oynar/oynamaz, tutar/tutmaz vs hepsini bir kenara bırakıyorum. zaten kısa bir süre içinde göreceğiz.
bu arkadaşımızın transferinde bana sevimsiz gelen yegane şey, transferini açıklarken fenerbahçe ile muhattap olmamızdı. zaten adamların içi yanmış, daha ne bulaşıyorsun, bırak kenarda bir yerde çıldırsınlar kendi, kendilerine.
teşpihte hata olmaz, mahallenin delisini düşünün. sümüğünü yalamalı delilerden. sokakta bağıra çağıra yürürken ne yaparsınız, "aman bana bulaşmasın" diye düşünürsünüz ve sessizce yanından geçersiniz değil mi? çünkü size sarabilir, elin delisi ile mi uğraşacaksınız? biz işte o deliye bulaştık durup dururken.
bakın bizim camia olarak bu insanlarla yılda max iki defa münasebetimiz olmalı. o da zorunluluktan. içerideki ve deplasmandaki maçlar dışında asla ve asla bu camia ile hiçbir şekilde muhattap dahi olmamalıyız. hatta bence keşke bi 10 yıl falan gs-fb derbisi oynanmasa ve her iki takıma da kendi sahalarında 3'er0 hükmen galibiyet verseler. vallahi çağ atlarız lan öyle böyle değil.
bu adamlar pandemide seyirci yasağı varken, "sağlıkçıları aldık" ayağına stadını dolduran (o maçta da yenildilerdi :d), yine yenildikleri başka bir derbide yedikleri golün ofsayt olduğunu kale arkası kamerasından çekilen fotoğraf ile resmi sitelerinden paylaşan ve buna cidden inanan adamlar. yayıncı kuruluşta çalışan alelade bir kadının ligi dizayn ettiğini düşünen, başarısızlıktan çıldırma noktasına gelmiş, asla yenilmemeleri gerektiğini, yenildilerse de muhakkak üzerlerine oyun oynanıldığını düşünen, gerçek ile hayali karıştırmış, garip bir dünyada yaşayan şizofrenik bir durumdalar.
8 ay önce "adaşınız 2000 yıl önce dünyaya geldi" diye övdükleri teknik adamı teneke bağlayan camiaya bulaşmam ben aga. bu kadar duygu değişimi bu kadar kısa sürede normal değil. taraftarından sanatçısına. uzak durun.
o yüzden o ali cabbar vsye falan hiç gerek yoktu. rakip ile rekabet edilir, yeri gelir nüktedan sataşılır vs ama bu camia rakip değil. muhattap dahi almamak lazım.
adamların kötü enerjisine maruz kaldı zaha da. biraz zaman geçsin pırıl pırıl olur.