Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erken gelsin mumkunse cl var.Bu neymiş yow dedirteceği günler gelecek. Sabır ilen bekliyoruz.
Kopenhag maçında kadroda olur herhalde. Ciddi bir sakatlığı yokken özel programa alınmasının nedeni de odur.
Kopenhag maçında kadroda olur herhalde. Ciddi bir sakatlığı yokken özel programa alınmasının nedeni de odur.
Fbye hizmet eden msjlar görüyorum
Risk aldık ancak Kayseri dep harici sıkıntısını yaşamadık. Bundan sonra sefasını süreceğimiz periyoda gireceğiz diye umut etmekteyim.Ziyech de zaha da kamp yapmadılar, bir nevi şuan bizim sezon başı yaptığımız kampı yapıyorlar, milli ara çok iyi oldu o yuzden
Risk aldık ancak Kayseri dep harici sıkıntısını yaşamadık. Bundan sonra sefasını süreceğimiz periyoda gireceğiz diye umut etmekteyim.
Ziyech'e şerh düşmüştüm ama şu an biraz daha pozitifim. Oyuncu formayı giyince bakışım daha pozitif oluyor ya da bilemedim.Ziyech özellikle, hayran bıraktıracak bir herif
ondan bence şüphe yok - oynamasını sabırsızlıkla bekliyoruz (en azından ben öyleyim)Oynamaya basladiginda bence icardi de oldugu gibi caktirmadan dümeni cevirenler olacaktir
Pisman olacaginiz seyler yazmayin bence
Yakinda oynamaya baslayacak ve büyük bir yetenek oldugunu gösterecek
Iki macta süre aldi ayakta duracak hali yoktu hazir olmadigi icin ama ona ragmen kalitesini gösterdigi anlar oldu
Sabirli olun