- 23 Temmuz 2011
- 75.740
- 51.223
- 4.843
tam tersi olması daha olası.Kariyeri boyunca basık, kapalı ve yağmurlu iklimde yaşadıktan sonra sürekli güneşli havada idman yapmak iyi gelmiştir adama.
o kapalı havaya aşık oluyorlar genelde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam tersi olması daha olası.Kariyeri boyunca basık, kapalı ve yağmurlu iklimde yaşadıktan sonra sürekli güneşli havada idman yapmak iyi gelmiştir adama.
Cevabı Zaha vermiş paylaşımıyla.tam tersi olması daha olası.
Afrikalıların kapalı hava seveceğini pek sanmıyorumtam tersi olması daha olası.
Cimbom'a yalancı diyorsun bir delilin ya da mantıklı bir açıklaman vardır umarımUlan insan göstermelik kadroya yazar ya bu adamla ilgili yapılan açıklamaların hiç biri güvenilir değil, artık inandırıcılığı kalmadı. Sakat oynatılmış yok fitnısı hazır değilmiş bilmem ne traş. Klüp Zaha'da süreci yalan söyleyerek ilerletiyor.
Tamam sen Zaha'nın hazır olmadığına inanabilirsin ben de uzun süreli bir sakatlığı olduğuna inanıyorum ne yapalım şimdi?Cimbom'a yalancı diyorsun bir delilin ya da mantıklı bir açıklaman vardır umarım
Ne yalan söylemiş kulüp.
İddia makamı sensin ispatlamak sana düşüyor. Sakat adamı takımla idmana mı çıkarıyorlar yani.Tamam sen Zaha'nın hazır olmadığına inanabilirsin ben de uzun süreli bir sakatlığı olduğuna inanıyorum ne yapalım şimdi?
Sen yapılan açıklamaların doğru olduğunu nasıl ispatlayacaksın yani hala hazır değil demek.. buna çocuklar güler.
Olabilir. Zaten altı üstü 2 idman yaptı.İddia makamı sensin ispatlamak sana düşüyor. Sakat adamı takımla idmana mı çıkarıyorlar yani.
Sakat olsa tüm idmanı takımla geçirmezdi. Sakatlıktan yeni çıktığı için dakika vermek istenmemiş olabilir. Tekrar orijinal soruya dönelim kulüp nerede ne zaman ne demiş de yalan söylemiş.Olabilir. Zaten altı üstü 2 idman yaptı.
Bak hocam sen kendinle çelişiyorsun. Sakatlıktan yeni çıktığı için diyorsun adam sakat değil deniyor ben de buna yalan diyorum zaten.Sakat olsa tüm idmanı takımla geçirmezdi. Sakatlıktan yeni çıktığı için dakika vermek istenmemiş olabilir. Tekrar orijinal soruya dönelim kulüp nerede ne zaman ne demiş de yalan söylemiş.