#14 Wilfried Zaha

1694690014060.webp

2 gun ıdmana cıktıgı icin yedeklerde yokmus

Ulan insan göstermelik kadroya yazar ya bu adamla ilgili yapılan açıklamaların hiç biri güvenilir değil, artık inandırıcılığı kalmadı. Sakat oynatılmış yok fitnısı hazır değilmiş bilmem ne traş. Klüp Zaha'da süreci yalan söyleyerek ilerletiyor.

Ulan insan göstermelik kadroya yazar ya bu adamla ilgili yapılan açıklamaların hiç biri güvenilir değil, artık inandırıcılığı kalmadı. Sakat oynatılmış yok fitnısı hazır değilmiş bilmem ne traş. Klüp Zaha'da süreci yalan söyleyerek ilerletiyor.
Cimbom'a yalancı diyorsun bir delilin ya da mantıklı bir açıklaman vardır umarım

Ne yalan söylemiş kulüp.

Cimbom'a yalancı diyorsun bir delilin ya da mantıklı bir açıklaman vardır umarım

Ne yalan söylemiş kulüp.
Tamam sen Zaha'nın hazır olmadığına inanabilirsin ben de uzun süreli bir sakatlığı olduğuna inanıyorum ne yapalım şimdi?

Sen yapılan açıklamaların doğru olduğunu nasıl ispatlayacaksın yani hala hazır değil demek.. buna çocuklar güler.

Tamam sen Zaha'nın hazır olmadığına inanabilirsin ben de uzun süreli bir sakatlığı olduğuna inanıyorum ne yapalım şimdi?

Sen yapılan açıklamaların doğru olduğunu nasıl ispatlayacaksın yani hala hazır değil demek.. buna çocuklar güler.
İddia makamı sensin ispatlamak sana düşüyor. Sakat adamı takımla idmana mı çıkarıyorlar yani.

Sakat olsa tüm idmanı takımla geçirmezdi. Sakatlıktan yeni çıktığı için dakika vermek istenmemiş olabilir. Tekrar orijinal soruya dönelim kulüp nerede ne zaman ne demiş de yalan söylemiş.
Bak hocam sen kendinle çelişiyorsun. Sakatlıktan yeni çıktığı için diyorsun adam sakat değil deniyor ben de buna yalan diyorum zaten.

Kafanda soru işareti kalmasın bahsettiğim açıklama bu:

"Zaha'nın çok ciddi bir şeyi yok ama eski takımdan yaptığı fedakarlıklar oyuncuyu yıpratmış." - Yener İnce

Sen de sakatlıktan yeni çıktı yazmışsın, zaten ben de aynısını diyorum Yener ince yok öyle bir şey diyor. neden yazdığıma karşı çıktın ki. Neyse daha fazla uzatmayalım hazır değil olsun. Maç için iyi seyirler dilerim.

Geri
Üst Alt