#14 Wilfried Zaha

Dün
yokluğunu o kadar hissetmedik ki, bir yokluk ancak bu kadar hissedilmez. o sirke satan suratı, her alamadığı pasta yukarı kalkan elleri olmadan hayat çok daha güzel.

kendisini uzun süre destekleyen bir taraftar olarak bundan sonra artık kadroda bile görmek istemiyorum. sene sonunda ingiltere'deki köyüne geri dönebilir.

Kendisine artık kanat olmadığı yedek forvet olduğu bildirilip güreşçi vinichius un oyuna girmesi engellenmelidir.
Icardi bjk maçında dakika 60 dan sonra sahada yürüyor ise değişiklik zamanı gelmiştir bu değişim hem icardinin sakatlığını atlatması için hem zaha nin performansı için gerekli

11 den kesilmis de küsmüş beyefendi :)

Yahu adam anadolu takımlarının devşirme 35 yaşındaki beklerine diş geçiremeyip sağa sola “whats going on man? “ diyor her maç 😅

Beyler, damat bakmıyoruz şirinlik çok da önemli değil. Bu adam kabul etsek de etmesek de şuan Icardi'den dahi gole daha yakın bir oyuncu. Sağlıklı olduğunda ve kaleye yakın olduğunda hala çok iyi iş görebileceğini düşünüyorum.

ego mego geçecek o işleri
ego yapacak bir kariyere sahip değil zira,
kimler geldi, kimler geçti, adam gibi topunu oynayacak
GS ona göre değil o GS’a göre oynayacak, barış’tan, ondan bundan fazlası yok, hatta eksiği var
onla da onsuz da şampiyon oluruz da böyle tribal enfeksiyonlara girmeye gerek yok.

Zaha ben gtümle başımla bu ligin içinden geçerim diye gelmiş belli ki. Bu ligi çok küçümsüyorlar haklılık payları da var ama bize karşı oynayan takımlar hep full konsantre oynuyor. Okan hoca oynatmak için takımın tüm dengelerini de alt üst etti zamanında. Mertens den vazgeçip Kerem i ortaya kaydırdı. Yeri geldi Kerem sağa geçti vs. Ama arkadaş herkes çalışsın benim önümü açsın derdine düştü. Bireyselliği seçti. Millet de gerizekalı değil 2 adam koyunca önüne patladı o da.

Kötü oyuncu demiyorum ama takım için oynayan bir oyuncu değil ne yazık ki. Dünden beri herkes Galatasaray ın yetenekli yıldız olma ihtimali olan transferlerinin daha başarılı olduğu kanısında ki bunda haklılık payları var. Ya aidiyeti yüksek profilli mertens icardi torriera gibi isimler ya da basamak atlamak için çalışmayı ön plana koyan profiller başarılı oluyor.

Oyuncu ile konuşulmasına rağmen ikna olmayıp sorun çıkarıyorsa ses etmeyip kadroya alıp oyuna almayacaksın çünkü sabote ihtimali olur ama oyuncuya yedek olacağını ve takım için ihtiyaç olan bir oyuncu olduğuna ikna etmeye çalıştık mı? mutlaka konuşulmuştur diye umuyorum yoksa böyle inatlaşarak bir yere varamayız, her oyuncuya ihtiyacımız var.

Bu sezonu tamamla seneye yolun açık olsun dersin el sıkışırsın ama adam kalan maçlarda çıkınca elinden geleni verir. Gerekirse kaptanlar konuşur vs ama eksik kalmazsın yani oyuna sokacak oyuncu olmama durumunu koskoca camiaya 60 milyon euro maaş ödeyen takıma yaşatamazsınız.

Ben hala sağ tarafta oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Son maçta sağ tarafta soldan daha etkili oldu 2 şut çıkardı, birde tekrar ediyorum dünyada sol bek sorunu diye bir olay varken son 10 maçta falan sağ tarafta alternatif olmalı.
Hatta barışı icardi ile çift forvet oynatıp sağ tarafa da bunu aldık mı. Değişmeli şekilde oynatmak lazım.

Sayıp sövüyorum ama üzülüyorum da şu adamdan yararlanamamamızı aklım mantığım almıyor ya. Maça sadece şut çekmeye çıksa karşıdaki kalecilerin alayı kova lan.

15 getir ve git kardeşim, olamayacağız gibi.

ihtiyacimiz var kerem & baris kanatlari ile lig bitmez

Umarım kalan sürede top oynama niyeti vardır yoksa her türlü sıkıntıdayız oyun olarak ihtiyacımızdan çok seneye bizimle olmaması için oynamasına ihtiyacımız var.

Dün tam bizdeki kariyer maçını yapabileceği derecede bir beşiktaş defansı vardı yav. İnsan bir bacağı kopuk olsa şu maçta yedek bile olsa takıma katılmak için elinden geleni yapardı. 5 tane kalasın topa ayağını sokmaktan korktuğu ortamda neler yapardı neler. Hala bunu aşamıyorum. Israrla böyle maçlarda sakatlık çıkarıyor en zorlu 5 kişinin çakılı olduğu maçlarda bana ne oynayacam diye ısrar ediyor.

Garip bir skillsin.

Mertens’in kendisinden hazedeceğini sanmıyorum
İşin kötüsü, takımda hazzeden tek futbolcu olmayabilir ve bunun sebebi de kendisidir büyük ihtimalle...

Kadroda öyle kasıntı, birilerine tepeden bakıp hor görecek, kıskançlık krizlerine girecek karakterde oyuncu yok, dışarıya yansıyanlara göre. İnsan bir grup içinde ne ekerse onu biçer. Bir bu ve belki bir de Ziyech vardır 'ayrık otu' gibi takılan. Tete ve hatta Ndombele bile pek öyle görünmüyorlar...

Daha geldiği gün pişman olmuş gibi halleri vardı zaten ve sonraki süreçte de aksini hiç düşündüremedi...

gelme kardeş sen gelme artık. sezon biter bitmez defol git bu kulüpten. dünkü maçta bizi yalnız bırakandan hayır beklemem. vereceği hayır uzak olsun.

11 oynatmadığımızda böyle sorunlar yaşanacağı belliydi, bence iyi yönetemedik süreci, adaptasyonu daha uzun vadeye yayılabilirdi ki ara ara üst üste iyi maçları vardı.

Kalan 10 maçta kimseyi kaybetmeme taraftarı değilim yine de, herkese ihtiyaç var.
Sevgili Keramettin % 100 hak veriyorum sana ama Okan Hocamın demek ki burnunun üzerine kadar getirmişler ,Zaha + Oliviera bellki 1-2 oyuncu daha.Dün Okan Hoca çok dolu gibi geldi bana.Zaha'nın suratsızlığını ( memnuniyetsizliğini) aylardır konuşuyoruz.Adına ne dersen de küçümseme olabilir,takımdaşlığı hissedememesi olabilir , kendisini başka boyutta görmesi olabilir ,vallahi bence zor bir durum varumarım şu 10 haftada patlak vermeden çözebiliriz ama gerçekten bu kafa yapısındaki oyuncu fazlalığı başa bela.Yaza inşallah kökünden kurtulmamız ümidiyle.Birde Ziyech ve Ndombele kontratları umarım inşallah bildiğimiz gibidir.Yıllara uzanansa vah halimize.

Geri
Üst Alt