#14 Wilfried Zaha

Adamdaki potansitel rakip takım taraftarlarını çatlatır. Biraz sabır edelim. Şöyle düşünün. Adam illa ki oynayacak. Kerem o zamana kadar bol keseden oynar. Adamı beleş indirdik. Tamam maaşı da var ama böyle bir yeteneği kadrona katmışsın. Biraz sabır, destek ve sevgi göstermek gerek. Biz GS taraftarı itici güç olmalıyız her zaman. Daha sezonun başındayız az daha sabır

++

oynadığı süreçte ciddi katkı vermeli, detayı bilmediğimiz duruma yorum yapmak doğru değil ama sahada bizi bir çok mevzudan ayıklamalı sakatlık sonrası.

Sponsorla yıllık geliri 7.5 m euro olan adamdan da ciddi katkı beklenilmesi normal.

Afrika kupasına falan da katiyen gitmemeli.

Bence bos yere komplo teorileri yaziyorsunuz

Oynamak istemiyor gibi bir durum söz konusu olamaz

Sakatligi oldugu icin oynamiyor belli yani

Oynamak istemeyen adam ljubjana macinda oyuna girmez

Haluklar oyuncuyu transfer ettigimizde sakatligini yazmistilar,yani zaha’nin sakat oldugu bilinen bir durum idi

Neden süre aldi kayseri ve ljubjana macinda onu bilemiyorum

Ya süre vererek hazir duruma getirmek istediler ya da o dönem yapilan polemiklere son vermek icin riske girdiler
Eğer taraftar vs için bu yapıldıysa yener ince kukla mı onu merak ediyorum.
Uzun süreli sakatlıklarımızda hep bu problemi yaşıyoruz oyuncu, hoca yönetimler değişiyor değişmeyen tek ekip sağlık ekibi bu adamları da sallayan mı yok.

Monako’da sakatlıktan oynamayan adamı gerdik az oynatıp okçuluk bilmem nesine gönderdik hop kronik sakat oldu.
Boey sakatlıktan çıkar zorlanır sakatlığı nükseder, zaha belki öyle.

Sağlık ekibine daha çok yetki verilmeli o zaman.

Yav bu sakatlik veya hazir olmayan topcular konusunda haftada 1 aciklama yapilsa hic böyle tartisma cikmaz. Eskiden gs.org dan yapiyorduk bu işi niye devam etmiyoruz anlamiyorum

Sakatsa dert, yok sakat değilse başka dert.

Futbol topunu unuttu adam.

Arkadaşlar bu adam sakat sakat CP'de sahaya çıktı, topunu oynadı. Buna orada kimse dur dememiş belli. Bu da bunun gazıyla oynayabilirim demiştir, Okan da sahaya sürmüştür madem istiyorsun diye. Sonra da artık vücut tamamen iptal oldu.

Doktorlar da bunu düzeltiyor, eksi gücüne dönsün diye uğraşıyor.

El kol yapmış, Mertens-Icardi gülmüş deniyor. Allah aşkına milyonluk oyuncular takar mı böyle şeyleri. Zaha ergen liseli mi? El kol herkes yapıyor.

Bu arkadaşın kafa biraz uçuk, ısınması zor. Ama ortada hiçbir taraf için de bir art niyet yok. Yoksa sakat hâliyle sahaya çıkmazdı Zaha.

oynar/oynamaz, tutar/tutmaz vs hepsini bir kenara bırakıyorum. zaten kısa bir süre içinde göreceğiz.

bu arkadaşımızın transferinde bana sevimsiz gelen yegane şey, transferini açıklarken fenerbahçe ile muhattap olmamızdı. zaten adamların içi yanmış, daha ne bulaşıyorsun, bırak kenarda bir yerde çıldırsınlar kendi, kendilerine.

teşpihte hata olmaz, mahallenin delisini düşünün. sümüğünü yalamalı delilerden. sokakta bağıra çağıra yürürken ne yaparsınız, "aman bana bulaşmasın" diye düşünürsünüz ve sessizce yanından geçersiniz değil mi? çünkü size sarabilir, elin delisi ile mi uğraşacaksınız? biz işte o deliye bulaştık durup dururken.

