- 8 Temmuz 2015
- 35.796
- 70.639
- 3.893
adam daha oynamayacak artık burda mesai yapmana gerek yok, senin adamın için tehdit ortadan kalktı knkYa bu adam iyi oynarken 11 den kesildi algısı yapmayın kimse salak degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam daha oynamayacak artık burda mesai yapmana gerek yok, senin adamın için tehdit ortadan kalktı knkYa bu adam iyi oynarken 11 den kesildi algısı yapmayın kimse salak degil
İşin kötüsü, takımda hazzeden tek futbolcu olmayabilir ve bunun sebebi de kendisidir büyük ihtimalle...Mertens’in kendisinden hazedeceğini sanmıyorum
Bide para mı kazandıracakİyi fiyata gider umarım
Sevgili Keramettin % 100 hak veriyorum sana ama Okan Hocamın demek ki burnunun üzerine kadar getirmişler ,Zaha + Oliviera bellki 1-2 oyuncu daha.Dün Okan Hoca çok dolu gibi geldi bana.Zaha'nın suratsızlığını ( memnuniyetsizliğini) aylardır konuşuyoruz.Adına ne dersen de küçümseme olabilir,takımdaşlığı hissedememesi olabilir , kendisini başka boyutta görmesi olabilir ,vallahi bence zor bir durum varumarım şu 10 haftada patlak vermeden çözebiliriz ama gerçekten bu kafa yapısındaki oyuncu fazlalığı başa bela.Yaza inşallah kökünden kurtulmamız ümidiyle.Birde Ziyech ve Ndombele kontratları umarım inşallah bildiğimiz gibidir.Yıllara uzanansa vah halimize.11 oynatmadığımızda böyle sorunlar yaşanacağı belliydi, bence iyi yönetemedik süreci, adaptasyonu daha uzun vadeye yayılabilirdi ki ara ara üst üste iyi maçları vardı.
Kalan 10 maçta kimseyi kaybetmeme taraftarı değilim yine de, herkese ihtiyaç var.
Zahmet olmazsa kazandirsin yawBide para mı kazandıracak
Zahmet olmazsa kazandirsin yaw