Nasıl yürüdü ya oynadığı maçta defansa kadar oyuncu bile kovaladı. Sürekli top aldı zorladı hatta gereksiz zorladı yani zorlamasına gerek olmadığı yerde bile kendini göstermek istemesinden dolayı yüksek ihtimal çalıma falan girdi.
Sabah koşu bandında daha fazla efor harcıyordur.
Zaha dediğimiz adamı daha önce izlememişiz gibi davranmayı bırakalım. Ceza sahasına kadar dikine ve yatay dripling atan dripling yapamayacağını anladığında da seri çalımlarla hareket eden oyuncu.
Takım halinde defans yaptığımız maçta geriye gelip yardım etti demek yürümediği anlamı taşımaz. Buradaki yürümeden kasıt kendini yormadan stabil enerji harcaması durumu.
Yürüdü derken orta sahaya kök saldı anlamı mı çıkıyor yollardır bu anlamda mı kullandık bilmiyorum öyleyse yanlış bir ifadede bulunmuşum demektir. Yürüdü diye de adamı da yermedim bunu da diyeyim yürürse yürür koşarsa koşar bu kendi vücut durumunun göstereceği reaksiyon.
Maçta kendisinden bir şey beklemediğimiz gibi çık millet bir sussun kafana göre takıl gitsin mantığı işledik.
Tekrar ediyorum zaha çıksın oynasın oynamak zorunda kısmına katılmadığım gibi oynattığımız maçta da kendisini kazmadığı gerçeğiyle yüzleşelim derim.
Ha bu yavaş ve stabil oyun ile sakatlandı, o kenarda oyuncunun hareketiyle bir çekme yaşadı bir şey oldu bilemem. Belki de tepkisi canının yanmasıyla ilişkiliydi ve sakatlığı nüksetti.
Maç içerisindeki oyun rolü ve eforuyla sakatlanacağım düşünmediğimi belirtiyorum.
Bu ayet değil elbet belki hatalı bir düşünce ancak izlenimler, tecrübeler vs sonucu tarafımca ortaya çıkarılmış düşünce .