#14 Wilfried Zaha

Crystal Palace'ın Erman Kılıç'ı. Başka hiç bir takımda yapamadı. Mentali zayıf ve futbolu kafasında bitirmiş bir adam. Profesyonel adamların daha umursamaz olması lazım ama hep seni eleştiriyorlarsa özeleştiri yaparsın bir yerde

Tutmamasına en üzüldüğüm adamlardan biri oldu, milletin hayali messi ronaldo olurdu benim hayalim zaha idi şaka değil. Crystal palace'de giant killerlik yaptığı dönem hayran hayran izliyordum. Palace'a 0.5 üstü bahsi almamın yegane sebebiydi sayesinde hayvan gibi paralar kazandım zamanında. Bir de coman denen herifi bu forma altında görmek isterdim ama ağır kronik.

Ne kadar kontrati kaldi bu adamin yav? 1 sezon mu?

Bu lavuk ile Ziyech kepazesi şampiyon olamazsak imalı imalı açıklamalarını şimdiden hazırlıyordur.

Sadece TFF'ye, fb'ye değil bunlara da iyi bir ders olacak... Umarım şampiyon oluruz. Rakiplerin açıklamalarındansa bu lavukların açıklamaları hiç çekilmez.
Şanpi Olduk kanka

Zırlaya zırlaya kaçıp gidenlerin hangi takımlarda oynayamadığı ortada. Artistlik yapmasınlar.

e timurun karakter testinden gecmiş adam arkadaşlar
Zaha-Zaniolo-Ziyech...Üç Z de o testten başarıyla(!) geçmiş adamlardı güya. Üçünün aklını ve karakterini toplasalar orama burama sürmem billahi.

Erden Timur' u severim, eksikliği de halen derin şekilde hissediliyor, keşke ilk fırsatta dönse. Lakin CV si parlak olanlardan ulaşılabildiklerini tutup getirmek de pek bir marifet değildi hani...

Feneri degil de bizi secmis olmasi karakterinin saglam oldugunun isaretidir. Evet, hiyarlik etmis olabilir ama adamin dogru durust idare edilememis olmasi da onun sucu degildir.

Geri
Üst Alt