- 12 Haziran 2015
- 36.344
- 32.000
- 2.693
Ciddi bir durumu yok imiş. Yarın riske edilmez, Molde karşılaşmasında görebiliriz belirli bir süre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu durumda olan Gs ye olur.Isteksiz tavirlari oldu geldiginden beri muhtemelen Icardi Mertens görüntüsü de önünde düstü.
Kas ve kemik sakatligi yoksa MRda bu is Bana garip geliyor.
Öglen de söylemistim Zaha iki gündür Resimlerde yok kesin bir is var diye.
Adam isteksiz değil, mizacı öyle palaceta da öyleydi. Ayrıca futbolcular güldü diye tavır yapacak adam mı bu? Sabahtan akşama beraberler her şey birlikte gülüyorlar. Kendinizi boş boş doldurmayın şikeci medyayı da takip etmeyin etkileniyorsanızIsteksiz tavirlari oldu geldiginden beri muhtemelen Icardi Mertens görüntüsü de önünde düstü.
Kas ve kemik sakatligi yoksa MRda bu is Bana garip geliyor.
Öglen de söylemistim Zaha iki gündür Resimlerde yok kesin bir is var diye.
neyi nasil yorumlayacagimi sana mi soracagim? Sahsi fikrimi yazdim hiç bir medyayi da takip etmem. Darbe yoksa ve ayni sakatlik degilse garip bir durumAdam isteksiz değil, mizacı öyle palaceta da öyleydi. Ayrıca futbolcular güldü diye tavır yapacak adam mı bu? Sabahtan akşama beraberler her şey birlikte gülüyorlar. Kendinizi boş boş doldurmayın şikeci medyayı da takip etmeyin etkileniyorsanız
Her Zaha mevzusunda heisin etiketlenmesi çok iyi ya sanki adam Zaha'nın TR distribütörlüğünü yapıyor.Zaha mizacı böyle miydi? @Hayri Cund