#14 Wilfried Zaha

Bu kadar uzun süre hazırlanamayan oyuncuları da bir bu sene görüyorum, 2 ay olmuş zaten doğal bir fizik avantajı var heryeri kas adamın bizim teknik heyette mi bir sorun var anlamadım..

1695371450063.webp

Istedigi kadar antrenman yapsin mac temposu kazanmasi gerekiyor gercek zahayi gormemiz icin. Artik 11 e monte edilip her mac oynamali. Tek soru isareti bende tete ziyech kerem den hangi ikisi olacak. Tete aralarinda hic ummadigim oyuncuydu. Cok hazir gelmis ve formda. Ortaya ziyech koysan tete zaha icardi yapsan yerli olayini apo kazimcan demirbayla cozebilirsin ligde. Artik rotasyon zamani geldi. Akturkoglu ve angelino biraz kulubeye.

Istedigi kadar antrenman yapsin mac temposu kazanmasi gerekiyor gercek zahayi gormemiz icin. Artik 11 e monte edilip her mac oynamali. Tek soru isareti bende tete ziyech kerem den hangi ikisi olacak. Tete aralarinda hic ummadigim oyuncuydu. Cok hazir gelmis ve formda. Ortaya ziyech koysan tete zaha icardi yapsan yerli olayini apo kazimcan demirbayla cozebilirsin ligde. Artik rotasyon zamani geldi. Akturkoglu ve angelino biraz kulubeye.
basak macinda kesmez, zor rakip ve cagdas atan ters 1 td.. anca ondan sonraki macta cünkü manu macindan önce

Kopenhag maçında izlediğimiz Zahanin ilk 11 oynaması mümkün değil, aynı şekilde ndombele için de geçerli, ziyech tete bu ikisi şuan sahaya atılabilecek seviyede, Zaha Başak maçı 15 İstanbul maçı 30 ve Ankaragücü maçı 45 dakika oynar bence. Ndombele biraz daha iyi sanki, en azından hareket edebiliyor.

öyle ya da böyle adam girdi ve asistini yaptı, tıpkı Tete gibi

ikisi de yabana atılacak, 5 dakika da gömülecek oyuncular olmadıklarını gösterdi, bu kaliteyi kullanacaklar bir şekilde teknik heyettekiler yoksa bye bye

öyle ya da böyle adam girdi ve asistini yaptı, tıpkı Tete gibi

ikisi de yabana atılacak, 5 dakika da gömülecek oyuncular olmadıklarını gösterdi, bu kaliteyi kullanacaklar bir şekilde teknik heyettekiler yoksa bye bye

Bence Zaha kalitesini zerre gösteremedi yaptığı asist tamamen tetenin bireysel becerisi topu teteye bile attığını düşünmüyorum rastgele salladı..Sadece skora etki etmesi kendi adına iyi oldu..
Bir Hayri cund olmasam da bana yıllarca Palace maçı izleten adam bu olamaz ayağın kırılsa yine şimdiye hazır olurdun çok belli sorun sadece fiziksel değil İngiltere dışına çıkınca muhtemelen çok bocaladi..
İcardinin değil Zahanın tişörtünü alan biri olarak yazıyorum bunları

Bence Zaha kalitesini zerre gösteremedi yaptığı asist tamamen tetenin bireysel becerisi topu teteye bile attığını düşünmüyorum rastgele salladı..Sadece skora etki etmesi kendi adına iyi oldu..
Bir Hayri cund olmasam da bana yıllarca Palace maçı izleten adam bu olamaz ayağın kırılsa yine şimdiye hazır olurdun çok belli sorun sadece fiziksel değil İngiltere dışına çıkınca muhtemelen çok bocaladi..
İcardinin değil Zahanın tişörtünü alan biri olarak yazıyorum bunları

adam akıllı birkaç 90 dakika oynasın bakalım üstad
bence asıl eleştirileri hak eden isim Angelino şu ana kadar, her ne kadar zaman zaman iyi işler yapsa da

zaha konusunda kafam rahat bence krallar gibi oynamaya başlayacak topunu birkaç haftaya,
mevkisi itibari ile özellikle oynayarak tekrar en iyi haline gelebilecek bi profil bence Zaha

ama dediğinde doğru İngiltere dışına çıkınca alışması illa ki zaman alacak, istikrarı sağlayamadığı zamanlar illaki olacak

Ortayı net şekilde bilerek yaptı

Yine de gol yapması zor bir toptu aslan payı kesinlikle Tetê'nin

Benim izlediğim Zaha kesinlikle bu değildi. Çizgiye basıp topun ayağına gelmesini beklerse işimiz var, zaten öbür tarafta Ziyech çizgiye basıyor bu şekilde gol falan atamayız.

Bir taraf çizgiye basıyorsa öteki içeri kat edebilmeli ya da oralara girip karıştırmalı aynı Kerem'in Antalya maçında attığı 2 gol gibi o bölgelere girmesi lazım.

Ziyech, Mertens rolünde İcardi'nin yanına girip bir kanada mutlaka Kerem monte olmalı. Ziyech-Zaha kanadı bizi tıkar.

Topu net olarak görüyor ve oyle atiyor rastgele atilan bir topta tete 1 adım hareket etmeden gelisine nasıl vuracak topu.

Orhan Uluca analizinde Zaha hiçbir zaman orta yapmaz pas atar demişti. Ben teteye pası bilinçli attığını düşünüyorum.

Orhan Uluca analizinde Zaha hiçbir zaman orta yapmaz pas atar demişti. Ben teteye pası bilinçli attığını düşünüyorum.
EPLde uzun süre oynayan kanatların çoğu orta yapmaz, öyle bir kültürleri yok zaten.

Rasgele içeri top şişirme olayı Avrupa’da bizim dışımızda pek yok.

Zaha oyuncu hedeflemese de kesin bölge hedeflemiştir zaten refleksleri öyle gelişiyorki istedikleri yere atıyor topu bu tip adamlar.

Geri
Üst Alt