#14 Wilfried Zaha

Trabzonspor deplasmanında maçı kazandırırken İstanbulspor karşısında rezalet bir performans göstermiş sonrasında ben niye ilk 11'de forma giymiyorum diye trip atıp beşiktaş deplasmanına eksik giderken yine gelmemişti.

Hadi bizde hocayla arası bozuk diyelim üst üstte 2'nci takımda denk geliyorsa pek tesadüf olamaz karakter olarak net sınıfta kalmıştır.

Trabzonspor deplasmanında maçı kazandırırken İstanbulspor karşısında rezalet bir performans göstermiş sonrasında ben niye ilk 11'de forma giymiyorum diye trip atıp beşiktaş deplasmanına eksik giderken yine gelmemişti.

Hadi bizde hocayla arası bozuk diyelim üst üstte 2'nci takımda denk geliyorsa pek tesadüf olamaz karakter olarak net sınıfta kalmıştır.
Yok cok iyi oynarken bi anda kesildi renktaş

sürekli ts maçı yazılıyor da, ts'in kadrosunun en önemli isimleri o maçta afcon'da idi.

trezeguet, ounachu, pepe vs vs. adamlar o maça asıyla yedeğiyle bildiğin sadece 4 hücum oyuncusu ile çıkmışlardı. o 4 oyuncu da 35lik visca, enis destan, bardhi, fountas falan. ve bunların bir tane yedeği bile yok düşün.

o dönemde de defaatle yazmıştım. afcon bizim için mükemmel bir zamana denk geldi diye.

tamam zaha iş yaptı o maç ama, rakip de helva durumundaydı yani.

mukaveleli,ustune üstlük maasinin büyük kismini ödedigimiz topcumuza yapılan muammeleyi kiniyorum

Zaha garip bir adam eğer takimda galibiyet için savaşan birini görürse herif tepki gösteriyor sonra ruhsuz deniyor.

Hee he ruhsuz. lyon şampiyonluğa oynamayacaksa o zaman zahayı neden aldı?

Alındığı gün herkes sevinse de bir çok kişinin aklında soru işareti vardı. Bu noktaya gelme ihtimali yüksekti. Bir risk alındı ve tutmadı. Zaha bence CP ve o düzeydeki takımlar haricinde bir yerde tutunamaz.

5 para etmez rezil herifin tekiymiş. 2 kez ban yedim buna küfür ettim diye. Yalandan geri döner şimdi Galatasaray'ı özledim der.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sözleşmeli oyuncumuz kulüp geri çağırmalı

Okan buruk un elini öperek buzları eritmeli ve 10g 10a yaparak kendini affettirmeli

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cod oynamak için süre kalmiyor diye antremana katilmiyorsa o joistigi bir tarafina sokmak lazim.

Bir tarafina ne doruk?
Anal yoldan canimm benim

Bu geri geleceğine Berkan sol açık oynasın razıyım. Yapmayın etmeyin. Herifin ahı gitmiş vahı bile kalmamış. Geçen sezon 3-5 gol attı diye saha içindeki garip tavırlarını çekemeyiz. Takoza dönmüş zaten

Geri
Üst Alt