#14 Wilfried Zaha

Adamda gerçekten aidiyet sıfır, Erden Timur karakter analizi yaptıklarını söylemişti ama bu adama transfer çalımı adına es geçilmiş anlaşılan. Ulan insan takımını desteklemeye maça gelmez mi, sen kimsin ki; bir havalar, asık surat, kendini beğenmişlik, alt tarafı palace denen vasat bir premier ligi takımında geldin, şimdiye kadar ki başarın nedir, neyi kazandın, senin 5 katı kariyere sahip İcardi bile bir tarafını yırtıyor bu takım için, bu sevgiye layık olabilmek için, biz fener gibi aciz taraftarı olan vasatlığa ve hamlığa sabreden bir camia değiliz senin nazını, niyazını çekmeyiz ya adam gibi bu klübe bağlan ya da nereye gidiyorsan git fazla da sinirimizi zıplatma

Ülkeye uyum sağlamakta zorluk çekiyor olabilir, çok uzun süre aynı takımda oynayıp gelince böyle şeyler olur.

Palace’ta krallen burada ispat etmesi gereken şeyler var.

Bu kadar bilenmeye gerek yok, sahaya çıksın 2-3 maç oynasın zamanla aidiyeti de artacaktır.

Geri adım attığını, seviye düşürdüğünü düşünmeye baslayacak sezon boyunca.

Sezon sonu da gidecek muhtemelen bu adam.

Ben nereye geldim diye sorgulamaya başlamıştır hafiften ztn

Bu bizim oyuncuydu değil mi luyindama gibi şaşırıyoruz buna da, çocuk büyük topçu da nesi var adam gibi açıklansa

Bugünkü idmandan
20230830_134330.webp

kral senden sadece saha içi performans değil liderlik de bekliyoruz

göster ADAMLIĞINI

Takımda organizasyon yok ve temel parçalar ŞL’ye kadar 1-2 maç oynayacak bu nasıl planlama mk.. Göya herşey ŞL için, futbol bu kadar basit mi anasını satayım.. ŞL rezaletine herkes hazır olsun.. Bu takım ekim sonunda ancak ritme girer..

Geri
Üst Alt