Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.786
- 109.606
- 4.878
Üstat sence bu mümkün muçüş
herife meşale atmış gurblar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat sence bu mümkün muçüş
herife meşale atmış gurblar
Üstat sence bu mümkün mu
instagramda ikardiyi takip edip fotolarına alev atsın diye mesaj verilmiş gurblar tarafındanatmışlar işte heis
instagramda ikardiyi takip edip fotolarına alev atsın diye mesaj verilmiş gurblar tarafından
Zahaya niye kasti atsınlar reis sahaya atmislardiratmışlar işte heis
Mesela Kerem senden daha iyi oyuncu olabilirmi hemde senin 1/8 ini kazanarak.Hemde takımın en iyi golcüsü ile iyi bir ikili olusturarak.neden oynamadigimi bana degil, teknik direktöre ve yönetime sorun
ben antrenmana katiliyorum ve kimseye saygisizlik yapmiyorum
"sana küfür/hakaret edenler fbli troller" diyorsunuz ama avusturya'da macta mesale atildi ve neredeyse yüzüme geldi, orada fbli yoktu sadece Galatasaraylilar vardi
ben sadece futbolumu (nerede olacaksa) oynamak istiyorum
dedi
mesale olayi baya moralini bozmus gibi
insanlara neden hakaretamiz konuşuyorsun?Okan hocacı biatçı eziğin biri attı kesin
Aklımda birkaç isim var
Tabii ki evet. Adamın takım arkadaşları ile ilişkilerinde en ufak bir defosu olmadığı gibi liderlik özelliğiyle toparlayıcı rolü de üstleniyor. Çok müsait durumda iken pas verilmediği veya birkaç metreden önüne yuvarlanması yeterli iken bunun bile yapılamadığı durumlarda afra tafra da yapmıyor.perf alınamadığı için herif hep topun ağzında işte. yoksa icardi bundan çok daha az sorunlu bi adam mı
Eleştiri yaptık diye ne hainliğimiz kalmıştı ne kuşluğumuzinsanlara neden hakaretamiz konuşuyorsun?
biri senin için "okan hoca karşıtı eziğin biri" dese hoşuna gider mi?
ya da zaha savunan birine "zaha biatçısı eziğin biri" mi denmeli?
herkesin kendine göre görüşü olabilir yaw. bu kadar üslupsuz ve kindar olmayın.
ne tripcan çıktı yavneden oynamadigimi bana degil, teknik direktöre ve yönetime sorun
ben antrenmana katiliyorum ve kimseye saygisizlik yapmiyorum
"sana küfür/hakaret edenler fbli troller" diyorsunuz ama avusturya'da macta mesale atildi ve neredeyse yüzüme geldi, orada fbli yoktu sadece Galatasaraylilar vardi
ben sadece futbolumu (nerede olacaksa) oynamak istiyorum
dedi
mesale olayi baya moralini bozmus gibi