#14 Wilfried Zaha

sakat topcuya sallamak da
Ekli dosyayı görüntüle 219812

Yener İnce açıklamalarında en geç Cuma günü takımla çalışacak demiş. Daha Salı günündeyiz.

gsc üyeleri

0e1.png

Zaha ve icardi ileri hatta sampiyonlar liginde büyük rakipleri yıkabilecek kalitede oyuncular. Sezon basi diyordumki zaniola icardi ve kerem büyük takımlara problem çıkarabilir. Özellikle zaniola açık alanda Bayern real filan dinlemez pompalar diye düşünüyordum. Simdi ise ümitlerimiz bu sakata bağlı. Allah'tandır tete alındı yoksa mokoko. Netice olarak ümitler azalmakta zaman tükenmektedir. Gruplardan çıkma olasılığının kaldığını sanmıyorum bari uefa da devam edelim niyetindeyim. Yaktın bizi galiba zaha.

Bu arada sıkıntılı taraf net şekilde kulüp.

Erken oynattık, bu da kas zorlaması oluşturdu demediler ŞL maçı sonrasında çekilen MR sonrası, hazır değil dediler. Oradaki sakatlık öncekiyle aynı mıydı farklı mıydı o da belli değil.

Sonrasında hocanın yaptığı milli arada hazırlık maçıyla dönecek olayı da ayrı fail gerçi idman bile yapmadık, Antep maçı sonrası 5 gün izin yaptı takım, toplasan 5 gün de idman yapmışızdır zaten, ŞL başlayacak hala izin yapıyoruz, takımın fizik durumu sahada net şekilde yeterli de değilken.

En son kulüp muhabiri salı/çarşamba dedi, Yener ise hafta sonuna doğru dedi, bu bile kendi içinde tutarsız. Başta çıkıp ekime kadar hazır olacak dese ve bu belirsizlik olmasa, tepkiler de böyle olmazdı.

Zaha tarafından bakarsak tek sıkıntı maçlara gelmemesi, onun sebebi de klasik İngiltere kafası olmasıyla alakalıdır muhtemelen ama hoş bir durum değil. Onun dışında oynamak istememek falan ihtimal dışı bir durum.

Tuna, sakin renkdaş. Biraz abartıyorsun asamı bildiğin gönderelim seviyesinde yazmışsın. Herkesin beden dili farklı reaksiyonları farklı. Yok pişman oldu yok mahsus yapıyor işte gitmek istiyor falan çok afaki şu aşamada. Zaman gösterecektir ancak teknik bir durum olduğunu klüp doktoru açıkladı.
Yav yok gitmek isteyen gidebilir bunu ibraz sert dille anlatıyorum galiba. Oyuncuya bağlı kalmayalım. Çok anlam yükleyen var zaha olmalı zaha oynamalı olmazsa bittik havası var.
Oynarsa oynar oynamak istemezse ben alışamadım derse de yol orda anlaşarak rahatlıkla da ayrılırız. Üzülür müyüm? Çok üzülürüm, çıtasını bildiğim adam United zamanında çok maç oynamamasına rağmen bunu ilk maçında izledim müthiş yetenekli oyuncuydu. Keşke bizim olsaydı 10 küsür sene sonra oldu, daha iyi hali, daha olgunu.

Ben ilk geldiği günden beri damga vuracağımı düşünüyorum Avrupalıların korkmasının sebebi de icardiye birlikte bu adamın gücünü bilmeleri.
Ancak oynaması lazım,
Maalesef alışma süreci ağır geçtiğini düşünüyorum. Kendisine hak da vermiyor değilim. 15 sene İngiltere’de yaşatıp Türkiye gibi karmaşanın ortasına dil ve kültür farklılığının ortasına düşsem bende aynını yaşardım.
Tek isteğim biraz aidiyet istemeli, belki tarzı değil sert takılmayı, kendi başına kalmayı seviyor olabilir de. Tam karakterini de bilmiyorum dalar tüm bunlar alışma sürecini olumsuz etkiler. Bence taraftarla daha çok bütünleşmesi gerekiyor. Kulüp mü ön ayak olur taraftar mı ipini kırar o konuyu da bilmiyorum.

Sorunu Yener İnce tarafından açıklanmışken hala bir şeyleri "hissiyatına" göre yorumlamak pek iyi niyetli olmasa gerek.
Aynen kardes kötü niyetliyim bok atmak için neden ariyorum ve Zaha nin bir an önce yesil sahalara dönmesini kesinlikle istemiyorum

Adamın kişiliğinin kötü olduğunu ne ara anladınız?
Kişiliği kötü demedim.
Lakin bir pas almadı diye el kol yapan, sakat olunca maçlara gelmeyen adam bir nevi takım duygusunun dışında kalıyor.

Neyse hele bir takıma girsin de görelim. Olmadı alıcısı çok olur, her türlü piyasası var, elimizde kalmaz.

Bence bos yere komplo teorileri yaziyorsunuz

Oynamak istemiyor gibi bir durum söz konusu olamaz

Sakatligi oldugu icin oynamiyor belli yani

Oynamak istemeyen adam ljubjana macinda oyuna girmez

Haluklar oyuncuyu transfer ettigimizde sakatligini yazmistilar,yani zaha’nin sakat oldugu bilinen bir durum idi

Neden süre aldi kayseri ve ljubjana macinda onu bilemiyorum

Ya süre vererek hazir duruma getirmek istediler ya da o dönem yapilan polemiklere son vermek icin riske girdiler

Geri
Üst Alt