Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Geri gelsin kanat yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda istenmiyorGeri gelsin kanat yok.
öyle birşey yokTakımda istenmiyor
Bu sene 3.bir takımda forma giyemez maalesef. Ya bize geri dönecek ya da Lyon’da tamamlayacak sezonu. Başka bir alternatifi yokArda Turan adam eder, derhal Eyüpsor şimdi.
Yok cok iyi oynarken bi anda kesildi renktaşTrabzonspor deplasmanında maçı kazandırırken İstanbulspor karşısında rezalet bir performans göstermiş sonrasında ben niye ilk 11'de forma giymiyorum diye trip atıp beşiktaş deplasmanına eksik giderken yine gelmemişti.
Hadi bizde hocayla arası bozuk diyelim üst üstte 2'nci takımda denk geliyorsa pek tesadüf olamaz karakter olarak net sınıfta kalmıştır.
Trabzonspor deplasmanında maçı kazandırırken İstanbulspor karşısında rezalet bir performans göstermiş sonrasında ben niye ilk 11'de forma giymiyorum diye trip atıp beşiktaş deplasmanına eksik giderken yine gelmemişti.
Hadi bizde hocayla arası bozuk diyelim üst üstte 2'nci takımda denk geliyorsa pek tesadüf olamaz karakter olarak net sınıfta kalmıştır.
5 para etmez rezil herifin tekiymiş. 2 kez ban yedim buna küfür ettim diye. Yalandan geri döner şimdi Galatasaray'ı özledim der.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY