#14 Wilfried Zaha

Lig uzun 50 tane maç var onun bölgesinde de oyuncu var zaten sorun şimdi oynaması vs değil. İsterse ekimin ortasında hazırım diyip başlasın oynamaya. Ilk çıktığı maçta 2 dakika yürüyerek oynadi çizgide buna markaj yapıldı oyuncuyu itti falan, değişik bir agresiflik var üzerinde, tamamen prikolojik bir durum olduğunu bu sebeple düşünüyorum.
Az sakatlığı vardı biz zorladık kötü oldu olayına da bu nedenle katılmıyorum baya yürüdü maçta kendini zormaladi ki sakatlansın.
Nasıl yürüdü ya oynadığı maçta defansa kadar oyuncu bile kovaladı. Sürekli top aldı zorladı hatta gereksiz zorladı yani zorlamasına gerek olmadığı yerde bile kendini göstermek istemesinden dolayı yüksek ihtimal çalıma falan girdi.

O paralara sakat futbolcu almayalım bir zahmet.
Sonra takım oturunca nerede oynatırız diye bilmece yapmayalım.
3-4 milyon alan oyuncu yedek beklemez.
Bence gereksiz bir transfer, vücud dili de bir acayip.
Kişilik testi yapıp getiriyoruz diye bir şey dolanıyordu ya.
Zaha'ya yapılmamış ya da sağlık testi gibi olsun olsun bir şey olmaz, Zaha bu oğlum bir şekilde idare ederiz demişler.
Adamın kişiliğinin kötü olduğunu ne ara anladınız?

Bu hafta takımla antrenmanlarda olacaktır, belki de Samsunspor maçında maçın durumuna göre dakika bulacaktır. En iyi ihtimalle Kopenhag maçı kadrosunda göreceğiz. Bu sezon en etkili kozlarimizdan birisi olacaktır kendisi.

Vay be aynı sakatlık premier lig gibi zorlu ortamda bile isteye zorlayarak oynamasını sağlıyor bize gelince minnoşu itmeyelim, koşturmayalım, yormayalım. Idman falan da yapmasın.. Takımı izlemeye stadyuma bile gelmesin.
Fifalik falan da olacağımızı zannetmiyorum canına minnet diyip bonservisini almış olacaktır, imza parasının peşine koşabilir.
Herif şimdiden gitmenin yollarını da arıyordur. Şunun şurasında ayın ortası geldi. 2.5 ay daha futbol oynanır sonra kristimistı bacağım çektiydi aralık 15ten sonra arazi olur ocakta da premier lige uğurlarız.
Üzgünüm ama bu adamdan alınan enerji bu. Pek kalmak istediğini düşünmüyorum.
22 yaşındaki romenler ülkesi dışına çıkınca yasadigi alişma sürecinde itin bir tarafına sokuluyorsa kendisinden 7 yaş büyüklerin dede olduğu yerde bu arkadaşı da bir zahmet itin bir rarafına sokarım kimse kusura bakmasın.
Ben öyle futbolcu gömeyim şu özelliklerini sevmedim şeklin semalin kötü diye de oyuncu gömmem asla.
Sahada gezeyim arkadaşlarimdan uzak yaşayayım bana dokunmayın bu nasıl lig küçümsemelerini yapanları sevmem.
Zaha konusunda da defalarca yazdım kendisinin canı futbol oynamak isterse ligin içinden geçer
Türkiye gibi sicak bir memlekete alisamiyorsa zaten tekrar ingiltereye gitsin bir daha da ordan cikmasin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kralı rahat bırakalım

hazır olduğunda sahada olacaktır

Icardi’de ekim’de başlamıştı, ki sakatlıksız gelmişti. Biraz daha sabır…. Pep’in korktuğu topçu bu yav boru değil

Zaha konusunda rahatım yaşadığı sakatlık hamstring olmadığı için dinlenmesi bizim açımızdan daha iyi olmuştur bireysel olarak daha da güçlenmiştir bugün yarın sahalara çıkar. Elimizde öyle bir yetenek var ki sahaya indiği zaman zaten kendini kanıtlayacaktır bizim ülkede Nwaekeme bile yürüyerek adam geçiyordu Zaha'nın yapacağı etki Nwaekeme x 3 kat filan olur acayip bir şey gelecek.
Yarisi kadar katki verebilirse raziyim. Nwakaeme cok ekstra bi adamdi ve lige de inanilmaz damga vurdu