bakın bizim camia olarak bu insanlarla yılda max iki defa münasebetimiz olmalı. o da zorunluluktan. içerideki ve deplasmandaki maçlar dışında asla ve asla bu camia ile hiçbir şekilde muhattap dahi olmamalıyız. hatta bence keşke bi 10 yıl falan gs-fb derbisi oynanmasa ve her iki takıma da kendi sahalarında 3'er0 hükmen galibiyet verseler. vallahi çağ atlarız lan öyle böyle değil.

bu adamlar pandemide seyirci yasağı varken, "sağlıkçıları aldık" ayağına stadını dolduran (o maçta da yenildilerdi :d), yine yenildikleri başka bir derbide yedikleri golün ofsayt olduğunu kale arkası kamerasından çekilen fotoğraf ile resmi sitelerinden paylaşan ve buna cidden inanan adamlar. yayıncı kuruluşta çalışan alelade bir kadının ligi dizayn ettiğini düşünen, başarısızlıktan çıldırma noktasına gelmiş, asla yenilmemeleri gerektiğini, yenildilerse de muhakkak üzerlerine oyun oynanıldığını düşünen, gerçek ile hayali karıştırmış, garip bir dünyada yaşayan şizofrenik bir durumdalar.

8 ay önce "adaşınız 2000 yıl önce dünyaya geldi" diye övdükleri teknik adamı teneke bağlayan camiaya bulaşmam ben aga. bu kadar duygu değişimi bu kadar kısa sürede normal değil. taraftarından sanatçısına. uzak durun.

o yüzden o ali cabbar vsye falan hiç gerek yoktu. rakip ile rekabet edilir, yeri gelir nüktedan sataşılır vs ama bu camia rakip değil. muhattap dahi almamak lazım.

adamların kötü enerjisine maruz kaldı zaha da. biraz zaman geçsin pırıl pırıl olur.

Son düzenleme:
oynar/oynamaz, tutar/tutmaz vs hepsini bir kenara bırakıyorum. zaten kısa bir süre içinde göreceğiz.

bu arkadaşımızın transferinde bana sevimsiz gelen yegane şey, transferini açıklarken fenerbahçe ile muhattap olmamızdı. zaten adamların içi yanmış, daha ne bulaşıyorsun, bırak kenarda bir yerde çıldırsınlar kendi, kendilerine.

teşpihte hata olmaz, mahallenin delisini düşünün. sümüğünü yalamalı delilerden. sokakta bağıra çağıra yürürken ne yaparsınız, "aman bana bulaşmasın" diye düşünürsünüz ve sessizce yanından geçersiniz değil mi? çünkü size sarabilir, elin delisi ile mi uğraşacaksınız? biz işte o deliye bulaştık durup dururken.

bakın bizim camia olarak bu insanlarla yılda max iki defa münasebetimiz olmalı. o da zorunluluktan. içerideki ve deplasmandaki maçlar dışında asla ve asla bu camia ile hiçbir şekilde muhattap dahi olmamalıyız. hatta bence keşke bi 10 yıl falan gs-fb derbisi oynanmasa ve her iki takıma da kendi sahalarında 3'er0 hükmen galibiyet verseler. vallahi çağ atlarız lan öyle böyle değil.

bu adamlar pandemide seyirci yasağı varken, "sağlıkçıları aldık" ayağına stadını dolduran (o maçta da yenildilerdi :d), yine yenildikleri başka bir derbide yedikleri golün ofsayt olduğunu kale arkası kamerasından çekilen fotoğraf ile resmi sitelerinden paylaşan ve buna cidden inanan adamlar. yayıncı kuruluşta çalışan alelade bir kadının ligi dizayn ettiğini düşünen, başarısızlıktan çıldırma noktasına gelmiş, asla yenilmemeleri gerektiğini, yenildilerse de muhakkak üzerlerine oyun oynanıldığını düşünen, gerçek ile hayali karıştırmış, garip bir dünyada yaşayan şizofrenik bir durumdalar.

