#14 Wilfried Zaha

Tam bir mental kaza, yer kaymasi, rezalet. Kocaman bir sifir. Bu akildaki adam nasil bize geldi, ne dusunce ile transfer ettik aklim almiyor. Bu elemanin yetenek ile kisilik arasindaki fark baska yerde nadir gorulur.

Ne pis adammışsın sen be...

tam tokatlık ya yatırsan şey yapsan bu kadar nefret duymaz herhalde ya. hazırlık maçının tekinde meşale atıldı diye tüm söylemleri. ne götelek adammışsın sen ya. bilerek yapmıs sözde meşaleyi sahay atan taraftar. zahayı hedef almıs öyle diyor.
hadi diyelim aldı ulan salak herif milyonlarca taraftarı olan bi kulübü tek bir sığırın yaptığı hareketten dolayı nası nefretle karsılarsın. ananın evine kadar yolun var haram zıkkım olsun aldığın paralar.
ne gerizekalı adam çıktın sen ya

Böyle hızıyla atletizmiyle oynayan adamlar belli bir yaştan sonra ani bir şekilde çöküyor. Zaha 32 yaşında görünüyor ama fildişi doğumlu minimum 35-36sı vardır bence. O yüzden veteran oyuncu alacaksak Mertens gibi zekasıyla tekniğiyle ön plana çıkan oyunculara yönelmek lazım bundan sonra.

tam tokatlık ya yatırsan şey yapsan bu kadar nefret duymaz herhalde ya. hazırlık maçının tekinde meşale atıldı diye tüm söylemleri. ne götelek adammışsın sen ya. bilerek yapmıs sözde meşaleyi sahay atan taraftar. zahayı hedef almıs öyle diyor.
hadi diyelim aldı ulan salak herif milyonlarca taraftarı olan bi kulübü tek bir sığırın yaptığı hareketten dolayı nası nefretle karsılarsın. ananın evine kadar yolun var haram zıkkım olsun aldığın paralar.
ne gerizekalı adam çıktın sen ya
Var böyle et beyinli iqsuz insanlar.

Olmamasının en çok üzdüğü transferlerden biri. Önceden çok takip ettiğim ve çok sevdiğim bir oyuncunun epik bir transfer süreci ile bize gelmesi ve o hayal edilen şeyin olmaması. Manchester United maçında çok ümitlenmiştim olacağına. Ne günlerdi...

Bu takım ölüyü diriltir ama sen bitik bir herifsin. Sallai'nin 10 da 1 i kadar ruh yok.

Defol gitt

Bu herif niye oynamiyor, Kerem'den iyi diyorlardi bir de. Her gordugumde kahkaha atiyorum. Kerem'in Yunus'un Baris'in tek bacagi etmez, bitik futbolcu eskisi.

Bu herif niye oynamiyor, Kerem'den iyi diyorlardi bir de. Her gordugumde kahkaha atiyorum. Kerem'in Yunus'un Baris'in tek bacagi etmez, bitik futbolcu eskisi.
Genel olarak beklentileri karşılayamamış olabilir ancak geçtiğimiz sezonki şampiyonlukta payı vardır Zaha'nın. Çok maç çözdü.

O ayri konu, faydali oldugu maclar oldu. Ama simdi bakiyoruz Kerem nerede bu adam nerede. Hoca yerden yere vuruluyordu niye Kerem oynuyor diye.
Zaha 25 yaşında, Kerem 31 yaşında olsaydı Zaha Benfica'da, Kerem Charlotte FC gibi bir takımda olabilirdi. Bu yüzden bu şekilde değerlendirmeyi doğru bulmuyorum.

Demek ki neymiş? Adaptasyon kabiliyeti önemliymiş ve böyle uyum sorunu yaşaması muhtemel adamlardan uzak durmak gerekiyormuş. Herifin İstanbul' a ayak bastığı ilk dakikalardaki yüz ifadesi ''Ben nereye düştüm, burada ne yapacağım?'' şeklindeydi; sanırsın Bangladeş' in bok götüren iğrenç bir bölgesine gelmiş?!..Paranın yüzü herkese sıcaktır, gelmek istemeyen adamı parayla ikna etme gayretinin ağır sonucudur böyle vakalar...

Zaha 25 yaşında, Kerem 31 yaşında olsaydı Zaha Benfica'da, Kerem Charlotte FC gibi bir takımda olabilirdi. Bu yüzden bu şekilde değerlendirmeyi doğru bulmuyorum.

sadece iki oyuncu özelinde bakarsak bu dediğin doğru

ama galatasaray bağlamında bu iki oyuncu hakkında mustafa renktaşın söyledikleri doğru

şimdi hala ziyech zaha maç çözdü deniyor ve olumlanıyor ki doğruluk payı da var

ama kerem gibi adamlar bütün sezonu sürüklemelerine rağmen bu kadar olumlanmıyor

sadece iki oyuncu özelinde bakarsak bu dediğin doğru

ama galatasaray bağlamında bu iki oyuncu hakkında mustafa renktaşın söyledikleri doğru

şimdi hala ziyech zaha maç çözdü deniyor ve olumlanıyor ki doğruluk payı da var

ama kerem gibi adamlar bütün sezonu sürüklemelerine rağmen bu kadar olumlanmıyor
Ben Kerem'in geçen sezon performansının tek devrelik olduğunu düşünüyorum. İkisi de formayı Barış'a kaybetti. Mertens ve Barış sayesinde şampiyon olduk.

Acayip saçma bir mantık yürütmüşsün. Zaha 25 yaşında iken zaten dönüp bakmazdı bile TR ligine. Kerem de 25 yerine 31 yaşında olsa, Benfica o bonservisi ödemezdi. İki futbolcunun total kalitesi tartışılmıyor burada. Bizdeyken 31 yaşında olan Zaha ile 25 yaşında olan Kerem konuşuluyor.

Demek ki neymiş? Adaptasyon kabiliyeti önemliymiş ve böyle uyum sorunu yaşaması muhtemel adamlardan uzak durmak gerekiyormuş. Herifin İstanbul' a ayak bastığı ilk dakikalardaki yüz ifadesi ''Ben nereye düştüm, burada ne yapacağım?'' şeklindeydi; sanırsın Bangladeş' in bok götüren iğrenç bir bölgesine gelmiş?!..Paranın yüzü herkese sıcaktır, gelmek istemeyen adamı parayla ikna etme gayretinin ağır sonucudur böyle vakalar...

zaha ve ziyech gibi vakalardan uzak durmak gerekiyor artik. bu adamlarin oldugu yerde huzur olmaz.

ziyech neyse de zaha kadar sirti sivazlanan bir baska oyuncu daha olmamistir bizde.

bizde tutmayip baska takimda tutan yabanci oyuncu var mi? varsa bile cok azdir.

kerem charlotte da bile kötü pas atıyor zaha ne yapsin

zaha ve ziyech gibi vakalardan uzak durmak gerekiyor artik. bu adamlarin oldugu yerde huzur olmaz.

ziyech neyse de zaha kadar sirti sivazlanan bir baska oyuncu daha olmamistir bizde.

bizde tutmayip baska takimda tutan yabanci oyuncu var mi? varsa bile cok azdir.

Angelino, Mostafa Mohammed, Tete, Derrick Köhn

Bunlar var

Geri
Üst Alt