#14 Wilfried Zaha

Benim anlamadığım nokta, PL'de son haftalarda tam iyileşmeden oynadığı için sakatlığı nüksetmiş olsa bile yaz tatilinde iyileşmiş olması lazımdı. Arada 2 aylık bir süre var. Sonuçta yırtık vs de yoktu adamda. Hani o 2 ayın da üstüne bir 2 aydır bizle çalışıyor ama hiçbir türlü fiziken toparlanma emaresi gösterememesi çok ilginç bir durum. Eder sana 4 ay. 6 ayda ACL yırtığı iyileşiyor zaten.
Ziyech olsun, Ndombele olsun süreleri arttıkça ve zaman geçtikçe fiziksel ilerlemelerini görüyorsun mesela.
Sanki ağır bir sakatlıktan çıkmış ya da 1 yıldır top ayağına değmemiş gibi bir görüntüsü var. Umarım toparlar. Tek iyi yanı, oynamak ile kafayı bozan birisi neyse ki.
Maaliyeti de geçiyorum, şampiyonluk puanının belki de 100 puana yaklaşacağı bu sene özellikle final haftalarında kendisine çok ama çok ihtiyacımız olacak.

Benim anlamadığım nokta, PL'de son haftalarda tam iyileşmeden oynadığı için sakatlığı nüksetmiş olsa bile yaz tatilinde iyileşmiş olması lazımdı. Arada 2 aylık bir süre var. Sonuçta yırtık vs de yoktu adamda. Hani o 2 ayın da üstüne bir 2 aydır bizle çalışıyor ama hiçbir türlü fiziken toparlanma emaresi gösterememesi çok ilginç bir durum. Eder sana 4 ay. 6 ayda ACL yırtığı iyileşiyor zaten.
Ziyech olsun, Ndombele olsun süreleri arttıkça ve zaman geçtikçe fiziksel ilerlemelerini görüyorsun mesela.
Sanki ağır bir sakatlıktan çıkmış ya da 1 yıldır top ayağına değmemiş gibi bir görüntüsü var. Umarım toparlar. Tek iyi yanı, oynamak ile kafayı bozan birisi neyse ki.
Maaliyeti de geçiyorum, şampiyonluk puanının belki de 100 puana yaklaşacağı bu sene özellikle final haftalarında kendisine çok ama çok ihtiyacımız olacak.
Yok o öyle değil sakatsın diyelim 1.5 ay sürecek o 1.5 ayda yaz kampı Yemen lazım yemiyorsun sonra transfer oluyorsun maça çıkarıyorlar veya çıkmak istiyorsun ağriların tekrar nüksediyor. Ne oluyor? Yaz kampı geçirmedin , üstüne tekrar sakatlandın yine yoksun iyileşince hemen maça girdiğinde tam perfonmans veremezsin, hazırlık kampı yapan oyuncuların bile hazırlık maçlarında tel tel dökülüyor. Zamanla olacak işler bunlar yaz dönemine gelmesi geciktirdi aslında maçlar oynanıyorken sakatlansaydı bu kadar sürmezdi.

Sakatlık işi aslında tam olarak öyle değil normalde Crystal Palace düşme riski olmasa muhtemelen forma bile giymeyecekti ama yardımcı olmak için oynayınca Boey'in tıpkı Marsilya maçında erken dönüp risk alması gibi orada da sıkıntı yaşadı tek şans Hamstring sakatlığı Grade 2'ydi eğer Grade 3 olsa şu an halen sahalara bile dönemezdi.

Crystal Palace'da Zaha'nın takım arkadaşı Olise'da milli takımda sakatlandı Grade 3 Hamstring sakatlığı yaşadı 90 gün oldu halen dönemedi muhtemelen 1.5 aya anca hazır olur. Zaha'nın Grade 2 olması gene iyi sayılır.

Sakatlık işi aslında tam olarak öyle değil normalde Crystal Palace düşme riski olmasa muhtemelen forma bile giymeyecekti ama yardımcı olmak için oynayınca Boey'in tıpkı Marsilya maçında erken dönüp risk alması gibi orada da sıkıntı yaşadı tek şans Hamstring sakatlığı Grade 2'ydi eğer Grade 3 olsa şu an halen sahalara bile dönemezdi.

Crystal Palace'da Zaha'nın takım arkadaşı Olise'da milli takımda sakatlandı Grade 3 Hamstring sakatlığı yaşadı 90 gün oldu halen dönemedi muhtemelen 1.5 aya anca hazır olur. Zaha'nın Grade 2 olması gene iyi sayılır.
Hamstring'den sakatlandığını ilk kez senden duydum, eğer öyle ise dediğin gibi normal o zaman durumu.

