#14 Wilfried Zaha

Herkes bekleneni veremediğini söylüyor yav.

Zaha’nın her hareketine ters yapıldı Kerem korundu günün sonunda içimizdeki hainin Kerem olduğu belli oldu, bahsedilen bu.

Üst üste iyi oynadığı TS İstanbul maçından sonra yedek bırakılıp Antep maçında da yedekten girip geri dönüşü başlatan olmasına rağmen sonraki haftalarda hep yedek kalması da biraz haksızlıktı açıkçası.

Bence geldiğinde iyi başlamıştı ama beden dili vs zamanla yedek kalınca toparlayamadı ha Mertens ikinci yarı müko oynayınca zaten çok da aramadık.

Zaha’nın her hareketine ters yapıldı Kerem korundu günün sonunda içimizdeki hainin Kerem olduğu belli oldu, bahsedilen bu.

Üst üste iyi oynadığı TS İstanbul maçından sonra yedek bırakılıp Antep maçında da yedekten girip geri dönüşü başlatan olmasına rağmen sonraki haftalarda hep yedek kalması da biraz haksızlıktı açıkçası.

Bence geldiğinde iyi başlamıştı ama beden dili vs zamanla yedek kalınca toparlayamadı ha Mertens ikinci yarı müko oynayınca zaten çok da aramadık.
Bence takim icinde de huzursuzluk yaratmisti. Huzursuzlugun nedenleri mesajinda yazdiklarin olabilir.

Abi kesinlikle haksızlık yapıldı. Performansı yükselişte olup, katkı veren oyuncuyu bir anda kesiyorsun. Okan hoca orada bence yanlış yapmıştı. Tamam Wilf'in tavırları vs ayrı olay ama kendisine resmen mobbing gibi bir şey uygulandı.

Ben de kendime soruyorum, baskette iyi olursak oraya geçeceğim kank :ROFLMAO: :asd:

Season 9 Idk GIF by The Office

Ustalar yapmayın, adam negatifin sözlük anlamıydı. Instagram'da sürekli milleti takipten çıkıp duruyordu. Takım oyununda negatif adam iyi de oynasa sevilmez normal yani sevilmemesi.
Kerem ve icardi. Okaninda muhteşem adamciligiyla yine iyi dayandi

Zaha konusu neden ısrarla Kerem üzerinden anlatılmaya çalışılıyor anlamıyorum. Zaha'nın tavırlarının, triplerinin, başarısız performansının Kerem ile bir ilgisi yok. Premier ligde atletik beklerin tutamadığı adam burada çalım atamadı doğru düzgün. Kerem fbye gitmese çok daha uzun ve farklı yazardım ama Kerem her şeyin en dibini gördü. Yine de Zaha hiç katkı vermedi demem kazandırdığı maçlar var. Fakat beklenti çok daha yüksekti.

gittiği zaman zaten Lyon da baya iş yaptı, adamlar gitmesin diye yalvardılar ama amerikayı seçti kendisi

Zaha konusu neden ısrarla Kerem üzerinden anlatılmaya çalışılıyor anlamıyorum. Zaha'nın tavırlarının, triplerinin, başarısız performansının Kerem ile bir ilgisi yok. Premier ligde atletik beklerin tutamadığı adam burada çalım atamadı doğru düzgün. Kerem fbye gitmese çok daha uzun ve farklı yazardım ama Kerem her şeyin en dibini gördü. Yine de Zaha hiç katkı vermedi demem kazandırdığı maçlar var. Fakat beklenti çok daha yüksekti.
O dönem çok fazla Kerem üzerinden örneklendi diye dedim. Zaha uyumsuz davranışlar sergiledi ama tek suçlu da o değildi diyorum, Kerem de negatifti mesela ama onu kimse Zaha kadar suçlamadı.

Neyse o dönemki kanat rotasyonunun alayından katkı aldık zaten Tete bile 3 gol 4 asistle mi ne oynamıştı. Diğer 4lünün de neredeyse hepsi 15 üstü skor üretmişti.

Zaha = Duran bu tarz adamlar gittiği yerde tutunamaz. 4-5 maç harici iyi oynadığı da yoktu. Ligin vasat beklerine karşı bile üstünlük kuramıyordu. Kerem için yenildi deniyor 2 si de 2. Devre yedeğe çekildi Mertens le Barış ın performansı olmasa şampiyonluk gelmezdi.

Şabanca hareketleri olduğu doğru ama hakkının yendiği de çok açık elmayla armutu karıştırmayalım

Hepimiz ayni maclari izleyip farkli yorumlarda bulunuyoruz. Ama yolu Galatasaray'dan gecmis az cok katki vermis birine de bir eyvallahi cok gormeyelim.

Geri
Üst Alt