#14 Wilfried Zaha

İyileşene kadar 5 kuruş verilmesin.
Herif şöyle karakterli böyle karakterli yol palace için sakat sakat oynamışmış oynamasaymış kardeşim yada bunu anlatsaymış. Temmuzda gelen adam 2 aydır yok piyasada yok imza parası yok reklam parası derken dünyaları almayı biliyor.

İstiyorsa da Araplara da gidebilir getirsin 1 senelik maaşı +20 milyon Euro nereye giderse gitsin problem etmem.
Doğru diyorsun, sağlık kontrolünden geçirdiğimiz, sakatlığını bilerek o sözleşmeyi imzaladığımız adama parasını vermeyip Fifalık olalım. Nüksetme ihtimali yüksek bir sakatlıktan kulüp doktorlarının kontrolünde ekstra dikkatli dönmeye çalıştığı için tepki gösterelim. Hazır olmadan sahaya atıp tekrar sakatlayalım, sonra da yılların PL yıldızını teneke bağlayıp Arabistan'a yollayalım. Erden Timur da yeni yıldız getirsin, ona da ilk maçının 10. dakikasında tepki gösterelim (y)

Eğri oturup doğru konuşalım

Belli ki bir sıkıntısı olmasına rağmen sahaya erken sürülüp durumunu kötüleştirdik

Artık burada sorumlu sağlık ekibi mi, oyuncu mu oynamak istiyorum dedi, teknik ekip mi risk aldı, yönetim mı yaptırdığı tetkiklerde yetersiz kaldı bilemeyiz. Gerçek şu ki bu pahalıya patlayan bi hata oldu ve bizim seviyede bir kulübe yakışmadı

Zaha konusunda rahatım yaşadığı sakatlık hamstring olmadığı için dinlenmesi bizim açımızdan daha iyi olmuştur bireysel olarak daha da güçlenmiştir bugün yarın sahalara çıkar. Elimizde öyle bir yetenek var ki sahaya indiği zaman zaten kendini kanıtlayacaktır bizim ülkede Nwaekeme bile yürüyerek adam geçiyordu Zaha'nın yapacağı etki Nwaekeme x 3 kat filan olur acayip bir şey gelecek.

Kendisine karşı bakış açım ektedir.

1694528594506.webp

Ben öyle müthiş bir sakatlığının olduğunu da zannetmiyorum, bildiğin alışma süreci problemi yaşiyor bunu aşmak istemiyor.
Verdiği karardan dolayı pişman olduğunu düşünüyorum.
Peki niye böyle düşünüyorsun diyeceksiniz arkadaşları yaģmur çamur demeden gidip tribünde maç izlerken bu herif ps oynayip lets go postu atıyor.

İcardi il geldiğinde tam randımanlı olarak 10. ayın 15'inde oynamaya başlamıştı. Bu adam ilk geldiğinde 2 haftalık daha sakatlığı olduğu söylendi sonra hem oyuncunun kendi isteği hem de taraftarların sabırsızlığı derken hata yaparak erkenden sahaya sürdük oyuncuyu. Adam fiziken kas kütleli biri hazır olması daha zor olan bir oyuncu Zaniolo falan gibi. Biz adama zaman bile vermeden kafadan uydurduğumuz şeylerle direk eleştirmeye geçtik. Diyecek bir şey yok.