20230925_184928.webp

Hamstring'den sakatlandığını ilk kez senden duydum, eğer öyle ise dediğin gibi normal o zaman durumu.
Bize geldikten sonra hamstring ile sorun yaşamadı darbeye bağlı bir sorun yaşadı şu an net maç temposuna ihtiyacı var adım adım yükseltmemiz daha iyi olur bir anda çık zorla dememek lazım %30-40 seviyesinde %60'ı görse fena iş yapacak.

İlk 11 artık başka türlü nasıl hazır olacak manuya, geçiş oynayacaksak ki açık oynamak intihar, bu çocuk şart

istese kristıl palısta kalırdı. hocaları da dedi zaten tutmak için elimizden geleni yaptık ama tutamadık diye. dolayısıyla buraya gelmesinin bir amacı var. o amaca da hizmet edecektir şüphesiz.

senelerdir aşırı beğendiğim topçulardan biri. bizde olmasına hala inanamıyorum ama bu adam bu kadar ağır değildi. sürekli kaleyi düşünen,palace'ın skor yükünü çeken bir adam neden burda babel gibi takılıyor anlamadım.

umarım bi an önce formuna kavuşur ve efsane kanat performansı izleriz.

istese kristıl palısta kalırdı. hocaları da dedi zaten tutmak için elimizden geleni yaptık ama tutamadık diye. dolayısıyla buraya gelmesinin bir amacı var. o amaca da hizmet edecektir şüphesiz.
Zaten fenerlilerin istediği dönem onların baya Zaha haberlerini takip ediyordum almasınlar istiyordum önünde biz yokken 3 seçeneği vardı. Önceliği para olsaydı Arap ligine gider senelik 20 m euro alacaktı. Eğer Palace'da kalsa iyi bir kontrat ile 4-5 sene daha kalacaktı.

Zaten rekabetçi olabileceği şampiyonluklar yaşayıp Avrupada oynayan bir takım istediği için bizi seçti bu adam sadece şampiyonlar ligi içinde değil kupalar kazanmayı da çok istiyor başarılara aç tamamen faydalanırsak açıkçası en az Icardi etkisi kadar büyük bir etki yapacak diye düşünüyorum.

Bu adamın sorunu sadece fizik değil arkadaşlar, mental sorunu da var.

Yukarda pek çok forumdaş yazmış, iki maçta bir hiç yoktan gerginlik çıkarması normal değil, olmayacak yerde yer kırmızıyı.

Dün Debuaya yaptığına bakınca, toreira nın berkay a kafa göz dalması lazımdı. Adam kalktı yerden oyununa devam etti.

Bence yanlış bir transfer olmuş, bu tip başlangıç yapmış ve tutan transfer hatırlamıyorum.
Geldiği günki surat ifadesi hala aklımda, nereye geldim ifadesi oyuncuda bir pişmanlık hissi bunu anlayan bilir. Gelme konusunda kararsızlık yaşamış olabilir, olay sakatlık veya fiziksel falan değil çoğunlukla mental, ben bu adamın ilk fırsatta ülkeden kaçacağını ve gittiği yerdede döktüreceğini düşünüyorum. Nereye gider bilemrm, premier ligde hala isteyeni vardır belki araplara da gidebilir bir şekil gider bu adam yatacak bir oyuncuya benzemiyor.

Bu adamın sorunu sadece fizik değil arkadaşlar, mental sorunu da var.

Yukarda pek çok forumdaş yazmış, iki maçta bir hiç yoktan gerginlik çıkarması normal değil, olmayacak yerde yer kırmızıyı.

Dün Debuaya yaptığına bakınca, toreira nın berkay a kafa göz dalması lazımdı. Adam kalktı yerden oyununa devam etti.

Bence yanlış bir transfer olmuş, bu tip başlangıç yapmış ve tutan transfer hatırlamıyorum.
İngiltere’de de böyleydi, soğuk ve agresif bir adamdır ve sık kart görür.

Nelsson için de benzer soğukluk düşüncesi vardı ama zamanla olmadığını gördük.

Zaha da öyle olacaktır sadece 30unda 15 yıl yaşadığı yerden ayrılmak bir afallatmıştır üstüne tam başlamışken sakatlık. Oyuncumuza güvenenelim, zamanla iyi olacak ki hep diyorum Icardi seviyesine en yakın etkiyi gösterebilecek adam Zahadır.

yüksek aidiyetli, karakter sahibi futbolcumuz. ayı gibi kasıtlı dalan eski oyuncumuzla pozisyon gereği atışması ve elini havada bırakması tamamen hırsının göstergesidir. kendisi de yakında gösterip sallayacaktır, sabırlı olun.

maç sonunda icardi’nin topu uzaya gönderdin şeklindeki tarifine utanç dolu yüzle karşılık vermesi ,istediğini yapamadığında verdiği tepkiler, kopenhag maçında attığımız golden sonraki sevinci saya boyunca koşup teteye sarılması kesinlikle buraları küçümsemediğini gösteriyor. ama işte vücudu yapmak istediklerine tepki vermiyor. bu da ne zaman olur bilemiyorum
.

Geri
Üst Alt