haddi hesabı yok.

Zorla futbol oynatiyorlar gibi takılması beni kahrediyor gerçekten ..Nwakaemenin Messi olduğu ligde ustuste 3 tane iyi maçı yok..
Takımla sorunu var -keremin leş performansina rağmen yedek gibi bahaneler üretilebilir elbet ama hiçbiri geçerli değil..Bu herif kafasında bazı şeyleri erken bitirmiş . Yeri geldi maç kazandirdi eyvallah ama sene sonu vedalaşmak en makulu...

Zaha +tete+ kafasi cinlikle dolu kuzey afrika celimsizi yerine 10 kere rashica +yunusu tercih ederim. Arti 10milyon maasta cebinde kalirdi.

Zorla futbol oynatiyorlar gibi takılması beni kahrediyor gerçekten ..Nwakaemenin Messi olduğu ligde ustuste 3 tane iyi maçı yok..
Takımla sorunu var -keremin leş performansina rağmen yedek gibi bahaneler üretilebilir elbet ama hiçbiri geçerli değil..Bu herif kafasında bazı şeyleri erken bitirmiş . Yeri geldi maç kazandirdi eyvallah ama sene sonu vedalaşmak en makulu...
Wakayeme bundan daha iyiydi çünkü

Takımla ve taraftarla kimyası tutmadı bunu hem tv de hemde stadyumda net olarak gördüm bize göre topçu değil ayrıca eski zahada değil bu paralara bu performans çok çok kötü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hagi'ye imtiyaz mı vermedik. Galatasaray'da padişah gibi takılan 2 heriften biridir Hagi ve yetenekle üstünlük kurulan dönemde şans eseri kendisine sahip olduk da tarihe birlikte başarı hikayesi yazdık.

2. padişahı merak ediyorsan İcardi oynuyor diye saldığını düşündüğün adam.

Keza analizin de yanlış. İcardi ayağında kocaman şiş varken bu beyimiz türlü bahanelerle oynamamak için can atmaktaydı ve takımın huzurunu da kaçıran kendisi.
İcardi eleştirilebilir bir oyuncu ancak sahada ölüsü bile pozisyona sokuyor keza kerem gibi.
Bu herif oyuna girdiğinde oyun baltalanıyor, icardinin oyun içi etkinliği bitiyor icardiyi orta sahada solda falan top dağıtırken görüyoruz. Zaha bu sırada ne yapıyor topu bana atsa da çalım atıp kaptırsam diye tetikte bekleyip kuruluyor.
Renktaş eyvallah senin düşüncen der saygı duyarım

Ama ben Hagi'ye imtiyaz verdiğimiz konusuna katılmıyorum

Hagi kötü oynarsa çıkardı oyundan kaldı ki Terim'in çok çıkarmışlığı da vardır Hagi'yi

Ayrıca Hagi örnek bir profesyoneldi

Kötü oynasa bile ki çok nadir öyle oynadığı oluyordu elinden geleni yapıyordu

Yani kimse Hagi'nin maçı takmadığını söyleyemez

En iddiasız maçta bile çıkar ciddiyetle oynardı

Ama İcardi ne yaparsa yapsın nasıl oynarsa oynasın çıkmıyor

Adam 90 veya 100 dakika her daim sahada kalıyor

Ve işin kötüsü bir sonraki 11'de yeri hazır oluyor

Zaha konusuna gelince

Zaten belirtmiştim performansı bana göre çok kötü

Hatta bize son yıllarda gelen en kötü kanat diyebilirim

Kısacası Zaha'yı savunmuyorum

Daha ciddi bir sıkıntımız olduğunu söylüyorum ve maalesef burada Okan'ın hatası var

Konu bundan ibaret

Wakayeme bundan daha iyiydi çünkü

Buradaki performanslarına bakınca tabi ki nwakaeme çok daha iyiydi ama yıllarca premier lig tozu yutmuş adamın şu hali kabul edilebilir gibi değil.. Ben İcardi tişörtü almamış adamım Zaha geldiginde direk onla ilgili ne varsa aldım ama inanamıyorum şu oynadığı futbola..

