#14 Wilfried Zaha

Ciddi bir durumu yok imiş. Yarın riske edilmez, Molde karşılaşmasında görebiliriz belirli bir süre.

Zaha'ya bonservis verilmedi. Performans veremezse 10 milyon sterline çok rahat alıcı bulunur. Başarılı olursa da biz mutlu oluruz. Takılmayın bu kadar.

yarın zaten 11 baslamayacaktı,ama kadroda olsun yine de.

Isteksiz tavirlari oldu geldiginden beri muhtemelen Icardi Mertens görüntüsü de önünde düstü.

Kas ve kemik sakatligi yoksa MRda bu is Bana garip geliyor.

Öglen de söylemistim Zaha iki gündür Resimlerde yok kesin bir is var diye.

Hemen karalar bağlamayın, Rams'ta iki üç maça çıksın taraftarın alkışını desteğini görsün keyifle oynar.

Hayirdir sakatlandi mi ulan ts macinda ilk 11 olur diyordum yine mi kerem&baris bros‘a katlanicsz

Isteksiz tavirlari oldu geldiginden beri muhtemelen Icardi Mertens görüntüsü de önünde düstü.

Kas ve kemik sakatligi yoksa MRda bu is Bana garip geliyor.

Öglen de söylemistim Zaha iki gündür Resimlerde yok kesin bir is var diye.
Adam isteksiz değil, mizacı öyle palaceta da öyleydi. Ayrıca futbolcular güldü diye tavır yapacak adam mı bu? Sabahtan akşama beraberler her şey birlikte gülüyorlar. Kendinizi boş boş doldurmayın şikeci medyayı da takip etmeyin etkileniyorsanız

Adam isteksiz değil, mizacı öyle palaceta da öyleydi. Ayrıca futbolcular güldü diye tavır yapacak adam mı bu? Sabahtan akşama beraberler her şey birlikte gülüyorlar. Kendinizi boş boş doldurmayın şikeci medyayı da takip etmeyin etkileniyorsanız
neyi nasil yorumlayacagimi sana mi soracagim? Sahsi fikrimi yazdim hiç bir medyayi da takip etmem. Darbe yoksa ve ayni sakatlik degilse garip bir durum

kiralayın bunu kendıne gelsın

Biraz epl izleyen birisi zahanin nasıl bir karakter olduğunu çok iyi bilir ,bu herif tutku kelimesinin karşılığı yeterki taraftarla kulüple butunlessin
Maçlarda çok ciddidir lakin topsuz oyundu dikkatli izleyin oyuncuları hoca gibi yönlendirir
Çok sağlam bir karakterdir yani öyle kronik filanda değil ,kamp yapmayan her oyuncumuzda benzer şeyler çıkabilir maalesef

Bu herif Spartacus dizisindeki Doctoure ye benziyor

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Geri
Üst Alt