Nasıl yürüdü ya oynadığı maçta defansa kadar oyuncu bile kovaladı. Sürekli top aldı zorladı hatta gereksiz zorladı yani zorlamasına gerek olmadığı yerde bile kendini göstermek istemesinden dolayı yüksek ihtimal çalıma falan girdi.
Sabah koşu bandında daha fazla efor harcıyordur.
Zaha dediğimiz adamı daha önce izlememişiz gibi davranmayı bırakalım. Ceza sahasına kadar dikine ve yatay dripling atan dripling yapamayacağını anladığında da seri çalımlarla hareket eden oyuncu.
Takım halinde defans yaptığımız maçta geriye gelip yardım etti demek yürümediği anlamı taşımaz. Buradaki yürümeden kasıt kendini yormadan stabil enerji harcaması durumu.
Yürüdü derken orta sahaya kök saldı anlamı mı çıkıyor yollardır bu anlamda mı kullandık bilmiyorum öyleyse yanlış bir ifadede bulunmuşum demektir. Yürüdü diye de adamı da yermedim bunu da diyeyim yürürse yürür koşarsa koşar bu kendi vücut durumunun göstereceği reaksiyon.
Maçta kendisinden bir şey beklemediğimiz gibi çık millet bir sussun kafana göre takıl gitsin mantığı işledik.

Tekrar ediyorum zaha çıksın oynasın oynamak zorunda kısmına katılmadığım gibi oynattığımız maçta da kendisini kazmadığı gerçeğiyle yüzleşelim derim.
Ha bu yavaş ve stabil oyun ile sakatlandı, o kenarda oyuncunun hareketiyle bir çekme yaşadı bir şey oldu bilemem. Belki de tepkisi canının yanmasıyla ilişkiliydi ve sakatlığı nüksetti.

Maç içerisindeki oyun rolü ve eforuyla sakatlanacağım düşünmediğimi belirtiyorum.
Bu ayet değil elbet belki hatalı bir düşünce ancak izlenimler, tecrübeler vs sonucu tarafımca ortaya çıkarılmış düşünce .

Geldiginde birde hazir, sakatligi kolpa diyenler görmüstüm. Adamin sakatlandigi bölge kroniklesmeye gidiyor gibi geliyor bana. Bence bonservis olmasa bile, asiri riskli bir transferdim

Samsunspor maçının son dakikalarında ve Kopenhag maçının ilk 11'inde yer alacaktır.

Benzer rahatsızlıktan dolayı Boey sezonu kapatmıştı oynattığımız için. Hoca da Yener İnce de net bir şekilde açıklama yaptı zaten. GS TV'de de bu hafta takımla çalışmalara başlayabileceğini söylemişlerdi. Medyada da Perşembe ya da Cuma takımla çalışmaya başlayacağı yazılıyordu.

Bugün için neden bir beklenti oluştu ki? Acaba Ziyech için Salı ya da Çarşamba günü takımla çalışmalara başlanacağı söylenmişti GS TV'de, onunla mı karıştırıldı? Zaha için bu hafta işaret edildi ama gün verilmedi. Yener İnce zaten detaylı bir şekilde açıkladı durumunu.

Pepin korktugu topcu diye bu adamin bir bucuk aydir sorunun tam olarak ne oldugu sorgulamak yasak mi?
1694533442472.webp

Tuna, sakin renkdaş. Biraz abartıyorsun asamı bildiğin gönderelim seviyesinde yazmışsın. Herkesin beden dili farklı reaksiyonları farklı. Yok pişman oldu yok mahsus yapıyor işte gitmek istiyor falan çok afaki şu aşamada. Zaman gösterecektir ancak teknik bir durum olduğunu klüp doktoru açıkladı.

yahu adamın sakat olduğunu imza atmadan bilmen gerekiyor zaten. Bana para vermeyin niye desin. Bilerek alınmış bir adam.
Sen hasta olunca şirkete mail atıp bana para vermeyin mi diyorsun.
Boşuna yangın.

Iscı hasta olunca şirket para vermez. Izin alırsan maaşını keser, rapor alirsan şirket gene maaş vermez sgkdan para alırsın.

İyice dinlensin tamamen haxır olsun ve sahaya çıksın, o zamana kadar sabredelim. Benimde umudum yok kendisinden ama sahaya çıkmadan eleştirmeyeceğim sahada yapacaklarınıda görelim az daha sabır, ama sonrasında ne dersek deriz.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt