#14 Wilfried Zaha

Kötü oynuyor ama ümit kesilmez bir oyuncu. İ.can.kahveci bile bir form tuttu ısrar etmemiz gerek böyle devam etmez iyi olacak mutlaka

Sakatlğını tam olarak atlattığına inanmıyorum ben artık. Her pozisyonda temastan kaçması, en ufak bir depar atma girişiminin olmaması vs başka türlü açıklanabilir mi emin değilim.
Alınırken şu hali biliniyorsa sıkıntı, bilinmiyorsa apayrı bir sıkıntı. Rus ruleti gibi transfer oldu. Bizde de patlayabilir rakiplerde de.

Sinirden ağlayacağım şu herifi izledikçe homesick mıdır nedir inanın bir bok anlaamadim

Bu şekilde giderse güreş takımında değerlendirilebilir, cüssesi ile rakibi alt etmeye uğraşıyor devamlı. Abi şaka maka bu nedir ya, sıfır çeviklik, sıfır dribbling... Kanat oyuncusunda olması gereken niteliklerin hiçbiri mi kalmadı bunda? Birkaç güzel pas verdi ama kanat oyuncusunun olayı sadece bu değil ki, rakibi tehdit etmekten çok uzak, topla kat edebilme, oyunu genişletebilme, birebirde adam geçebilme.. Yani bir kıvılcım bile göstermedi neredeyse. 2.yarıda oyuna girdi ama herkesten daha yorgun gibi hareket ediyordu. İnşallah fizik yetersizliğin bir tesiridir diyeyim ama bu görüntü korkutuyor.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Topun inşaata mı kaçtı kardeşim bu ne tükenmişlik bu ne bitmişlik

Bu zaha o zaha olamaz yani inanmak mümkün değil

herifin mayıs'tan beri toplam dakikası 90 olmadı ne bekliyonuz ki. sonraki milli aradan sonra sahadaki her saniyesi tartışılır, acele etmeyin

İlerde toparlayacak inşallahta şu performansı savunmayın beyler.
Bu performans iyi mi yani ?
Maaşı ortada beklenilen ortada.
Ciddiyetsiz bir şekilde iyi pas vermeye veya çalım atmaya çalışıyor olmazsada sağlık olsun diyor ? böyle bir oyun şekli mi var ? veya bu sizce yeterli bir şey mi ?
Zaha'ya sorsak o bile durumundan memnun değildir , şu performansı da güzellemeyin zahmet olmazsa.

-Bu arada zeminler aşağı yukarı ligde böyle, takımımızda bu . Zaha için zeminleri değiştirme gücümüz veya takımı ona göre kurma şansımız yok.

herifte vücut koordinasyonu yok o olmadığı gibi babelden farkıda yok popoyu rakibe daya kaptır

kerem sahadayken oynamalı

o kilit pasları tamamlayacak tek isim var kerem

En büyük eksiği gücü. Sırtını dayayınca hemen yere düşüyor ya da dengesini kaybediyor. Fiziksel olarak toparlaması baya zaman alacak gibi.

Geri
Üst Alt