Doğru diyorsun, sağlık kontrolünden geçirdiğimiz, sakatlığını bilerek o sözleşmeyi imzaladığımız adama parasını vermeyip Fifalık olalım. Nüksetme ihtimali yüksek bir sakatlıktan kulüp doktorlarının kontrolünde ekstra dikkatli dönmeye çalıştığı için tepki gösterelim. Hazır olmadan sahaya atıp tekrar sakatlayalım, sonra da yılların PL yıldızını teneke bağlayıp Arabistan'a yollayalım. Erden Timur da yeni yıldız getirsin, ona da ilk maçının 10. dakikasında tepki gösterelim (y)
Vay be aynı sakatlık premier lig gibi zorlu ortamda bile isteye zorlayarak oynamasını sağlıyor bize gelince minnoşu itmeyelim, koşturmayalım, yormayalım. Idman falan da yapmasın.. Takımı izlemeye stadyuma bile gelmesin.
Fifalik falan da olacağımızı zannetmiyorum canına minnet diyip bonservisini almış olacaktır, imza parasının peşine koşabilir.
Herif şimdiden gitmenin yollarını da arıyordur. Şunun şurasında ayın ortası geldi. 2.5 ay daha futbol oynanır sonra kristimistı bacağım çektiydi aralık 15ten sonra arazi olur ocakta da premier lige uğurlarız.
Üzgünüm ama bu adamdan alınan enerji bu. Pek kalmak istediğini düşünmüyorum.
22 yaşındaki romenler ülkesi dışına çıkınca yasadigi alişma sürecinde itin bir tarafına sokuluyorsa kendisinden 7 yaş büyüklerin dede olduğu yerde bu arkadaşı da bir zahmet itin bir rarafına sokarım kimse kusura bakmasın.
Ben öyle futbolcu gömeyim şu özelliklerini sevmedim şeklin semalin kötü diye de oyuncu gömmem asla.
Sahada gezeyim arkadaşlarimdan uzak yaşayayım bana dokunmayın bu nasıl lig küçümsemelerini yapanları sevmem.
Zaha konusunda da defalarca yazdım kendisinin canı futbol oynamak isterse ligin içinden geçer

İcardi il geldiğinde tam randımanlı olarak 10. ayın 15'inde oynamaya başlamıştı. Bu adam ilk geldiğinde 2 haftalık daha sakatlığı olduğu söylendi sonra hem oyuncunun kendi isteği hem de taraftarların sabırsızlığı derken hata yaparak erkenden sahaya sürdük oyuncuyu. Adam fiziken kas kütleli biri hazır olması daha zor olan bir oyuncu Zaniolo falan gibi. Biz adama zaman bile vermeden kafadan uydurduğumuz şeylerle direk eleştirmeye geçtik. Diyecek bir şey yok.
Aradaki fark, sanirim bir cok renktasimizi da kizdiran bu, aralarindaki gelis tarihi farklari

Aradaki fakr, sanirim bir cok renktasimizi da kizdiran, aralarindaki gelis tarih farklari
Tamamda gelişinde 2 haftalık daha sakatlığı olduğu söylendi, yine gerek oyuncunun istemesi gerekse bu tarz yorumlar yüzünden hazır olmadan oynattık. Kendi kafamızdan bir şeyler uydurup o gerçekmiş gibi yorum yapmak ne kadar doğru acaba?

Tamamda gelişinde 2 haftalık daha sakatlığı olduğu söylendi, yine gerek oyuncunun istemesi gerekse bu tarz yorumlar yüzünden hazır olmadan oynattık. Kendi kafamızdan bir şeyler uydurup o gerçekmiş gibi yorum yapmak ne kadar doğru acaba?
Bilmem onu da bunu yapan arkadaslar cevaplasin ama Icardi örnegini ben de dogru bulmuyorum.

Lig uzun 50 tane maç var onun bölgesinde de oyuncu var zaten sorun şimdi oynaması vs değil. İsterse ekimin ortasında hazırım diyip başlasın oynamaya. Ilk çıktığı maçta 2 dakika yürüyerek oynadi çizgide buna markaj yapıldı oyuncuyu itti falan, değişik bir agresiflik var üzerinde, tamamen prikolojik bir durum olduğunu bu sebeple düşünüyorum.
Az sakatlığı vardı biz zorladık kötü oldu olayına da bu nedenle katılmıyorum baya yürüdü maçta kendini zormaladi ki sakatlansın.

O paralara sakat futbolcu almayalım bir zahmet.
Sonra takım oturunca nerede oynatırız diye bilmece yapmayalım.
3-4 milyon alan oyuncu yedek beklemez.
Bence gereksiz bir transfer, vücud dili de bir acayip.
Kişilik testi yapıp getiriyoruz diye bir şey dolanıyordu ya.
Zaha'ya yapılmamış ya da sağlık testi gibi olsun olsun bir şey olmaz, Zaha bu oğlum bir şekilde idare ederiz demişler.

Geri
Üst Alt