Buradaki performanslarına bakınca tabi ki nwakaeme çok daha iyiydi ama yıllarca premier lig tozu yutmuş adamın şu hali kabul edilebilir gibi değil.. Ben İcardi tişörtü almamış adamım Zaha geldiginde direk onla ilgili ne varsa aldım ama inanamıyorum şu oynadığı futbola..
Yedlin de yıllarca o tozu yuttu gördük burada oynadığı topu,etikete bakmıyorum ben o yüzden topçu geldiğinde

Renktaş eyvallah senin düşüncen der saygı duyarım

Ama ben Hagi'ye imtiyaz verdiğimiz konusuna katılmıyorum

Hagi kötü oynarsa çıkardı oyundan kaldı ki Terim'in çok çıkarmışlığı da vardır Hagi'yi

Ayrıca Hagi örnek bir profesyoneldi

Kötü oynasa bile ki çok nadir öyle oynadığı oluyordu elinden geleni yapıyordu

Yani kimse Hagi'nin maçı takmadığını söyleyemez

En iddiasız maçta bile çıkar ciddiyetle oynardı

Ama İcardi ne yaparsa yapsın nasıl oynarsa oynasın çıkmıyor

Adam 90 veya 100 dakika her daim sahada kalıyor

Ve işin kötüsü bir sonraki 11'de yeri hazır oluyor

Zaha konusuna gelince

Zaten belirtmiştim performansı bana göre çok kötü

Hatta bize son yıllarda gelen en kötü kanat diyebilirim

Kısacası Zaha'yı savunmuyorum

Daha ciddi bir sıkıntımız olduğunu söylüyorum ve maalesef burada Okan'ın hatası var

Konu bundan ibaret
Mert yapma terim o dönemler laf geçirmiyordu herife. Gidip hakeme tükürük bile attı.
Hagi de diğer yıldızlar gibi kontrol edilmesi güç bir hayvanı barındırıyordu içinde. Ancak o bu öfkeyi topa gösterdiğinden performans ortaya çıkıyordu.

İcardi konusunda maçı takmadığını söylüyorsun. Bir kere bu adam forvet oyuncusu, Torino şabanının gol orucu gibi şeylere katlanmış taraftarız. Sahada yürüdüğü burak yılmazın en çekilmez dönemi gibi dönemler geçirdi yine sahada kalıyordu.
İcardi konusunda çıkmasını ben maçta söyledim söylemeye devam ediyorum ancak icardi çıkıp başkası girdiğinde de pozisyon üretemiyoruz çünkü kanatlarımız yetersiz, oynasın dediğimiz adamı bu sefer kapalı defans arasına attık diye kendimize bahane üreteceğiz.

İcardiden memnun değilim ancak tek başına gayet iyi mücadeleye giriyor ve pozisyon buluyor.
Ayrıca sürekli oynatılmasının sebebi maç formu bulmaya çalışmak olduğunu düşünüyorum. 1 ay sakatlıktan dolayı hiç ülkeye gelmedi adam sezon bitiyor maç formunu yakalaması için yapmamız gerekiyor demek ki sahada kalıyor.

Birde 5 değişiklik hakkımız var zaten.
Kerem çıkıyor sakatlanmıştır yada taraftar homurdanmıştır. Torreira'nın gücü bitiyor çünkü ortada sıçan oyunundaki ortadaki tek kişi kendisi, garip bir rol veriyoruz.
37 yaşındaki mertens o da yoruluyor beni değiştir diyor.
Ofans hattından zaten 3 adam çıkarmış oluyoruz üzerine gidip 2 adam daha mı çıkaralım.
Yukarıdaki değişiklikleri fit yapıyoruz çünkü oyun stilimiz buna sebep oluyor. Fifa dilinde enerjisi 5'e falan düşüyor adamların.
Kalıyor 2 değişiklik. Beklerden birisi fıtık diğeri de kaç haftadır bek olmadığından boğuşuyor çabalıyor.

Oyun stilimiz buna çeviriyor. İcardi çıkıp daha girdiğinde topu zahaya kim taşıyacak bu problem var kendisi topu alıp gitmek isteyen(yapamasada da ) bir profil.

Yaşına aldırış etmeyip çalışıp çabalayan Gomis gibi bir herifi arıyoruz resmen.

Sonra zaha'nın son 5 maçını gösterirsek kerem için zaha'nın yanında Grealish kalıyor derler.

PL seyircisi mal olmasa dün akşamki hakemi her hafta izleyip isyan çıkarırlardı. Para dertleri olmadığından top kaybı yapan adam da umurlarında değil. Keza 100 milyonluk heriflerin maçlarda yaptığı kayıpların da haddi hesabı yok.
Sen Anthony Taylor sevilen beğenilen bir hakem mi sanıyosun

Geri
Üst Alt