#14 Wilfried Zaha

aga kim sana neden meşale atsın yaw? türk taraftarları böyle işte öyle atmış sahaya meşaleyi. senin bulunduğun bölgeye gelmiş işte tesadüfi olarak.

hayır tepki için meşale atılmış olsa, ayrıca ıslıklanırsın vs sadece tek bir sekansta meşale mi atarlardı sana?

perf alınamadığı için herif hep topun ağzında işte. yoksa icardi bundan çok daha az sorunlu bi adam mı

neden oynamadigimi bana degil, teknik direktöre ve yönetime sorun

ben antrenmana katiliyorum ve kimseye saygisizlik yapmiyorum

"sana küfür/hakaret edenler fbli troller" diyorsunuz ama avusturya'da macta mesale atildi ve neredeyse yüzüme geldi, orada fbli yoktu sadece Galatasaraylilar vardi

ben sadece futbolumu (nerede olacaksa) oynamak istiyorum

dedi

mesale olayi baya moralini bozmus gibi
Mesela Kerem senden daha iyi oyuncu olabilirmi hemde senin 1/8 ini kazanarak.Hemde takımın en iyi golcüsü ile iyi bir ikili olusturarak.

Okan hocacı biatçı eziğin biri attı kesin

Aklımda birkaç isim var
insanlara neden hakaretamiz konuşuyorsun?

biri senin için "okan hoca karşıtı eziğin biri" dese hoşuna gider mi?

ya da zaha savunan birine "zaha biatçısı eziğin biri" mi denmeli?

herkesin kendine göre görüşü olabilir yaw. bu kadar üslupsuz ve kindar olmayın.

En kıytırık hazırlık maçına çıkan Zaha Konya'ya gelmiyorum demiş.. Külliyen yalandır ki değilse bile Zaha çekilen onca mobingden sonra haklıdır.

Beşiktaş maçında Zaha yüzünden 5 yedik diyen hocanın eyyamı tutmadı.. Yeni iftira bu.. Okan hoca çok kötü bir yola girdi.. Allah yardımcımız olsun..

Bir yerde evlatçılık başladıysa Avrupa'da başarı imkansızdır.. Ligde yine kadro gücünle yürür gidersin.. Yazık.

okan hoca ırkçı yazın bir o kaldı.

zaha konusundaki açıklamaları hatalı ve süreci yönetemedi, yönetemiyor. gitsin diye de yapıyor olabilir ki bu yöntem zaten yanlış başından beri yazıyorum.

fakat evlatçılık ile konunun alakası yok.

perf alınamadığı için herif hep topun ağzında işte. yoksa icardi bundan çok daha az sorunlu bi adam mı
Tabii ki evet. Adamın takım arkadaşları ile ilişkilerinde en ufak bir defosu olmadığı gibi liderlik özelliğiyle toparlayıcı rolü de üstleniyor. Çok müsait durumda iken pas verilmediği veya birkaç metreden önüne yuvarlanması yeterli iken bunun bile yapılamadığı durumlarda afra tafra da yapmıyor.

Zaha ile uyuşmadığı açık ama Zaha zaten pek kimseyle uyuşmadığı, buna niyet de göstermediği için sorunun kimden kaynaklı olduğu belli.

Okan beyin Zaha konusundaki yorumlarının ve sözde bilgi vermelerinin hiçbir kısmını ciddiye alıp doğru kabul etmem. Abuk sabuk demeçlerine devam ederse zaten Zaha ile idmanda filan takışırlar yakında Zaha ittirip kaktırabilir en sonunda.

insanlara neden hakaretamiz konuşuyorsun?

biri senin için "okan hoca karşıtı eziğin biri" dese hoşuna gider mi?

ya da zaha savunan birine "zaha biatçısı eziğin biri" mi denmeli?

herkesin kendine göre görüşü olabilir yaw. bu kadar üslupsuz ve kindar olmayın.
Eleştiri yaptık diye ne hainliğimiz kalmıştı ne kuşluğumuz

Bırakta bu sözlerle kıyaslandığında gayet kibar bir kelime olarak kalan eziği de söyleyebilelim

neden oynamadigimi bana degil, teknik direktöre ve yönetime sorun

ben antrenmana katiliyorum ve kimseye saygisizlik yapmiyorum

"sana küfür/hakaret edenler fbli troller" diyorsunuz ama avusturya'da macta mesale atildi ve neredeyse yüzüme geldi, orada fbli yoktu sadece Galatasaraylilar vardi

ben sadece futbolumu (nerede olacaksa) oynamak istiyorum

dedi

mesale olayi baya moralini bozmus gibi
ne tripcan çıktı yav
ulan mesaj atmışsın hocaya oynamasam iyi olur diye
adamın biri sahaya meşale attı diye Galatasaray mı suçlu? hadi abicim ya.

önce bunun hakkını ver Zaha efendi

kıçıkırık hazırlık maçındaki olaya ne takıldın

1723991539751.webp

5-0 kaybedilen maçtan sonra takımın direktörü oyuncuyu dediklerimi yanlış söyledi diye insanların önüne atabildiği için herifin de her osuruktan nem kapması çok şaşırtıcı değil

Geri
Üst Alt