#14 Wilfried Zaha

Biraz epl izleyen birisi zahanin nasıl bir karakter olduğunu çok iyi bilir ,bu herif tutku kelimesinin karşılığı yeterki taraftarla kulüple butunlessin
Maçlarda çok ciddidir lakin topsuz oyundu dikkatli izleyin oyuncuları hoca gibi yönlendirir
Çok sağlam bir karakterdir yani öyle kronik filanda değil ,kamp yapmayan her oyuncumuzda benzer şeyler çıkabilir maalesef
aynen icardiyi mertensi falan zaha yonetecek

zaha önce ayakkabısını baglasın

Abuk subuk yorumlar yapılmış.
Bu adam bedavaya geldi en ölüsü 15 milyon eder ve bu parayı da bir takım mutlaka verir.
Mutsuz falan değil adamın mizacı öyle ama evet Trabzon maçında ilk 11 başlayacağı yazılıyordu 2-3 gündür ne oldu da bir anda MR çekilecek duruma geldi?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Wilfred focking Zaha... Noldu olay nedir?

Hafif ağrısı varmış yav, abartmayın. Yarın yedek olur, olmazsa Molde'ye karşı oynar.

Adam bir iki haftaya ligin icinden gecmeye baslayinca burada adamin hakkinda negatif konusanlar en buyuk Zaha taraftari olacaklar.

yeteneğinden hiç şüphemiz yok. en büyük, hatta tek çekincem, adamın aşırı derecede negatif vücut dili. yani bir şeyler ters giderse ki gayet de olabilir, her an patlamaya hazır gibi geldi bana.

acil taraftarla bütünleşip, takımdaki rolünün de netleşmesi gerekiyor.

onun dışında sorun yok. sol kanatın sahibidir.

Sıkıldım artık aldığımız oyuncuları izleyememekten.
Millet alıyor çatır çatır oynuyor adamlar bizim oyuncular ya kadroya alınmıyor yada sakat .
Geçen sene zaniolo aldık Yusuf aldık izleyemedik 10 dakika 30 dakika süre verildi şimdi de zaha tete Kerem d . Bakın bu maç gene torrera Berkan oynayacak kanatlar Kerem ile barış Alper.

Sıkıldım artık aldığımız oyuncuları izleyememekten.
Millet alıyor çatır çatır oynuyor adamlar bizim oyuncular ya kadroya alınmıyor yada sakat .
Geçen sene zaniolo aldık Yusuf aldık izleyemedik 10 dakika 30 dakika süre verildi şimdi de zaha tete Kerem d . Bakın bu maç gene torrera Berkan oynayacak kanatlar Kerem ile barış Alper.
zaniolo geldi gitti ama belki 2 mac oynadi hafizamda, onu da izleyemeden gitti

Geri
Üst Alt