8 ay önce "adaşınız 2000 yıl önce dünyaya geldi" diye övdükleri teknik adamı teneke bağlayan camiaya bulaşmam ben aga. bu kadar duygu değişimi bu kadar kısa sürede normal değil. taraftarından sanatçısına. uzak durun.

o yüzden o ali cabbar vsye falan hiç gerek yoktu. rakip ile rekabet edilir, yeri gelir nüktedan sataşılır vs ama bu camia rakip değil. muhattap dahi almamak lazım.

adamların kötü enerjisine maruz kaldı zaha da. biraz zaman geçsin pırıl pırıl olur.
düzeltme:

* yine yenildikleri başka bir derbide attıkları golün ofsayt olmadığını kale arkası kamerasından çekilen fotoğraf ile resmi sitelerinden paylaşan ve buna cidden inanan adamlar.

bu kadar yatirim yapilan ve sakatlik riski olan 1 topcu kesinlikle afrika kupasina gitmemeli ama topcu gitmek isterse kulüple sorunlar cikabilir

Pepin korktugu topcu diye bu adamin bir bucuk aydir sorunun tam olarak ne oldugu sorgulamak yasak mi?
Bu Pep lafını sürekli tekrarladığım için üstüme alındım, sorgulamak yasak değil ama ne kadar gerekli? Herif sakat, fizik olarak hazır durumda değil, olay budur. İyileşmesini bekleyeceğiz.

Iscı hasta olunca şirket para vermez. Izin alırsan maaşını keser, rapor alirsan şirket gene maaş vermez sgkdan para alırsın.
benim yazdığım ile cevabının ne alakası var? Özne işçi. İşçi diyor mu ben hastayım para vermeyin diye. Kimden maaşı aldığı konu dışı.

Beyler bu taraftar için oynadı/taraftar istedi söylemlerinden kaçınalım. Milyon euroların döndüğü yerde taraftarın her istediği olmasın diye yönetimler var zaten hele de bizim gibi dernek statüsünde olan kulüplerde.

İletişim diye bundan diyoruz işte, Zaha’nın Trabzon maçı öncesi MR’ında sorun vardı, bunu kulüp açıklamadı, Okan Buruk çıktı hazır olmadan oynatmayacağız dedi.

Daha önce oynatılmasına onay veren, oynatan her kimse suçlu da odur bu durumda, taraftar değil.

Rezil bir taraftarımız var o kesin ama bu konuda zerre hatası yok.

bence içerdeki 2 maçta gelip tribünde görünse dahi bu kadar mesele edilmezdi

bana taraftarın içindeki kötü his sakatlık veya performstan çok aidiyet ile alakalı gibi geliyor

bu adam belki latin amerikalılar kadar tutkulu olmayacaktır ama bi zahmet takımının maçlarını da gelip izlesin yani

yoksa şu an ziyech ve ndombele arasında unutulsa da sahaya çıkınca ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu anlayacağız

Kopenhag maçında oynar azıcık diye düşünüyordum lakin olmayacak galiba

Wilfried Zaha'nın geçen sezon Premier Lig'de en çok faul yapılan 5. oyuncu olduğu açıklandı.

1 Jordan Ayew - 105
2 Bruno Guimaraes - 96
3 James Maddison - 90
4 Jack Grealish - 83
5 Wilfried Zaha - 77

benim yazdığım ile cevabının ne alakası var? Özne işçi. İşçi diyor mu ben hastayım para vermeyin diye. Kimden maaşı aldığı konu dışı.

Zaten vermedikleri icin özne olan işçinin boyle bir sey demesine imkan kalmıyor. Alakasiz örnek.

adam kenardan maç izlemeyi sevse yedek kalıp kulübeden izleyebileceği bir takıma giderdi. Oynamaya başlayınca showunu yapacaktır şüphesiz.

Geri
Üst Alt