#14 Wilfried Zaha

İnsanların düşüncelerine saygı duyarım ama bazı postlar cidden mantıksız. Yıllardır futbolu takip ediyosun, bazen oyuncuların bir sene bile alışma süreci geçirdiğini ve sonraki yıllarda tozu dumana kattığına şahit olmussundur. Bu adam geldi sakatlığı vardi. Oynadı yine sakatlık nuks etti. Yaz kampı geçirmedi. Hazirlanamadi. Adamın mevkisi kanat ve hızlı olması gerekiyor ama ayakları ne calim atarken nede koşarken komutlara uyamiyor çünkü güçsüz. Bunları görmemek anlamamak asıl zor olan. Bu adam bir superstar. Kendini bulduğu an neler yapacağını gorcez zaten. Birde değişik bir kişilik. Uzun yıllar İngiltere de yaşayıp ilk kez disari çıkıyor. İngiliz değil ama İngiliz oyuncularda olan ülkeden çıkinca afallama sorunu belli Zaha da da var. Alışması lazım. Yeni bir iş yerine başlayınca işi bilsen bile hemen adapte olabiliyomusun. Suanki durumu okadar normal ki. Takima taraftara yavaş yavaş isiniyo vücut dilinden belli. Sahamızda lig maçlarını oynamaya başlayınca ve taraftarla butunlesince çok farklı şeyler konuşuruz. Belli hırslı adam buda güzel birsey. Icardi içinde çöp diyen çoktu hatırlayalım. Kendine gelmesi yakındır. Kaçacak filan yazanlar var. İkinci icardi vakasina hazır olun siz ne kaçması. Kimse kariyerini bu yaşta böyle saçma riske atmaz. Galatasaray da buna izin vermez. Ribery doneminde değiliz.
Sanchez Zaha Ndombele Ziyech. Bu 4 lunun ne anlama geldiğini yakında herkes görür. O zamanki yorumları simdiden merak ediyorum:)

Taaa ebesinin nikahındaki avustralyalilar bile futbolla ilgilenmemelerine rağmen bile gsliyim diyince bana sadece zaha soruyorlar.Muhtesem marka değeri de var , şova baslayacaklar

Bize lazım olacağı can yakıcı maçlara hazırlansın .

Manu..fbjk kardeşleri..kopenhag deplasmanı..bayern maçları

Oynamaya başladığında ortalığı yıkacak biri zaten

Kopenhag maçında topu herkes ona atmaya çalıştı zaten goller de o bölgeden geldi

Sabredersek mükemmel bi futbolcumuz olacak.. maç maç kondisyonu yükselir

"
21 ocakta sakatlanmış, 2 buçuk ayın sonunda martta sahaya dönmüş ve döndüğü gibi de 11 başlatılarak 90 dakika oynamış. sonraki haftalarda da 90'ar dakika görev alarak devam etmiş.

ardından yine bu aynı adam, bu sefer de 1 nisan'da farklı bir sakatlık geçirmiş ve 4 maç kaçırmış. 1 ayın sonunda yine direkt 11 başlatılmış ve 84 dakika sahada kalmış.

allah korusun ama, bizdeyken ocak ayında sakatlanıp da marta kadar oynamamış olsa, bırak 90 dakika oynatılmasını, hatta bırak 11'i görmesini, ''zaha'yı gelecek sezona hazırlıyoruz, iyi bir kamp dönemi geçirirse bıdı bıdı'' şeklinde 10'ar dakika oynayarak senesi bitirilirdi."

İki yönlü de çok abartılı yorumlar mevcut

Birileri boş transfer der

Birileri ligin içinden geçecek der

Zaman gösterecek bakalım

ulan hala bu adama bok atan var ya.

geçen sene anket yapmışlardı big six taraftarlarına soruyorlardı , takımınıza kimi istersiniz big six harici takımlarda oynayan diye, alayı Zaha diyordu ingiliz taraftarların.

premier ligin baba adamlarından birini aldık alooo , en çok da bu boş, iş yapmaz diyenlere inat bekliyorum valla.

ligin içinden geçecek az biraz daha sabır .

Abi ilgilenmiyosalar neden soruyolar
yoo ben futbol sevdiğimi söylüyorum sadece onlar da hangi takımı tuttuğumu soruyorlar ordan açılıyor.Yani takımları filan az çok biliyorlar rugby'den dolayı spor kanallarını açtıkları için futbol haberleri de geçiyor arada.Mesela en beğendiğim topçuyu soruyorlar Leao diyorum tanımıyor adamlar ama Zaha'yı tanıyor hepsi Premier lig haberleri çok olduğundan.Kimse bana gelip bir şey sormuyor spor hakkında konuşurken açılan muhabbetler.Ben de Basketbol'la hiç ilgilenmem yani Gs Lebron James falan alıp NBA'de oynasa yine umurumda olmaz ama haberlerden gördüğüm kadarıyla biliyorum biraz

Singapur'da kimse futbolla ilgilenmiyor o yüzden bana paso Kerem'i soruyorlar ben de bizim Keremler'den biri sanıyorum meğer Kerem Alışık'ı soruyorlarmış tipik Singapur halkı işte ne anlarlar futboldan :///

Adam dehşet topçu, Kopenhag maçında tam ihtiyacımız olduğu anda zor pozisyonda ters ayağıyla çok iyi orta açıp aldırdığı puanı görmezden gelemez kimse.

Ama mental olarak da zor bir topçu takıma uyması tamamen kafasındaki nöronların denk gelmesine bağlı

Kaçıp gidecek diyen bile gördüm ben.
O söylemler bana biraz buraya ısınamadı görüntüsü sebebiyle yazılmış gibi geldi
Mevcut durumu eleştirilebilir ,göz ardı edilerek çoğu şey analaybiliyorum da ,bariz boktan oyuncu sıfatı görmedim açıkcası

Zaniolaya söylenenler daha söylenmedi açılcası 😂

Penalti kacirisi sonrasi yedek kulubesinde birseyler isaret ediyordu. Oranin klipini kaydeden var mi?

Bugün çok iyi. Pasları Zaha vizyonunu gösterdi. Yalnız gene de patlamada sıkıntı var. Zamanla hallolur inşallah

Bu adamın hala sakat olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam, bacağını bile kontrollü açıyor.

Geri
Üst Alt